Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 522
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Gerber, аз имах предвид  за другия уикенд. Мен малко ме е страх да карам чак до там. Така че може и с рейс да ходим, ако не се намери друг шофьор. За мен няма значение събота или неделя. Кажете вие.

# 256
  • София
Gerber, аз имах предвид  за другия уикенд. Мен малко ме е страх да карам чак до там. Така че може и с рейс да ходим, ако не се намери друг шофьор. За мен няма значение събота или неделя. Кажете вие.
Аз поне до края на този месец физически не мога и ще следя кой какво ще пише Simple Smile

# 257
Другата седмица ще пътувам до Ташинка с една приятелка, имам кола, нооо тръгвам от Пловдив Simple Smile .. Май всички сте от София

# 258
Здравейте и от мен !
И аз и звъннах сутринта и на мен ми даде конкретен отговор  NaughtyЩяло да стане в сряда аз ще изчакам и тогава ще ходя  Crossing Arms
На мен ми каза да нося 1 кг.захар и дрехи на този дето ще гледа и снимка .Иначе ако стане чудо за това което ми каза тръгвам на всякъде  Simple SmileЗа мен няма пречки и кола си имам и карам не ме е страх от нищо ,но ще изчакам .
А иначе нека някой да сподели за тази жена от П-в дето била добра Ани  PraynigБлагодаря !
Хубав и слънчев ден от мен !!!

# 259
Аз съм за събота, но то си зависи от Танишка, а и наистина  е по-добре по-рано да се тръгне, че вчера към 17,30 й звъннах и каза , че е преуморена следобед много хора минали, та ако може да отидем и до към 14-15 да минем ще е супер...иначе е без значение с кола или автобус (стига да има такъв до това село)

# 260
  • софия
аз съм за..да пътуваме с автобус ако не намерим кола. за съжаление аз не съм шофьор..
другата седмица да направим организация и да се преброим?

# 261
Гербер моля те напиши ми на лични телефона на Мира че го изгубих.Спешно е

# 262
Разглеждах днес в сайта на Автогара София за автобуси до Хасково.Предполагам , че от там до самото село трябва да се хване друг , за който няма информация , освен ако не се обадим на самата гара Хасково. А , и да попитаме предварително за обратен автобус , че не се знае с какви часове разполагаме. Wink

# 263
Вчера като говорих с Ташинка и тя ми каза, че автобусът за Хасково спирал в селото, така че нямало проблем и с автобус да дойда  Peace

# 264
Ryannn, може ли да си изчистиш кутията?

# 265
Вчера като говорих с Ташинка и тя ми каза, че автобусът за Хасково спирал в селото, така че нямало проблем и с автобус да дойда  Peace

Зависи с на коя фирма става дума, но иначе , е страхотно това.

# 266
да може би трябва да попитаме самата автобусна фирма - спира ли или не в това село и разбира се на обратно кога има автобуси, че все пак трябва и да се приберем Laughingще се разберем за другата седмица;)

# 267
# 268
Здравейте ! Някой от вас, тук във форума, знаят колко много търсих Емилия през последният един месец, но отговор все не получавах, а и имах пост, в който разказах за запознанството си с нея и за нейната огромна помощ. Изключителен човек и професионалист е за мен тази жена. Таа тази нощ, получих така желаният отговор и направо се сразих. Емилия и Ани Лечева - 2 жени, които разчитат на совите знания и опит, са единствените до този момент, които ми казаха (и познаха, разбира се) за основната причина при моят приятел - единствените !! Има един фактор, който му пречи вече10 години, да живее и да има нормални отношения с жените и само тези 2, така уважавани от мен жени, ми казаха за основната причина, пречеща на нашите взаимоотношения. Аз живях с този проблем години наред. Опитах се да му помогна, но безуспешно. според Ани, той ще преодолее това, като навърши 30-тата си година. Дано !! Написах това, заради тези, които разчитат на казаното от Емилия и Ани. Успех !!   bouquet

# 269
  • софия
селото е по-близо до Хасково..може би ако автобуса е София-Хасково ще е по-удобно?!

Общи условия

Активация на акаунт