Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 202
  • 735
  •   2
Отговори
# 465

Напоследък тук сме свидетели на изливане на жлъч, лично отношение и както сама се изрази една съфорумка: "Изгаврих", т.е. гавра с някои гадатели, за които пишем тук. На лице е опит за налагане на нение и опит някой да бъде фактор в избора ни на гадател. Опеделено смятам, че тона и начина, по който някои хора споделят мнения и впечатления за посетен гадател е НЕДОСТОЕН!
Лично аз до сега не съм си позволила да се държа невъзпитано и да се гавря с която и да било гадателка или  с който и да било, защото много добре знам, че има  ВЪЗМЕЗДИЕ за нашите дела и думи. Можете да си предствите един човек, който се гаври с хората, какво отношение има към всички, с оито се среща и общува. Коментарът е излишен!!!!!

Предполагам, че мен визираш с тази част от поста си!
Кое обаче е недостойно, че съм отишла да попитам за конкретни неща и получавам пълни небивалици ли?
Аз не съм отишла с намерението си да се "гавря"с нея, отишла съм да чуя неща, които поне биха се покрили поне 50% с истината в моя живот.Но когато слушам само небивалици и трябва да дам 50 лева за това, за да си покрие тя с тези пари времето , което ми е отделила - съжалявам, но ГАВРАТА  е с мен, а не с нея.
И съм го направила един единствен път с въпросната Мира от Илинден, с никоя друга не съм го правила, но тя мина границите на безумията с които ме засипа.
И не мисля, че по - една думичка като "гавря", сложена плюс това в кавички от мен можеш да натрапваш на останалите що за човек съм аз.
Продължавайте с подобните си постове, на които бъдете сигурни че ще отговарям и темата наистина ще стане безполезна спрямо заглавието й.
Не сме тук да обсъждаме аз какъв човек съм и как и с какви думички поднасям информацията.
И можеше да ми конкретизираш ника, а не да пишеш - една съфорумка.
Аз много добре знам какво съм написала и заставам зад думите си - само, че ти се хващаш за тази думичка, а в първия ми пост за въпросната просто бях написала, че съм решила да я подведа.
Тогава нямаше проблем и това не те е засегнало да се замислиш що за човек съм аз.
Но когато в следващ пост написах, че съм се "изгаврила" вече съм станала лошата.
Защо се хващате в думите, а не в целта на написаното и преди да ме цитирате да се замислите защо ли така е станало?
ВЪЗМЕЗДИЕТО както си го написала с големи букви е за тях, не за мен, защото аз съм отишла с добрите си намерения, но някой е решил, че аз съм съкрушена, заблудена, отчаяна и наивна и може просто ей така да ми вземе парите.
Каквото повикало - такова се обадило.

Поздрави

# 466
Прекалено лично го взехте! Безсмислено е да хвърчи перушина между съфорумки, оставете ясновидците да направят това с нас  newsm78

# 467
Мелиса ще те започна и аз и не съжалявам !
Ти си тази  която  , е искала трима мъже и дори не мислила кой развежда и колко деца остават самотни !
Не е друга , понеже прочетох всичко и твоите написани постове сами отговарят на това, което обяснява недоволството ти ... ! Факта ,че жената ти е заявила в лицето колко лошо е това , не означава , че не е била искренна в предсказанията си !
По-добре спри , а познава или не познава ние можем сами да проверим !!!Или просто кажи ''на мен не ми позна'' или само ''други ми познаваха повече ...'' И за помоща , която всеки се надява да получи / аз включително / и то аз нямам нужда от трима мъже за да знам какво искам . Имам не само силата и материалната готовност да посетя  ясновидците в Бг , но и в чужбина и няма да седна да оплювам никоя , която не ме е накарала на сила да отида при нея и да търся помощ или надежди !
Момичета , чакаме и вече дори да има ранни резултати , аз лично ще ви кажа какво се случва с мен след много по-дълъг период от време .Или на лична можем да обменямe информация, какво се случва при нас понеже Бога ми- това тук на нищо не заприлича !
                        . За ясновидството на онази жена/ Ташинка / - разбрах , че тя е моята ясновидка ... !
Желая успех на всички , а на Мелиса повече разум , повече човешки чувства и истинска любов !!!

# 468
  • и тук и там :)
Ти си тази  която  , е искала трима мъже и дори не мислила кой развежда и колко деца остават самотни !
Не е друга , понеже прочетох всичко и твоите написани постове сами отговарят на това, което обяснява недоволството ти ... ! Факта ,че жената ти е заявила в лицето колко лошо е това , не означава , че не е била искренна в предсказанията си !
По-добре спри , а познава или не познава ние можем сами да проверим !!!Или просто кажи ''на мен не ми позна'' или само ''други ми познаваха повече ...'' И за помоща , която всеки се надява да получи / аз включително / и то аз нямам нужда от трима мъже за да знам какво искам . Имам не само силата и материалната готовност да посетя  ясновидците в Бг , но и в чужбина и няма да седна да оплювам никоя , която не ме е накарала на сила да отида при нея и да търся помощ или надежди !
Момичета , чакаме и вече дори да има ранни резултати , аз лично ще ви кажа какво се случва с мен след много по-дълъг период от време .Или на лична можем да обменямe информация, какво се случва при нас понеже Бога ми- това тук на нищо не заприлича !
                        . За ясновидството на онази жена/ Ташинка / - разбрах , че тя е моята ясновидка ... !
Желая успех на всички , а на Мелиса повече разум , повече човешки чувства и истинска любов !!!

Е извинявам се много ама не знам кой ти дава право да коментираш и обвиняваш хората за начина им на живот??!!!!!
Какво означава:"Мелиса ще те започна и аз и не съжалявам !Ти си тази  която  , е искала трима мъже и дори не мислила кой развежда и колко деца остават самотни !" - Що за наглост от твоя страна????
Това че някой е споделил повече подробности от личния си живот в старанието си да даде по-подробни коментари от посещенията си при разни ясновидки/гледачки изобщо не означава че тук в тази тема някой трябва да го играе съдник !!!!
Има кой отгоре да гледа и съди който трябва мисля , че ти zelenooka не си този отгоре!!!
Нищо лично ама съвсем изместихте темата на форума!!!
Нека всеки да си дава собственото мнение и гледна точка и да си прави изводите за себе си!

# 469

О, миг поспри.....!
Искала съм трима мъже????????
Кой развеждам аз освен себе си?И какви деца оставям, които ги нямам?
Абе вие съвсем полудяхте тука  Joy
Кой ми е заявил в лицето колко е лошо това?Кой ?Освен теб, не виждам кой друг ми го заявява!
Или трябваше да взема да припадам там от щастие, че всичките тези трима мъже ме обичат според Ташинка, че тези тримата и още 33ма не могат без мен ли ?
Грешно си разбрала...много грешно, и не знам как като не ти е ясно почваш да ми се бъркаш в личния живот.
Аз имам един мъж по документи, все още женена за него
Имам само още един мъж, който ме интересува
А това, че Ташинка почна да ми спряга моя приятел от колата, което изобщо не ме е интересувало го прави третия.
Сега дали ти се изясни повече ситуацията?
И това, че тук на нищо е заприличало го правите вие дето се опитвате да ме съдите аз каква съм.
Що не вземете на Лични да ми изказвате мнения за мен, които не са свързани с темата, а го правите тук пред всички?И после само се оплаквате в какво се е превърнала темата
Като ми пишете тук, ще ви отговарям тук.
И пак да ви попитам вас - къде написах аз нещо за Ташинка, освен че съм недоволна и къде написах:Не ходете!
Цитирайте ме, моля, тогава се хващайте за мен!

# 470
Не предполагах,че ще настане война заради Ташинка.

И сега аз какво да направя,като днес реших да се обадя на Сирма и тя ми каза-спокойно,той има приятелка,ама тя е само такава интимна.Голямо успокоение.
Калия-съвсем различна версия.
Е,явно не улучиха при мен.А може и да са-ще видим.Не е изключено някоя да се окаже права.

# 471
Не предполагах,че ще настане война заради Ташинка.

И сега аз какво да направя,като днес реших да се обадя на Сирма и тя ми каза-спокойно,той има приятелка,ама тя е само такава интимна.Голямо успокоение.
Калия-съвсем различна версия.
Е,явно не улучиха при мен.А може и да са-ще видим.Не е изключено някоя да се окаже права.

Като се има предвид как една и съща майсторка в два последователни разговора казва напълно противоположни неща по една и съща тема( преди 1-2 страници беше посочен именно такъв пример с последната масово посещавана тук), какво остава за изказвания от различни събеседнички.
Въпросът е как цялата тази каша от взаимно изключващи се тези, може да те ориентира или помогне с каквото и да е.

# 472
Аз този път звъннах ей така от чисто любопитство.Не че очаквах да ми дадат насоки в живота и да ми покажат верния път.
Но Сирма определено ме разсмя-не се притеснявай,има приятелка,но тя е само интимна.Е,каква да е друга?От това,какво повече?

# 473
Аз този път звъннах ей така от чисто любопитство.Не че очаквах да ми дадат насоки в живота и да ми покажат верния път.
Но Сирма определено ме разсмя-не се притеснявай,има приятелка,но тя е само интимна.Е,каква да е друга?От това,какво повече?
Когато звъниш заради разбито  и жадуващо сърце ,едва ли е ей така от чисто любопитство между две лимонади.
Иначе, да, често се оказва смехотворно.Въпросът е кой на кого се смее,всъщност:)

# 474
Проблемът е,че те се смеят на нас.Четат форума най-вероятно поне петдесет процента от тях,гледат ни сеира и си прибират парите.

# 475
Проблемът е,че те се смеят на нас.Четат форума най-вероятно поне петдесет процента от тях,гледат ни сеира и си прибират парите.

Ето, значи го разбираш:).
При посещенията си в кухнята, която  е и офис за предсказания  на една от фаворитките тук, винаги виждах  на монитора й,че тя е он лайн  в темата.Не е трудно да се досети човек как името й се появи тук и какво прави тя самата във форума ,но пък по-големият процент не могат да изпишат името си без грешки, много са далеч от интернет,та ,не са тук- смеят се само на края на деня като приключват касата.

# 476
Това ми е повече от ясно.Но те не са виновни.Като има шарани,ще има и риболовци.
Ако съм засегнала някого,съжалявам,но аз също се причислявам към шараните.

# 477
Форум се кара, врачки печелят.

# 478
Народът ме освирква, но аз сам си ръкопляскам, когато се любувам на сандъка си с пари. Хораций от „Сатири"

Не можах да се стърпя да не го постна.
Ние се плюем,плюем и тях,а те си гледат касата,хайде да не е сандъкът.

# 479
Народът ме освирква, но аз сам си ръкопляскам, когато се любувам на сандъка си с пари. Хораций от „Сатири"

Не можах да се стърпя да не го постна.
Ние се плюем,плюем и тях,а те си гледат касата,хайде да не е сандъкът.
Определено е много повече от сандък!
Халал да им е,въпросът е да не е сливи за смет!
Приятелите ми отдавна ме подтикват да напиша книга за цирковите изживявания из цяла БГ,които натрупах за повече от година по врачка-маршрутите...и сега , сред космоса от истории, които силно приличат на вицове и басни, се сещам за една  леля, заради която изгорих 6 туби бензин и въртя  там разни ритуали....нямаше , разбира се, абсолютно никакъв ефект и малко преди Коледа ми беше станало ужасно , ама ужасно мъчно и й звъннах по телефона да попитам..какво стана..нали уж ми беше "гарантирала",че ще се случи еди какво си и тя изтърси"Ааа, ма то мислено се е случило..!"
БУМ!!!
Тогава да й платя не с банкноти, а мислено!
Впрочем, тук са заложени неща много по-струващи от пари!

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 23:56 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт