Но , като цяло- мнението ми се покрива с вашите впечатления. Само негативни неща казва, и най-важното- имах усещането, че ги казва тези много негативни неща с радост. Не съм луда, споделям какво ми беше усещането- като че ли искаше да ме "забие". Чак се учудих и си казах- бре, тази жена да не ме познава отнякъде, че толкова лошо и неприятно ми говори, че даже ме и обиди! 
. честно казано, толкова ми беше кофти след "помощта" и, че не ми се говореше за нея, имах потребност да забравя, че съм се консултирала с нея! Беше ми гадно 1-2 дни, после си заповядах да я забравя. Писаното тук обаче ме провокира да кажа и аз как се чувствах след контакта с тази експертка. Дано съм ви била полезна! 

, много ми е интересна, макар че досега една жена ни позна доста неща, но за съжаление е починала вече. В момента/тогава ги разтълкувахме грешно, а минавайки време разбрахме какво е имала в предвид

Работата ми го изисква, а се отразява добре и на мен лично. Ако животът ми беше гладък, щеше да ми е скучно и сама щях да си спретна проблеми за решаване
Препоръчани теми