Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 047
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
ISKA MI SE,NO E VAZMOJNO,DA STAVAT NE6TATA,KAKTO RE6IM,A NE DA HODIM I DA PITAME VRA4KI KAKVO 6TE STANE?TE KAZVAT TOVA,KOETO MISLIM,A 6TOM GO MISLIM,ZNA4I E PO NA6E JELANIE.ZABELQZALA SAM GO.DAJE I BEZ DUMI,TE ZNAQT KAKVO MISLI6,PROBVALA SAM,I TO PRI EDNA I SA6TA.RAZBIRAM KOGA NE MI KAZVA ISTINATA,NE E TRUDNO,NO VSQKO NE6TO SI IMA DVA OTGOVORA,SPORED MEN.

# 511
ISKA MI SE,NO E VAZMOJNO,DA STAVAT NE6TATA,KAKTO RE6IM,A NE DA HODIM I DA PITAME VRA4KI KAKVO 6TE STANE?TE KAZVAT TOVA,KOETO MISLIM,A 6TOM GO MISLIM,ZNA4I E PO NA6E JELANIE.ZABELQZALA SAM GO.DAJE I BEZ DUMI,TE ZNAQT KAKVO MISLI6,PROBVALA SAM,I TO PRI EDNA I SA6TA.RAZBIRAM KOGA NE MI KAZVA ISTINATA,NE E TRUDNO,NO VSQKO NE6TO SI IMA DVA OTGOVORA,SPORED MEN.

Нищо лично, но можеш ли да превключиш на кирилица, защото нищо не мога да разбера? Peace

# 512
allforone,

благодаря ти, че беше изчерпателна относно Мира.За мен това е много важно, защото както казах след срещата с нея изпаднах в някаква дупка, после истерия и 12 часа ми беше адски криво по необясними за мен причини.Не че й повярвах и на една дума, но някаква много лоша енергия понесох със себе си от нея.
 Hug

# 513
  • София
Момичета, някой да е чувал за тази дама?

ИРИНА МИЛЧЕВА - единствената българка получила разрешение да работи в Обединеното Кралство Великобритания като ясновидка. Ирина е в включена от Кубрат Томов в „Българската енциклопедия” в ТОП 10 на българските ясновидци и сензитивни хора и таланти на България.
С качествата си на ясновидка,психолог и семеен консултант помага на нуждаещи се хора от цял свят. Във връзка с работата си е посетила и изнесла лекции и семинари в САЩ, Англия, Турция, Швеция, Белгия, Франция. Има международни препоръки и признания за работата си. Има интереси в областта на философията, психологията, приро- дата на загадъчните феномени и спешните случаи от духовно есте- ство. Публикува разкази с окултна тематика. Изнася лекции във връзка с гадателски методи и техники. Помага при проблеми във всички аспекти на живота. Осъществява енергийно балансиране. Предупреждава за катаклизми в глобален план, има контакти с починали и предава съобщения за утеха на техните близки. Разкрива минали прераждания и тълкува сънища. Помага на хората да открият мисията си, както и да осъществят връзка с духовните си водачи.В много случаи стимулира процеса на разкриване на криминални престъпления. Сътрудничи при открития в областта на науката, техниката, медицината и др. За контакти: i_milcheva@yahoo.com.
Може да се свържете с Ирина и на сайта й http://irina-milcheva.com/
Или на Mobile: 0888347468

# 514
А аз се чувствам кофти,че си записах час при Мира и не отидох.Много подло постъпих.Срам ме е от себе си.

# 515
  • София
В този линк може да се прочете интервю с Ирина публикувано Български Вестник в Канзас
http://trapezabg.blogspot.com/2006/12/prognoza-za-2007_22.html

Инфото е от фейсбук. Аз лично не знам нищо за нея и не съм я чувала.

# 516
Momi4eta, nqkoi da e 4uval za tozi 4ovek:   

http://zdrave.zvkedri.com/lech_Robert.html

Predi malko popadnah na tazi statiq i mi stana interesno...

# 517
  • София
Да, аз бях при Роберт Йовчев. Преди да се обадя по телефона му, попитах за информация от настоящата тема, нищо не ми се отговори. Имам здравословен проблем, затова се интересувах. Посетих го. Много възпитан, даже е и кавалер. Изключително много държи на точност като време. Работи с ръце около тялото, но не те докосва. Каза ми някои неща....но основния проблем не го показа. /аз имам тежки коремни операции/ Като съвет ми каза да пия сок от целина с червено вино.../за стопяване на шипове около гръбнака/,което не ме удовлетворява.  За бъдеще не съм питала, това не ме интересува. Не пожела да ми вземе и пари, тъй като каза,че нищо не е направил за мен. Аз оставих 20 лв. Има интерес от хора, но стриктно си спазва часовете. Това е от мен.

# 518
allforone, melissa, за Мира и аз съм с такива впечатления. Бях писала по-напред в темата, не мога толкова цветисто и обстойно, като вас Hug Но , като цяло- мнението ми се покрива с вашите впечатления. Само негативни неща казва, и най-важното- имах усещането, че  ги казва тези много негативни  неща с радост. Не съм луда, споделям какво ми беше усещането- като че ли искаше да ме "забие".  Чак се учудих и си казах- бре, тази жена да не ме познава отнякъде, че толкова лошо и неприятно ми говори, че даже ме и обиди!
Наистина Мира каза само и единствено лоши неща- и за характери на хора/където не позна/ , и за събития.
Е, със сигурност мога да кажа, че едното  негативно нещо, дето ме заклинаваше как няма да стане, не го уцели! Laughing не позна! Стана обратното- за моя радост!  Ще видим за другите. Peace
Такова ми беше усещането с тая жена, момичета- бррррр! Close. честно казано, толкова ми беше кофти след "помощта" и, че не ми се говореше за нея, имах потребност да забравя, че съм се консултирала с нея! Беше ми гадно 1-2 дни, после си заповядах да я забравя. Писаното тук обаче ме провокира да кажа и аз как се чувствах след контакта с тази експертка. Дано съм ви била полезна! Hug

# 519
Много се чудех дали да споделя,но преди малко си говорих с една колежка и тя каза,че е писала с една жена,която е ясновидка.Казвала се Ива Милева.Само че не приема лично,защото е много заета.Всичко става по имейл.Пращате имена,рождени дати,снимки.
Познала и е всичко-за здраве е била абсолютно точна.За проблемите и-също.Описала и е къщата на село.За проблемите с мъжа и и че и изневерява.Та колежката беше разстроена.
Не вземала пари,защото не било основното и занимание.
Нямам впечатления от нея,защото не съм ползвала услугите и и сега съм решила да се поспра малко,че много ми размътиха главата.
Единствената особеност,която не ми хареса,е,че искала телефон за обратна връзка и се обаждала на когото имало нужда според нея.Чак тогава имало нужда от лична среща,ако тя прецени.
Някой нещо да е чувал?
Това е имейлът и:himiq_1981@abv.bg.

Ако някой знае нещо по въпроса,моля да сподели.

# 520
Много се чудех дали да споделя,но преди малко си говорих с една колежка и тя каза,че е писала с една жена,която е ясновидка.Казвала се Ива Милева.Само че не приема лично,защото е много заета.Всичко става по имейл.Пращате имена,рождени дати,снимки.
Познала и е всичко-за здраве е била абсолютно точна.За проблемите и-също.Описала и е къщата на село.За проблемите с мъжа и и че и изневерява.Та колежката беше разстроена.
Не вземала пари,защото не било основното и занимание.
Нямам впечатления от нея,защото не съм ползвала услугите и и сега съм решила да се поспра малко,че много ми размътиха главата.
Единствената особеност,която не ми хареса,е,че искала телефон за обратна връзка и се обаждала на когото имало нужда според нея.Чак тогава имало нужда от лична среща,ако тя прецени.
Някой нещо да е чувал?
Това е имейлът и:himiq_1981@abv.bg.

Ако някой знае нещо по въпроса,моля да сподели.

Айде нова звезда, тази пък тя звъняла, абе тия почнаха да никнат като гъби.
Ани, ти верно вземи се спри, щото доколкото знам при теб няма една с една да ти е казала едно и също
Сега какво трябва да пратя майл с имена и снимки и тя ще ми каже кой какъв е така ли?
И телефона си да оставя  #Crazy
Почна да става абсурдно, гледачките да ни търсят  ooooh!
А пари ще ни даде ли като ни гледа  Party

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 00:42 от Melissa77

# 521
Не,не,няма да и пиша.Просто споделих,нищо повече.
То верно,че ме побъркаха.

# 522
и аз се включвам в темата Peace, много ми е интересна, макар че досега една жена ни позна доста неща, но за съжаление е починала вече. В момента/тогава ги разтълкувахме грешно, а минавайки време разбрахме какво е имала в предвид   Rolling Eyes

Айде нова звезда, тази пък тя звъняла, абе тия почнаха да никнат като гъби.

жестока е конкуренцията, ако ти не ги търсиш, те го правят Grinning

# 523
Не,не,няма да и пиша.Просто споделих,нищо повече.
То верно,че ме побъркаха.
Ох, ти ли няма да пишеш?Ти България обиколи по гледачки да ходиш, един майл от стола дето си седнала няма да напишеш...айде пробвай се, ако ти звънне, разкажи ни
Извинявай за иронията ама как така по мейл някой ще ми гледа?? #Crazy
Айде скайп добре, има комуникация, ама чак пък майл става както казах прекалено абсурдно  #2gunfire

# 524
  • По света и у нас
Момичета, някой да е чувал за тази дама?

ИРИНА МИЛЧЕВА - единствената българка получила разрешение да работи в Обединеното Кралство Великобритания като ясновидка. Ирина е в включена от Кубрат Томов в „Българската енциклопедия” в ТОП 10 на българските ясновидци и сензитивни хора и таланти на България.
С качествата си на ясновидка,психолог и семеен консултант помага на нуждаещи се хора от цял свят. Във връзка с работата си е посетила и изнесла лекции и семинари в САЩ, Англия, Турция, Швеция, Белгия, Франция. Има международни препоръки и признания за работата си. Има интереси в областта на философията, психологията, приро- дата на загадъчните феномени и спешните случаи от духовно есте- ство. Публикува разкази с окултна тематика. Изнася лекции във връзка с гадателски методи и техники. Помага при проблеми във всички аспекти на живота. Осъществява енергийно балансиране. Предупреждава за катаклизми в глобален план, има контакти с починали и предава съобщения за утеха на техните близки. Разкрива минали прераждания и тълкува сънища. Помага на хората да открият мисията си, както и да осъществят връзка с духовните си водачи.В много случаи стимулира процеса на разкриване на криминални престъпления. Сътрудничи при открития в областта на науката, техниката, медицината и др. За контакти: i_milcheva@yahoo.com.
Може да се свържете с Ирина и на сайта й http://irina-milcheva.com/
Или на Mobile: 0888347468

Байче, ако търсиш човек, който да ти предскаже бъдещето, не се обаждай на Ирина. Тя е наистина психолог по професия. Рекламата й е малко подвеждаща и преди години я потърсих, защото имах проблеми и исках да ми каже, какво развитие се очаква в бъдещето ми. Трябваше ми ясновидка и за Ирина прочетох вестникарска статия/бях в чужбина/. Лично не сме се виждали, пишехме си на ел.поща. За бъдещето не ми позна, а миналото и настоящето си ги знам и не ми е интересно гледачка да ми ги повтори. За оня момент покрай общуването с нея, се успокоих малко, но тя не успя да познае развоя  на събитията в бъдещето. Както се уверих от пишещите, не само аз съм нетърпелива да узная, какво ме чака напр. след година или как ще се разреши възникнал въпрос. В крайна сметка ние сами решаваме как да постъпим и нищо не зависи от гледачките. В момента се уча да бъда по-търпелива Simple SmileРаботата ми го изисква, а се отразява добре и на мен лично. Ако животът ми беше гладък, щеше да ми е скучно и сама щях да си спретна проблеми за решаване  newsm78 Laughing Желая на всички успех и само хубави неща да ви се случват- напук на евентуални неприятни прогнози от която и да е ясновидка!

Общи условия

Активация на акаунт