Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 290
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Ryannn, не зная още! Тя ще каже - нещо ми спомена за Суходол, Горна Баня или Мало Бучино! Може би не е решила все още, но се съгласи да дойде между 5 и 8 ноември, в зависимост от нейните смени! Ще уточня с нея всичко и ще ви пиша!  bouquet

Благодаря сърдечно!  bouquet

# 601
идеалният вариант е единият от дните да е събота, тъй като повечето от нас работят предполагам, аз лично ако е работен ден ще мога след 18 или евентуално на обяд Simple Smile
MayaN ще ни каже допълнително след разговора си със Стефка

Да, и аз така мисля, още повече като гледам дестинациите, в които ще приема... Не са като да излезеш в обедната почивка, както си представях да направя аз. Но да видим тя какво ще предложи. MayaN, благодаря ти!

# 602
  • София
Моля да запишете и мен за Стефка, ако ще дойде в неработен ден.

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 18:50 от abedmahfouz

# 603
OK, момичета! Утре или вдругиден ще знаеме кога точно ще дойде! Обръщам се към всички вас, които изразихте желание да я посетите, моля ви да потвърдите със сигурност ще идвате ли, защото сега й се обадих да й кажа, че има минимума клиенти, за да си направи плана твърдо за идването си! Тя ме помоли да не са повече от 20, защото няма да може да ги поеме! Зависело от това кой колко снимки ще носел! Та в този ред на мисли, МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕНА ЗАРАДИ ИЗТРЕЩЯВАНЕТО МИ, но дори и да гледа на самите вас - нищо че сте пред нея трябва да си носите АКТУАЛНИ снимки! Това ми беше убягнало някак си! Даже ми каза, че би могла да приема дори до 20 ч. вечерта, но не повече от 20 души! Хайде да сте ми живички и здравички!  Laughing  

# 604
Аз със сигурност ще отида.

# 605
  • София
OK, момичета! Утре или вдругиден ще знаеме кога точно ще дойде! Обръщам се към всички вас, които изразихте желание да я посетите, моля ви да потвърдите със сигурност ще идвате ли, защото сега й се обадих да й кажа, че има минимума клиенти, за да си направи плана твърдо за идването си! Тя ме помоли да не са повече от 20, защото няма да може да ги поеме! Зависело от това кой колко снимки ще носел! Та в този ред на мисли, МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕНА ЗАРАДИ ИЗТРЕЩЯВАНЕТО МИ, но дори и да гледа на самите вас - нищо че сте пред нея трябва да си носите АКТУАЛНИ снимки! Това ми беше убягнало някак си! Даже ми каза, че би могла да приема дори до 20 ч. вечерта, но не повече от 20 души! Хайде да сте ми живички и здравички!  Laughing  

Точно поради това описание на ситуацията, писах по-нагоре да се направи втори тур, защото няма как по друг начин. Нека тези, които отидат, някой да поеме организация за още едно идване. Всички ще сме много благодарни  Simple Smile

# 606
аз също съм сигурна за ходенето, но само ако е в неработен ден, защото наистина ако приема на местата, които MayaN е описала, нямам как Simple Smile

# 607
Добре де, тя миналия път беше в Мало Бучино поне една седмица,ние с ancholina ходихме, бяхме писали, защо тогава никой не отиде, беше много спокойно и никаква навалица, ние седяхме поне 2 часа... Shocked А сега изведнъж се оказва, че няма да може да вземе всички...аз ще си отстъпя реда на някой, ако ще е такава лудница... И как ще минат 20 човека за един ден...с нея има какво да се говори, тя не е от тези на две, на три и айде следващия... ooooh!

# 608
Аз като бях в Генерал Тодоров, нашия шофьор не беше подготвен и й показа снимки от мобилния си......! 

така може ли?

# 609
Аз като бях в Генерал Тодоров, нашия шофьор не беше подготвен и й показа снимки от мобилния си......! 

така може ли?

Може, да
Може и от самия фотоапарат, може и от лаптоп
Аз ползвах последния вариант  Peace

# 610
мерси  bouquet

# 611
feq_feq, изчисти си кутията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Благодаря!  bouquet

# 612
Айде и аз при Стефка. Не знам коя съм подред. Чакаме повече инфо за ден, час и т.н.  bouquet

# 613
Изчистена кутия  bouquet

# 614
  • София
Момичета, мога ли да ви попитам Стефка на какво гледа? На снимки на всички хора, за които искаме да попитаме, на кафе или на друго? Каква и е таксата? И, акоо може някой да ми сподели повече за нея и дадени прогнози. Благодаря на всички:))

Общи условия

Активация на акаунт