КИВИ + КОМ = КИС - 21

• 51 569
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Сколасах вече. Hug
Мери аз те изпреварих вчера основно чистене а днес нищо не съм барнала в къщи само готвих, пазарих ,прах и това е.Ама гледай много да не се изморяваш еййй Naughty

Жаки като морковче съм в главата,само дето няма заек да ме изхруска Joy Joy hahaha hahaha
Утре ще повторя процедурата и ще сам руса със сигурност ,защото сега е много светла рижава,ма го преживявам деее като видях че изсветля:hahaha:

МАМЧЕ, и аз обичам баклава ама нЕмааааааа Party Mr. Green
Тези ученици с тези лафове ,божеееее ooooh! да не са ти в къщата Joy

РОЗАЛИ, бях 20 години руса кокошка ,и се направих червена кокошка ама нещо петела не ме хареса пък и аз се плаших от себе си та така сега се третирам със супра Joy Joy Joy Joy

ЛЮСКА ,бреее бе как можеш да я търпиш тази  Thinking Аз право куме в очи ще си и го рекна да си ходи ,че имам работа ,амахаааа хора без работа лентяи Crossing Arms Crossing Arms
Та недей да те е срам кажи и най тактично да си ходи Mr. Green Joy Joy

ЕЛИ и аз от сутринта я мисля баклавата ама както и да е ще ми мине. Joy Joy Joy Joy
Радвам се че си по добре ,лекувай се! Hug Hug

ЮЛЕ, това твойто дете банкер ще става да знаеш Naughty Joy ОХХХХ.. умрях от смях с него... rotfImbo rotfImbo

# 691
Тццц, Зиче , не става.Тая от нищо не вдява.Само и само да седи,да си убие някъде времето искаше вчера да ми приберяла изсъхналото пране  Shocked Белким аз съм саката  Crossing Arms ,а и аз не обичам никой да ми пипа нещата, особено касае ли се за прането.Може да ви се стори странно,но преди да го простра си го сортирам по цветове,големина,употреба.После си избирам подходящите цветово щипки и...направо изтрещях.А колкото до това аз и казвам директно,че имам работа и въпреки това тя стои.Е,кажете ми аз как да простра,а тя да ми седи в стаята или как да седна да ям пред нея,все пак не винаги имам в повече храна,че да сипя някому.Пък и как ще цъфнеш точно по обяд на гости  newsm78 Ей това не мога да го разбера.Сигурно съм много тъпа и ограничена...

# 692
Тццц, Зиче , не става.Тая от нищо не вдява.Само и само да седи,да си убие някъде времето искаше вчера да ми приберяла изсъхналото пране  Shocked Белким аз съм саката  Crossing Arms ,а и аз не обичам никой да ми пипа нещата, особено касае ли се за прането.Може да ви се стори странно,но преди да го простра си го сортирам по цветове,големина,употреба.После си избирам подходящите цветово щипки и...направо изтрещях.А колкото до това аз и казвам директно,че имам работа и въпреки това тя стои.Е,кажете ми аз как да простра,а тя да ми седи в стаята или как да седна да ям пред нея,все пак не винаги имам в повече храна,че да сипя някому.Пък и как ще цъфнеш точно по обяд на гости  newsm78 Ей това не мога да го разбера.Сигурно съм много тъпа и ограничена...

Луци? Да не би СВЕКЪРВА МИ да ти е съседка??????
Ма 100% тово си я описала.
Събира ми прането от простира и го слага #Crazy на дворната маса - котките  да спят по него!!!! Толкова съм се стресирала от това прибиране - че сутрин си го прибирам мокро и после пак го вадя... Twisted Evil
А на обяд... винаги е нейде да яде. Ей как я търпят комшиите незнам.  ooooh! ooooh! вечно ще иде тук или там да ги видят какво правят - по обяд естествено. После идва и се "жалва" как неудобно и станало като отишла и те ядяли и и сипали... и тя как да откаже седнала... Ама не е веднъж или два пъти. Ние по тази причина обядваме в 3...след като  уж се е наяла... но често пъти тъкмо седнем и тя пристига... Twisted Evil и като и сипя  изяда си го жената... ама дето викаш ти...някога съм разсипала всичко... и ...много неприятно. Направо да не дава господ като нея да ставам , че остави...ами сме от една зодия ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Тъй че жено - разбирам те прекрасно. С таквоз чудо оправия няма!!! Crossing Arms

# 693
  • Пловдив
Ма ЛЮСКА ,как така да не става беее Whistling ужас е тази жена. ooooh! ooooh!
 Тя като една дето дойде в къщи за първи път не се познавахме преди ,клиентка беше дошла да разгледа в къщи гипскартона.Та тази фльорца вика - може ли вода?- аз съм сложила газирано,сок. Добре не и се пие  от тези неща ,и ми вика-В хладилника ли е ? Аз ще си я взема! Shocked
Аз щях да падна направо ooooh! -Викам и -ще ми дадеш вода като съм у вас на гости не в къщи Mr. Green
Тя- Ама аз щото да не ставаш за това Shocked
Та има ги такива знам но ако не взима от дума просто и биеш шута сериозно и това е!
Представи си ,че нещо ви прави в къщи?!не дай Боже  Praynig ТАКА ЧЕ ТАКИВА ПО ДОБРЕ ДА ГИ ИЗРИТАШ ОТ ЖИВОТА СИ Peace

ЮЛЕ, и теб не мога да те мисля какво ти е ужасТТТТТТТ ooooh! ooooh! Ти и не можеш да я изгониш твоята  ooooh!

# 694
...а и аз не обичам никой да ми пипа нещата, особено касае ли се за прането. Може да ви се стори странно, но преди да го простра си го сортирам по цветове,големина,употреба. После си избирам подходящите цветово щипки и...направо изтрещях.

Ей, Луси, ние с теб съвсем наистина сме близначки по душа. И аз подреждам по големина, по вид дрехи, по притежатели...  Mr. Green И физически не понасям някой друг да ми пипа нещата и най-вече да прибира / простира прането или да ми мие чиниите! Щото аз и миялна нямам, че и на нея не се доверявам.  Joy  Joy  Joy Ма то лудостта по хората ходи, но по гората.   Mr. Green
За досадните посетителки мога само да споделя, че от такива отърване няма. Има една такава персона на село, леля ми не може носа да си подаде на двора и тая вече е цъфнала. Седи по цял ден, яде, пие кафе, вре си носа във всяка работа, която вършат домакините.... ЕЙ, невероятно нахална, досадна и дебелоока. Не разбира нито от намек, нито от преки думи!  ooooh! Видно и твоята съседка е от същата порода. Не знам как бих постъпила на твое място, ама така, отстрани, си мисля, че следващия път ще си ям пред нея, ще си пия кафето и дори няма да й предложа. Ако си поиска, ще й кажа "Съжалявам, нямам повече!".  Дано да се усети, че е нежелана.

Юле, и аз съм от твоята зодия. Каква ли свекърва ще бъда, а? newsm78  Mr. Green

Ели, Мастерче, как върви оздравяването?  Hug

# 695
Фейче край,решено е-от една порода сме/макар и май не от една зодия/  Mr. Green
За чиниите и чашите,и аз нямам миялна,и аз не давам друг да ги мие/макар че от време на време юркам дъщерите/,щото си имат всяко едно нещо определено място на сушилника,така че със затворени очи да мога да взема това,което ми трябва.
Зиче ,пробвахме с мъжо да я отрежем,обаче-неее,тъпо и упорито.И както е споменала Фейчето много обича да си вре носа във всичко,което става у нас.Пък ние с мъж ми си имаме едно негласно правило-това,което правим в къщи само ние трябва да си го знаем,навън не трябва да излиза,бием ли се,караме ли се,обичаме ли се, си е наша работа-не да ме разнасят съседите.Тая даже без да съм я молила,ходила и питала/още преди да умре сестра ми/ адвокат,как да решим въпроса с племеницата  Shocked Направо побеснях като разбрах,но понеже не обичам скандалите си замълчах.Ама ще и намеря цаката  Crossing Arms До сега съм се справяла,само още малко ми трябва.
Айде,стига съм ви занимавала с тая персона,че ще вдигна пак кръвно.Утре е петък,после идват почивни дни,да се настроим позитивно.И да ви питам,от къде,какви марки ботуши си купувате-ама да са на сносни цени,че ние сме три госпожици  Mr. Green /едната съм аз  smile3534 /Писна ми всяка зима да купувам,да се окажат китайски боклук и най-вече да текат.
Асега ви пожелавам Лека нощ  Hug

# 696
# 697
Добро утро!
Lucia, мерси за кафенцето !
Тъй като си ми градска да ти кажа аз от къде си купувам ботуши. Единия магазин е на Габина (има по Пискюлиев и в Гранд мола). Носила съм техни ботуши по 2-3 сезона- нямат мърдане. Миналата година си взех ботуши от един магазин в хотел "Черно море", до Ginger кафе- ботушите са испански и много качествени. Все пак зависи какво търсиш Simple Smile. Аз лично много държа обувките ми в т.ч. и ботушите да са ми от естествена кожа, да са с нисък ток да са удобни за дъъълги разходки. Имам няколко чифта обувки и ботуши на висок ток, които нося макс 10 пъти годишно. Като гледам с тях ще се песионирам Simple Smile.
Аз пък утре планирам шопинГ с детето за яке. Голям проблем се оказа тази година. В детска номерация не влиза, а на якетата от дамската номерация ръкавите са им дълги и са широки в раменете.

Хайде лек ден и не се преуморявайте днес!

# 698
Здравейте момичета, минавам само набързо да ви кажа, че пак  бягам по болници с баща ми  Sad.

Хубав петък ви желая мили мои и не пропускайте миговете  когато има макар и една мъничка мъничка  причина да се усмихвате  Hug   love001

# 699
# 700

Добро неделно утро, брадърки! Laughing
Снощи със Зичката скандирахме за нашият фаворит Орльо и той взе, че спечели! newsm44
Днес ви поднасям кафенцата, и скоро изчезвам на село да карам кульольо, ама не на късмета и на Къцко ... а моето си. newsm39
Че нещо съм позагубила форма, а и зимата нямам много движение, та докато все още го позволява времето, ще се възползвам. Simple Smile
Мастърчееееsmile3534 ни сЪ плези само, а кажи как е мъжлето. Hug
Спокойна и ведра неделя ви желая, липсващи другарчета! Heart Eyes  bouquet

# 701
Добро утро компанията   bouquet
И ние с щерката ще ходим днес на пазара за яке. Добре, че детето знае какво иска и няма да сме затруднени  Mr. Green
Снощи ходихме на кино, гледахме последния епизод на Здрач. Хареса ми  Peace
Анкас, за теб и твоя татко  Hug Hug Hug Hug
Фейче, що не се доверяваш на съдомиялната, а  Mr. Green Знаеш ли какъв кеф е тя да работи, пък ти да си почиваш  hahaha Joy Joy Joy

# 702
Привет и от мен!От два дена ви наблюдавам и никой не пишеше,а аз не обичам сама да си говоря,все още  Mr. Green Сега се пораздвижихте и реших да са Фключа.
Мастерчеее как е половинЪт,излекува ли се?
Мамче ,мерси за кафенцето-аз вече две изджасах  Whistling
Биби ,то детето може и да знае какво иска,но друг е въпроса дали ще го намерите  Thinking
И ние вчера ходихме за ботуши,и от трите деца, намазахме само аз и малката дъщеря  Mr. Green За малкия ред въобще не остана,а голямата  ooooh! - тоя модел не ми харесва,тия са с токче,а аз не искам,тия са много широки/знаеш,че на мен прасеца ми е слаб/,тоя цвят не ми харесва...Сигурно влязохме в 10-на магазина и пробва 20-на чифта,ноооо...уви.Сега ми остана още една възможност,но ще ходим в понеделник,и ако там нищо не хареса,и се заканих,че ще ходи по кецове зимата  Crossing Arms Ейй като влязат в тоя пуберитет,като ги подгонят лудите и...Сега избор голям,джоб празен,капризите им до небесата.Едно време носехме каквото ни купят и бяхме благодарни.Ама и ние,родителите сме си виновни,щото в стремежа си да не се чувстват по-долу от останалите деца,и всячески се опитваме да им угаждаме,а те ни се качват на главите.
Оплаках ви се.
Всички липсващи да се пУявят,да кажат добре ли са! А Анкасчето да пише какво става с баща и.
Лека неделя  Hug !

# 703
Привет, драги!
Mam4е, аз моето кафенце го изпих. Вчера си купих кардамон/м ??? и добавих щипка в кафето. Стана с убийствен арабски вкус мммм...Дали да не си направя още едно  newsm78.
Lucia, колко си права за претенциозните ни деца. Ние вчера с дъщеря ми 2 часа обикаляхме за яке и в крайна сметка се върнахме и купихме първото, което й хареса. Но през това време ми каза, че съм нямала вкус, че тя била вече достатъчно голяма, за да си избира сама и т.н. В крайна сметка якето е черно, а на мен ми се искаше да е някакси "по- весело". Ама то не е каквото искаме, а каквото има. Всъщност моята щерка има претенции за дрехи от 5- годишна, не ми се мисли като стъпи с двата крака в пубертета какво ще става. Добре поне, че сина ми не е такъв.
Аз днес се развихрям в кухнята   chef. Всъщност започнала съм от вчера с едни експерименти от подправки и манджи, които никога до сега не съм готвила.

Лека и спокойна неделя!

# 704

Мастърчееееsmile3534 ни сЪ плези само, а кажи как е мъжлето. Hug

Мастерчеее как е половинЪт,излекува ли се?

ПоловинЪт е добре вече.....(Слава Богу!) ......мИ то след толкоз грижи няма как да не е добре де......хихихихихи...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

сЯ обаче аз съм скапана и "изстискана".......Спя и ми е трудно да се будя сутрин.......Половинът се чучнал днеска с една табла до креватЯ с кафе и сандвичи....И ФРЕШ!  Shocked и седи на еднба табуретка (  Shocked)
.....Викам му...." Ти защо там седиш,а не тука да си полегнеш на кревата,пък кат се размърдам - лесно....
И той ми вика " мИ да не разлея фреша бе..... И кафето......."  Rolling Eyes

Офффф.....Голяма сме картинка в момента...... hahaha Joy

Анкасчеей Hug..........кО става с тате ти? Чакам новини! Дано е по-добре човечецът..... Confused Rolling Eyes

По върпоса за тийновете...... ooooh! Оф! ......Само ще кажа.......И това ще отмине......И те ще порастнат.....
Засега ви пожелавам здрави нерви и да не се давате на глезотиите на "дребчовци"......Накарайте ги да се съобразяват и с вас! Щото ако вас ви няма - ще реват и ще се тръшкат,мА нямаааааа........

Общи условия

Активация на акаунт