Пазаруване от miniprix.bg - 3

• 36 663
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Извинявайте, сигурно е много тъп въпрос но Коя област избирате. Не виждам за България newsm78

ПЪрво си направи регистрация с мейл и парола, след това , когато поръчваш ще въведеш адрес  Peace

# 76
  • на морето
Добре де завката ми за връщане от вчера е в процес на обработка.Кога да се обадя на Спид да я вземе и къде е този IP номер???Моля,помогнете Hug

# 77
Когато връщате стока вие ли викате Спиди или чакате Миниприкса да го пратят, защото ето какво четохв сайта им:
Ако си установил, че в полученият колет присъства продукт, който не си поръчал и не фигурира в приложената фактура, те молим да се свържеш отдел Връзка с клиенти. След това ще изпратим куриер, който да вземе продукта/продуктите.

И малко по-надолу:
След като си ни изпратил заявката за връщане на продукт трябва да се свържеш с куриерска фирма Speedy за да изпратиш колета. Колетът трябва да пристигне при нас в срок от 15 дни, считано от датата на изпращане на заявката за връщане на продукт). Колетите, които надвишат този срок няма да бъдат приемани. [Препоръчваме ти да изпратиш колета най-много 5 дни след като си направил завка за връщане на продукт, за да може да пристигне навреме в miniPRIX]

# 78
  • Варна
Аз викнах куриер и пуснах пратката като икономична, за тяхна сметка.

Кога да се обадя на Спид да я вземе и къде е този IP номер???Моля,помогнете Hug

Веднага можеш да ги викнеш. Няма IP номер, а код на заявката за връщане, генерира се в мига, в който я попълниш, пише ти я в полето "Заявки за връщане". Peace

# 79
Върнах артикул и  получих ваучер, седмица след като те са получили артикула!

# 80
Върнах артикул и  получих ваучер, седмица след като те са получили артикула!

Аз също.И затова сега като се налага да връщам отново,ще искам пак ваучер,не ми се чака месец за превод  Tired

# 81
  • на морето
Аз викнах куриер и пуснах пратката като икономична, за тяхна сметка.

Кога да се обадя на Спид да я вземе и къде е този IP номер???Моля,помогнете Hug

Веднага можеш да ги викнеш. Няма IP номер, а код на заявката за връщане, генерира се в мига, в който я попълниш, пише ти я в полето "Заявки за връщане". Peace
Благодаря ти Hug
И сега правилно ли съм разбрала:Подготвям пакета с този адрес:
 Русе, ул. Тулча 15  за  M-FASHION COM - miniPRIX Като добавя и кода от заявката за връщане .
Обаждам се на Спиди  и я пращам като икономична за тяхна сметка.

А вътре фактурата ли да сложа или копие от нея?

Toni_baraboni  много благодаря за помощта  bouquet

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 23:32 от dodi

# 82
  • Варна
Каквото искаш сложи, тя си е копие, направи си още едно копие ако искаш. Така или иначе винаги можеш да си я принтнеш от сайта. И да, правилно си разбрала. Можеш и да скокнеш до офис на Спиди вместо да чакаш куриер, ако ти е близо Спиди де... Това за "икономична" никъде не го пише май, връчваш им го и да се спасяват...

# 83
Някой да е поръчвал дънки от сайта? Интересува ме размера, защото не мога да се ориентирам, бъркам се с др. номерация.

# 84
Записвам се и аз.Вчера пуснах 5 блузки за мен.
Дамска чанта RIFLE
http://www.miniprix.bg/produkt/1002608/

моля, слагайте снимки!
под голямата снимка от линка, долу е имало една същата, но малка - слагайте нея  Wink
от тинейджърка съм влюбена в райфел и искам да знам коя е чантата  Confused

пп с ваучер не връщат по-бързо пари, моята крупна сума от 8 лв. все още я чакам  Laughing

# 85
Ето чанта RIFLE http://www.miniprix.bg/produkt/1002594/

Вероятно и тази, но не съм сигурна: http://www.miniprix.bg/produkt/1002596/    http://www.miniprix.bg/produkt/1002592/

Най-после имам смс от Спиди по обединените ми поръчки от 21, 25 и 26-ти  Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 08:36 от Greene

# 86
Добро утро, момичета!
След като в събота не ми доставиха нещата, а са в офиса на Спиди, очаквах поне да е днес. Но явно няма да е и днес  Crossing Arms Вчера пуснах и аз една поръчка, две блузи с дълъг ръкав и една тениска на мъжа ми за 18 лв. За мен и детето се удържах. Вече мисля да поръчвам, само и единствено ако имаме нужда от нещо, че то така не може. В този ред на мисли чакам да пуснат дамски якета за зимата.

# 87
  • Варна
Ако искате може да добавяте своите находки тук. Разделих файла на 3 раздела: дамско, мъжко и детско. Снощи слагах малко линкове със снимки, но нямах време да ровя много назад из старите теми. Днес ще ги нищя тях.

# 88

благодаря!   bouquet

моята чанта Виктория Делеф се обели на ръба долу  Rolling Eyes
получих я преди седмица или не повече от две, не съм я носила всеки ден, защото е много специфичен цвят и сега много ме е яд; вярно - изкуствена кожа е, но да беше издържала поне 2-3 месеца  Tired
http://www.miniprix.bg/produkt/99658/

чудя се да се разправям ли заради нея или не  Rolling Eyes
много е удобна, но ако пратят друга, очаквам да я сполети същата съдба

# 89
Ако искате може да добавяте своите находки тук. Разделих файла на 3 раздела: дамско, мъжко и детско. Снощи слагах малко линкове със снимки, но нямах време да ровя много назад из старите теми. Днес ще ги нищя тях.

Оооооо, СУПЕР  Party А качването на снимки как става?

Общи условия

Активация на акаунт