Пазаруване от miniprix.bg - 3

• 36 061
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • на земята
MariaGeorgieva_1980 ,бъди по бърза че тука всичко изчезва  Joy   аз имам ето този и съм много доволна супер е мисля е е подобен..)))

# 706
  • София
Здравейте момичета, присъединявам се към вас Hug

Искам да си взема дънки, но изобщо не мога да се ориентирам в размерите. Питах във фб за сантиметри на едни, уж мой размер и това което ми пратиха е на поне 3 размера надолу Shocked А иначе и по европейска номерация е мой размер, само сантиметрите не отговарят. Някой с опит в поръчването? Става въпрос за "китайската"  Laughing номерация както я наричам - 26, 27, 28... очевидно са умалени?

# 707
Днес цял ден заглеждам това яке: http://www.miniprix.bg/produkt/1009569/. Накрая взех, че направо си поисках да ми изпратят точните см на наличния размер М и публикувам тук отговора, който получих:

" гръдна обиколка-100 см, талия-86 см, дължина-65 см, дължина на ръкавите-64 см, ширина на гърба-43 см. Цвят-бял, има еластичен колан, качулката е с възможност за сваляне, подплатата е дебела, (пух), закопчаването става с цип".

Надявам се да съм от помощ на някого, който му се чуди Hug. На мен много ми харесва, но явно ми трябва L или XL като гледам гръдната обиколка Sad.

# 708
Балеринките на pataugas #40
39 лева.

28 номер 35 лв

и сивите кубанаси 40.

последно повикване   bouquet

# 709
  • на земята
Това яке дне цял ден се появава и изчезва   Laughing според вземи по голямото ,защото като сложиш и един пуловер отдоло и ще стане тясно ,зависи от гръдната ти де,аз по принцип съм все S ама гръдната не ми стават  Laughing

# 710
Това яке дне цял ден се появава и изчезва   Laughing според вземи по голямото ,защото като сложиш и един пуловер отдоло и ще стане тясно ,зависи от гръдната ти де,аз по принцип съм все S ама гръдната не ми стават  Laughing

Затова се разочаровах, понеже моята е точно 100 - ще трябва на голо да го нося, че да мога да го закопчея, за дебел пуловер отдолу и дума не може да става Laughing

Остава ми да се надявам да се появят по-големи номера Praynig.

# 711
  • на земята
ХАХАХ и то изчезна,някой го гепса  Joy

# 712
M0nster4e, в очакване съм на дънки, които поръчах на база размери в см, които ми дадоха по и-мейл. Като ги получа, ще сравнявам реалността със "статистиката" Wink и ще споделя тук. Ама знам ли вече кога ще е това, че този оператор вече трети ден не ми ги пуска да пътуват Tired.

# 713
Момичета,моля помогнете с мнение за тази чанта!Докато не е късно да я откажа.Струва ли си парите или е от онези дето бързо се белят?
http://www.miniprix.bg/produkt/1008955/
Пък и марка никаква не виждам..... newsm78

# 714
MariaGeorgieva_1980 ,бъди по бърза че тука всичко изчезва  Joy   аз имам ето този и съм много доволна супер е мисля е е подобен..)))
Благодаря за отговора!
А каква е цената на доставката?  Thinking

# 715
  • на земята
БЕЗПЛАТНА Е  Peace

# 716
  • София
Момичета,моля помогнете с мнение за тази чанта!Докато не е късно да я откажа.Струва ли си парите или е от онези дето бързо се белят?
http://www.miniprix.bg/produkt/1008955/
Пък и марка никаква не виждам..... newsm78

За качеството не зная, но е много готина тая чанта, на пръв поглед.

# 717
# 718
някой на предишната сраница спомена за UGGсо подобни.. а аз дори не можах да ви видя на голяма снимка Sad(( тука се действа светкавично  
Човек отиде на работа за няколко часа, връща се а вече новата стока "заредена" и продадена.. не не не може да продължава така  smile3511
BTW не мога да спра да чета тук и да разглеждам сайта .. чета, разглеждам, разглеждам , чета оооп и поръчвам

# 719
Да се похваля - получила съм си вчера кафявите кубанаси  newsm68
Сега и аз вече си имам. Стават ми перфектно!
Да си призная - заглеждам се в краката на жените и обувките им. Ако видя някоя с такива обувки, веднага ще заподозра, че е от нашата група  Joy
П.П. Започвам да чета какво си поръчахте и какво получихте през дните на моето отсъствие Wink

Общи условия

Активация на акаунт