Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 232 - След финала

• 64 921
  • 729
  •   1
Отговори
# 705

Вени след тази снимчица може  ли човек да те линчува   #Crazy #Crazy #Crazy А относно изброените от теб сериали съм 100% съгласна с  мнението ти. Peace Действително тези три сериала ме покориха завинаги . HugЕвала ,машала както се казва съседите ни скриха топката. Hug

# 706
  • Русе

Мария,за Незабравима писах най-кратко. Затова напомням становището си за него... newsm47

# 707
Здравейте  Hug

Heart Eyes

# 708

Eхооооо, приятели, тук съм! wavey wavey wavey

Да ударя и аз едно рамо на Мокси, но напълно съм съгласна с нея! [smilie=smile3521.gif] "1001 нощ" с това ме грабна/ и съм го писала  неведнъж/, че имаше интриги една след друга, решаваха се съвсем смислено, добавяха се нови и така...до края, който беше напълно логичен,а и историята на всеки герой беше развита докрай. Изпипана работа, страхотен сценаристки екип!!! Нямаше ...едно за глава, друго за крака и безсмисленици!
Почти същото мнение имам и за друг сериал, "Любов и наказание".
За мен / като добавя и "Незабравима"/ това са най-хубавите сериали на съседите! Peace Само не ме линчувайте, моля! newsm43 newsm43 newsm43
И аз съм гледала част от "1001нощ" и сега опреснявам видяното и гледам това ,което съм пропуснала,но не мога да кажа ,че е нещо изключително.
Всъщност бих казала ,че всички  турски сериали , които съм гледала си заслужават с малки изключения."Млечния път" и "Любов завинаги"аааааааа..... забравих и "Златната клетка"ми издишат най - много!Към изброените от Мокси и подкрепените от Вени и Мимето сериали, бих добавила и "КВФ","Езел","Мелодия на сърцето","Перла","Изгубени години","Аси" може би пропускам някой.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Разбира се коментара от предишната страница важи с пълна сила.За всички изброени с изключение на "Незабравима":
Цитат
все нещо не достига ,че да ме грабне

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 19:14 от migi_megi

# 709
Добра вечер, незабравимки...

Вени, ама и ти знаеш с какво да ни примамиш  Hug

А, тази спомняте ли си я... Имаше доста коментари относно къде се движат палавите ръчички на батко...

# 710
Добър ден,Незабравими! Hug Hug Hug
Аз сега го гледам ''1001 нощ''  и моето мнение е ,че е предизвикал такъв отзвук ,именно защото е бил първия турски сериал излъчен у нас.Единственото ,което харесвам в него е невероятната музика на  Кърач newsm10 и кадрите от нощен Истанбул.Йозлем и Серхан са ненадминати newsm10.Те ни накараха да повярваме ,че всичко между тях е истинско. newsm53
Усмихнат,слънчев есенен ден ви желая! Heart Eyes Grinning

Наде, за мен лично като потребител е важно качеството на излъчвания продукт, а не за кой път се излъчва на екрана...
Така например ако турските сериали бяха стартирали с "Клетва" у нас, това най-вероятно щеше да си остане единствения, изгледан от мен сериал. Не ме впечатли нито играта, нито интригата в историята му...

# 711
  • Русе
Само малко пояснение : Peace
Първият турски сериал, който гледах, беше "Перла". Добре започна и...в един момент така започнаха да изсмукват от пръсти ситуации и да се повтарят, че с "чок зор"  го изгледах.
"Шехеразада" го започнах от 2-ри бг-сезон и благодарение на повторението по ДФемили наваксах пропуснатото.
Няма да давам мнение за сериалите, споменати от Меги - някои съм  гледала, някои не. Като общо - филмите започват ударно, после...да не продължавам!/мое мнение/
Мокси, ах, ти, палавнице! За ръчичките Серханови напомняш, а? Joy Joy Joy Той във всеки сгоден момент проверяваше "добре ли се храни Йозлем"/номера на сутиена й, де?!/ ! smile3508

# 712

Ех...да си припомним великолепните клипчета на нашите момичета и някой палави ръчички  Embarassed Embarassed Embarassed.Много пъти съм си задавала въпроса защо сценаристите са решили да запишат филма Унутулмаз и все стигам до простичкото заключение ,че действително тези хора показаха незабравима игра Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 713
  • София
Истината е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 714
# 715
# 716
Цитат
Няма да давам мнение за сериалите, споменати от Меги - някои съм  гледала, някои не. Като общо - филмите започват ударно, после...да не продължавам!/мое мнение/

Вени,напълно си права,но това се отнася с пълна сила и за нашия сериал.Така се получава ,когато от една история за "минисериал"се направи"Макси продукция".И в "Незабравима"втори сезон издишаше и то доста , ами добре ,че бяха моментите на близост между нашите любимци , които изобилстваха, и които поне мен лично ме задържаха пред екрана до финала!Иначе епизодите до 30 /оригинален вариант/ нямаха грешка:стегнати , динамични,вълнуващи,романтични,интригуващи и още.......и още..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes..
После обаче започнаха с пълнежите.Като започнем от първото отвличане на бебето Ямур ....сръдни, недоразумения........та стигнем до отвличането на Харун.
Има поне пет епизода , които не бих желала да гледам повторно!

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 22:10 от migi_megi

# 717

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151279378900042

Това предполагам е клипче от представянето на филма! newsm78 newsm78
Иначе Принцесата е невероятна! Peace Peace Peace Peace

# 718
Забравих да кажа ,че тази снимка е прекрасна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не си спомням да съм я виждала или поне не съм я виждала скоро! Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 719

Общи условия

Активация на акаунт