8 г.с.,а не се вижда ембрион

• 10 433
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ами....и вчера потвърди, че иска да го маха. Днес или утре ще отида във Вита....

Вече не виждам и смисъл да чакам....

Водят ме в 10 г.с. ...., а нищо не вижда....

А при теб видя ли се ембрион и в коя г.с. беше?

Това е изключително непрофесионално, според мен.
Ти ходила ли си на преглед преди да забременееш при същия лекар? За да може да направи сравнение - преди и сега?
Защото аз ходех при един лекар на времето преди да забременея, който ми обясняваше, че имам полип и не мога да забременея. Държеше да го махне. Подложих се на това ужасно нещо.
Лекарите много обичат такива манипулации за да изкарат някой лесен лев, според мен.
Хистологията показа, че е удебелена ендометриална тъкан. Забременях, родих и това петънце продължава да си седи. Половината лекари ми казваха, какво ли не за него, но не им обръщам внимание.
Най важното е, да не се шашкаш. Всичко ще бъде на ред.  Hug
Между другото още не съм ходила на преглед. Планувам след седмица, две.

# 31
Ами при този доктор - Дамянов, отидох като забременях, преди това не съм ходила. Затова и искам да отида във Вита. Е,е,е, да....пътеката за здравната каса ни е ясна на всички...
Въпросът е да не стане опасно за мен, иначе аз предпочитам да чакам, но има ли смисъл....

И все пак никой не обръща внимание, че реално плодът е 6-7 седмица, не мога да разбера защо?

# 32
  • планетата Земя
Ели,все пак отиди и на друг лекар,за друго мнение.
Дамянов веднъж е казал махаш го,дори да е видял нещо как сега ще го каже?Звучи ужасно знам

# 33

Въпросът е да не стане опасно за мен, иначе аз предпочитам да чакам, но има ли смисъл....

Има момичета ,които до този момент още не са разбрали дори че са бременни.Не искам да давам категорично мнение ,защото не съм компетентна , но ако е куха яйцеклетка едва ли ще има проблем да поседи още седмица , не е като да е мъртъв плод примерно.

Звучи ужасно , но за съжаление  и аз бих допуснала от лекар такова нещо. Те са безсърдечни. Не им идва на акъла ,че за нас това е първа или втора бременност , не забременяваме през ден за разнообразие....

# 34
Здравей и аз съм в осма и не се вижда, моята докторка ми каза че е нормално, а и доколкото си спомням при първата ми бременност също не се виждаше и след една седмица всичко беше ок. Много зависи от видеозона, не се тревожи вероятно всичко е наред.

# 35
Наистина ли??? А ти къде ходиш на лекар?
Ох...това ме успокои определено....

# 36
Eли, аз ходя в София при моята гинеколожка която работи в държавна поликлиника но е много добър специалист, ходя при нея от години и ми е решавала други проблеми, наблюдава и първата ми бременност. В тези болници ехографите са стари но е важно специалистта да е добър. Ако искаш гаранция да го видят веднага отиди на вагинален ехограф той може да констатира бременност в 7-8 г.седм. Не се притеснявай първия път бях като теб-като разбрах веднага да го видят, защо не се вижда и т.н. Сега се разбрахме с моята докторка да отида тази седмица отново-да е минало една седмица и да съм пила много течностти, за тях е важно да е пълен мехура иначе тя ме предупреди че няма да го видят- да плода се вижда много ясно но сърдечната дейност не. Вероятно и при теб се е получило така-питай задължително трябва ли да си пила течности и да ти се пишка защото това било важно за ехографа. Не се притеснявай следенето на бременност ако нямаш проблеми е лесно-килограми, обиколка, тонове. В днешно време има много изследвания и 4Д видеозони които са важни, естествено и специалистта за да си спокойна че бебето е здраво и е наред-това естествено по нататък. Отиди при друг лекар и ако искаш да си сигурна да е с ваганилен ехограф. Пиши ми като имаш повече информация.

# 37
  • планетата Земя
Ели,нали те гледат на вагинален????

# 38
# 39
Отиди при друг лекар и не бързай преди да получиш и други мнения, имаш време все още е рано.

# 40
  • София !
Eli2012 - Отиди при друг лекар , за друго мнение . Аз като забременях разбрах в 6 г.с. , и макар че всичко си беше нормално потърсих и друго мнение . Та каче не бързай  Wink Пожелавам ти успех  Hug

# 41
Ели, отиди ако трябва на още 1-2 прегледа. Много им е лесно на докторите да кажат- махаме го. И при мен беше така в началото. Моята гинеколожка, на която имах такова доверие, при първия преглед ми каза- няма да го бъде, ще го махаме. Абсолютни глупости. След 10 дни се видя ембрион. Ако й бях повярвала отново, щеше да ми махне детенцето!!! Не допускай да ти пълнят главата с глупости. Иди час по-скоро при друг, дори да е платен. Аз съвсем случайно отидох веднага при Марияна Ковачева в Св. Лазар, която много ме успокои още, когато не се виждаше нищо. Другия вариант, който се сещам е д-р Ангел Димитров, той е шеф на родилното на Майчин дом. Имам телефоните и на двамата, ако решиш ще ти ги дам. Казвам ти за тези двамата, защото до момента съм доволна от тях. Ако искаш да не плащаш вземи направление и иди при някой добър по здравна каса. Мен ме следи д-р Валентин Шкодров в 18 поликлиника, имам доста добри впечатление от него. Мога да ти дам и негов телефон! Успех и мисли позитивно!  Hug

# 42
  • Mediterraneo
Още едно мнение със сигурност! Дано всичко е наред!

# 43
Не прочетох кръв за проследяване нивата на ЧХГ взимана ли е?

# 44
  • планетата Земя
Ели,какво стана?

Общи условия

Активация на акаунт