С какво сме известни?

• 16 013
  • 349
  •   1
Отговори
# 165
С киселото мляко, надарените мъже и най-красивите жени, как с какво?  Mr. Green
Бе те жените ни се славят и като доста евтини.. Tired

# 166
Абе как евтини, всичко живо е с от Гучи и Габана нагоре. Това да не е евтино?!

# 167
Абе как евтини, всичко живо е с от Гучи и Габана нагоре. Това да не е евтино?!

Да живее Чайна,че инак..нема ни"Гучо",ни"Дончо и Гергана"..

# 168
Кристо се е фръцнал, да. Ама остай я Трещи да пусне една телеграма.

ПП. Всъщност не са редки случаите на фръцнали се емигранти, та своеобразната "известност" отразява реалността.

Кристо не се е фръцнал. Той не се определя нито като българин, нито като французин, нито като американец. Затова и представя творчеството си като вик за свобода, нежелаейки да има нищо общо с миналото си или да се самоопределя с някаква националност. Това е начин, ако щете да избяга от спомените си и идеята за граници, били те политически или социални
Негово право на творец и човек, който е преживял някаква лична история и травма. Коя съм аз, че да го съдя.

# 169
Незаслужено подценена е единствената българска иновация "чушкопек". Също и метлата с къса дръжка, за да може да ти е още по-гадно, докато там, нали...
Иначе малкото българи успели в чужбина, уникалната природа, златните съкровища и киселото мляко, предизвикват в мен желание да си татуирам на видно място: GORDEQ SE 4E SUM BULGARIN!!!

# 170
С киселото мляко, надарените мъже и най-красивите жени, как с какво?  Mr. Green
Бе те жените ни се славят и като доста евтини.. Tired

Тъпото е, че българските жени нито са красиви, нито са евтини. И защо да ям скъп лук и да пия вода, след като мога да ям евтино агнешко печено и да пия френско вино?

# 171
  • Варна
За жените дали са красиви не мога да кажа. Но имам позната рускиня, която е възхитена от жените над 30 години в България. Тя казва - в Русия имаме много красиви жени, но след като се омъжат и родят се запускат и заприличват на лели. В България успявате да изглеждате чудесно  и след 30. Grinning

# 172
имам позната рускиня, която е възхитена от жените над 30 години в България.

Тази рускиня да не би да е лезбийка и да ти се пуска?

# 173
  • Варна
имам позната рускиня, която е възхитена от жените над 30 години в България.

Тази рускиня да не би да е лезбийка и да ти се пуска?

Laughing Laughing Категорично не!

# 174
Забелязала съм, че българите отивайки някъде в друга държава, очакват някой да знае кои са от къде идват, какви са по история, нрави и т.н. , обаче ако някой не знае дори географското положение на страната, или пък изкаже нещо негативно по неин адрес се заклеймява като най-големия простак.

къде си го забелязала ?
обикновено хората не знаят много и е разбираемо  
все едно на нас като ни кажат Черна Гора , Словения , Словакия , Литва,  Латвия ... ние ще се сетим нещо , те и Стоичков дори си нямат ..

иначе съм срещала американец  , който обича историята и знае цялата такава на региона , с подробности , но това е много  много рядко
Как къде? В  България от българи върнали се от чужбина, възмутени от това, че пращат държавата в Азия или Южна Америка, пък и нищо не знаят за нас...
Аз самата докато не ми се наложи да живея в Южна Америка по работа си мислех, че Суринам е в Африка, пък то се оказа, че не е така, ама никой не ми се сърдеше за изцепките.

# 175

възмутени от това, че пращат държавата в Азия или Южна Америка, пък и нищо не знаят за нас...

Когато на Запад (и въобще в чужбина) някой ти покаже, че нищо не знае за България, той цели да те унижи.
Когато не иска да те унижи, не те пита от къде си.

# 176
  • Най-сетне у дома

възмутени от това, че пращат държавата в Азия или Южна Америка, пък и нищо не знаят за нас...

Когато на Запад (и въобще в чужбина) някой ти покаже, че нищо не знае за България, той цели да те унижи.
Когато не иска да те унижи, не те пита от къде си.

Joy
Ако не е ирония, в живота си не си помирисвал чужбина.

# 177

Ако не е ирония, в живота си не си помирисвал чужбина.

Ако ти си в чужбина, сигурно работиш като чистач(ка) там. Направило ми е впечатление, че тези гастарбайтери, които даже и след 30 години гурбет, не научават местния език, са най-щастливите и най-уважават местните.

# 178
За жените дали са красиви не мога да кажа. Но имам позната рускиня, която е възхитена от жените над 30 години в България. Тя казва - в Русия имаме много красиви жени, но след като се омъжат и родят се запускат и заприличват на лели. В България успявате да изглеждате чудесно  и след 30. Grinning

Шанталчето е рускинче и върви към 30.

# 179
  • Варна

Шанталчето е рускинче и върви към 30.

Рускинче ама в България... Ако си беше в Русия, щеше да е вече мамаша. Laughing

Е, винаги има изключения, жената говореше за масовия случай.

Наистина ли е рускиня? Адмирации за българския тогава. Peace

Общи условия

Активация на акаунт