VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 707
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 105
Според мен Аксиния ще излезе....просто няма интрига около нея Peace
Стана ми жал за Стефан Данаилов днес.....някой иска с години да го омаскари и жената(Ирен) е оръжието...
Направил е грешка...добре...минали са толкоз години...ако не е искал да чуе за сина си-да имат повод...А той се е грижил за него...Какъв е смисълът на тази сага Stop
Финансов.
И аз така мисля.

# 106
  • BG
Сутринта за малко хванах разговор на Ирен-каза че Владо имал и той уговорка с ББ да излиза навън.Щял да ходи до Русия за някакъв проект за Вселената-доста мащабно прозвуча ...
Сигурно ще проучва от коя планета идва Joy

# 107
Сутринта за малко хванах разговор на Ирен-каза че Владо имал и той уговорка с ББ да излиза навън.Щял да ходи до Русия за някакъв проект за Вселената
В Русия съм, в Русия съм hahaha hahaha hahaha

# 108
Гласувах, че ще си тръгне Аксиния, но предпочитам това да бъде Влади.Изключително агресивен младеж с изключително нереална самооценка създадена от майка му.
На Стефан Данаилов изобщо не смятам да коментирам личния му живот, защото все пак е личен, а и да исках да коментирам не съм участвала в него за да имам поглед над нещата.
Грешки малки, глеми, малки и големи всеки прави ........

# 109
Днес Ирен каза, че ВБ не е изпълнили някакви условия и иска да напуснат с Владо

Интересно...Какви?! Или не разбра?

Пише малко понагоре  Mr. Green

# 110
Чета, че и Фънки нещо се е изложил, но първо ще намеря време да видя какво е станало и тогава ще  изказвам. Както съм споделяла вече, той ми е слабост.

Не се хаби за Фънки. Не нещо, а много се е изложил вече.

# 111
Аксиния ми беше изключително приятна в Стар Академи. После залитна в една посока, която категорично отричаше преди това. Явно се поставя в роля, която /знам ли/ мисли че е правилната за нея, но определено и личи, че не се чувства добре в нея. Съответно изглежда в повечето случаи именно така - като в роля.
Има си момичето някакви свои борби със себе си, от сърце и пожелавам успех, но Брадъра и настоящата и компания не мисля, че ще са и в помощ.

Абе човек най-трудно се справя със себе си. Всеки друг можеш да игнорираш.

# 112
Тъкмо питаха Орлин как е минала рекламата и той вика: Ми само в студиото, никъде другаде не съм ходил и го отрязаха веднага  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 21:22 от baileys

# 113
  • Sunshine state
Аксиния ми е супер безинтересна и да,жадна съм за сеир. Mr. Green Освен да пъчи зъби,друго май не сме видели.
Фънки не ме кефи от самото начало и отдавна изобщо-огромно самочувствие без никакво покритие и ужасна агресия. ooooh!
Мариана Попова ми е много противна-мрънка и опитва да се изкара супер компетентна и над нещата,но не е така. Naughty
Бони е дребнава и простовата и не ме кефи хич.
Супер нечестно е да ги пускат навън. Tired

# 114
Гласувах за Ирен и Владо.
Какво е станало с Фънки?

# 115
Супер нечестно е да ги пускат навън. Tired

Сигурно и по малко манджа им дават тогава.

# 116

В момента май няма излъчване нали? Rolling Eyes
На моменти го пускат, но и като излъчват пак има проблеми със звука.
Аз не бях разбрала, че Камелия е разконспирирана, затова в анкетата гласувах за успешна мисия...
Така де, защо пък да не остане момичето? Аз я харесвам.

# 117
  • В Космоса
Бианка, благодаря за отговора! Hug Четеше ми се нещо подобно. Peace

Пипутка, и аз до тоз извод стигнах за чувствата и страстите или по-скоро за липсата им около Аксиния, но не ми се ще да е точно тъй.  Confused

# 118
Брехх не може да насмогна да чета..

# 119
Бони да си заминава мен ако питате, но аз искам да ви питам защо не ви се харесва Аксиния? Имам чувството, че е пич, просто неразбрана от масата, даже напомня ми за мен самата.  Confused Не гледам задълбочено, обаче, дори редовно не, можи би съвсем повърхностно и явно ми убягват неща, но споделете, моля!

Аз мисля, че ще излезе, не защото е нехаресвана, а защото е безлична. Вотът е положителен и затова си мисля, че хората няма да изкарат дразнителите Бони и "светците", цигани и сектантите бол в тая държава, все ще пуснат по някой SMS.
А за Аксиния не знам кой ще се мотивира да гласува.

Безлична - не мисля, но безинтересна явно. И следващия ми извод оттук ( не че не е предаването точно с такава цел) че се толерират едни такива персонажи  - не ми се ще да ги наричам, вместо по-скромни и обрани. Защо? Народа гладен за зрелища. Не съм от тук аз. Confused

Обрана, обрана, колко да е обрана? Нали тя беше правила тройка, само за да угоди на гаджето си? Айде нема нужда пък такива безхарактерни да са на почит, по-добре Златка. Проста, ама поне си има някакви/никакви принципи и си действа спрямо тях.

Общи условия

Активация на акаунт