VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 723
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 90
Искам Проповедникът и майка му да си ходят. Twisted Evil
И аз, и аз. За мижитурка гласувах за майката

# 91
  • Бургас
Голяма скука, освен да димят и да се търкалят нищо не правят тези.
Сещам се с носталгия за изданието с участието на Зара,Здравко,Виктор,Найден,Мел..Дори се учудвам,че ги помня по имена толкова хора. Но си беше наистина вълнуващо. Как изгониха Найден и Гроши, ами секса в къщата...всякакви разновидности общо взето. Имаха и мисии смислени,сега е наистина пълна пародия.

# 92
ВИП-а  е 2 мес.,след него другия 3 мес.
Два месеца....направо се чудя какво ще дават през това време  Thinking

# 93
Бони да си заминава мен ако питате, но аз искам да ви питам защо не ви се харесва Аксиния? Имам чувството, че е пич, просто неразбрана от масата, даже напомня ми за мен самата.  Confused Не гледам задълбочено, обаче, дори редовно не, можи би съвсем повърхностно и явно ми убягват неща, но споделете, моля!

Аз мисля, че ще излезе, не защото е нехаресвана, а защото е безлична. Вотът е положителен и затова си мисля, че хората няма да изкарат дразнителите Бони и "светците", цигани и сектантите бол в тая държава, все ще пуснат по някой SMS.
А за Аксиния не знам кой ще се мотивира да гласува.

# 94
  • София
Според мен Аксиния ще излезе....просто няма интрига около нея Peace
Стана ми жал за Стефан Данаилов днес.....някой иска с години да го омаскари и жената(Ирен) е оръжието...
Направил е грешка...добре...минали са толкоз години...ако не е искал да чуе за сина си-да имат повод...А той се е грижил за него...Какъв е смисълът на тази сага Stop
Финансов.

# 95
  • София
Голяма скука, освен да димят и да се търкалят нищо не правят тези.
Сещам се с носталгия за изданието с участието на Зара,Здравко,Виктор,Найден,Мел..Дори се учудвам,че ги помня по имена толкова хора. Но си беше наистина вълнуващо. Как изгониха Найден и Гроши, ами секса в къщата...всякакви разновидности общо взето. Имаха и мисии смислени,сега е наистина пълна пародия.

Обаче тогава го гледахме 24ч на телевизор. Ако следиш постонно се зарибяваш повече  Wink Така на компютъра и с прекъсванията и изгубва интерес човек. На мен не ми прави впечатление, че не съм гледала цял ден, а първите брадъри беше включен по цял ден ТВ и си ги слушах  Blush

# 96
Уж четох, но явно съм пропусала. Някой е казал на Мариана каква е мисиятана Софи/Камелия?
Или тя сама се е досетила /или по-скоро е знаела още в началото, че Камелия и Люси са гаджета/.

май са и казали, когато е излязла за малко навън
Въпросът е защо е казала, че са й казали  Whistling Да си трае пък  Crossing Arms

# 97
  • София
Според мен Аксиния ще излезе....просто няма интрига около нея Peace
Стана ми жал за Стефан Данаилов днес.....някой иска с години да го омаскари и жената(Ирен) е оръжието...
Направил е грешка...добре...минали са толкоз години...ако не е искал да чуе за сина си-да имат повод...А той се е грижил за него...Какъв е смисълът на тази сага Stop
Финансов.

Намерих решение на Данаиловия проблем  Mr. Green Ст.Д. съди Вип Брадър и му дават едни 100 000 и той ги дава на сина си Тарзан  Mr. Green и мир и кой от къде е  Laughing

# 98
Бони за изгонване! Аман от фасони!

# 99
Уж четох, но явно съм пропусала. Някой е казал на Мариана каква е мисиятана Софи/Камелия?
Или тя сама се е досетила /или по-скоро е знаела още в началото, че Камелия и Люси са гаджета/.

май са и казали, когато е излязла за малко навън
Въпросът е защо е казала, че са й казали  Whistling Да си трае пък  Crossing Arms

а де.. Мариянка с времето ще се поизложи още повече, ми се струва..

# 100
  • Стара Загора
Сутринта за малко хванах разговор на Ирен-каза че Владо имал и той уговорка с ББ да излиза навън.Щял да ходи до Русия за някакъв проект за Вселената-доста мащабно прозвуча че и Фънки странно я гледаше докато обясняваше!!

# 101
Мерси, Бо_.  bouquet
Доста съм изпуснала, не знаех, че е излизала.
Чета, че и Фънки нещо се е изложил, но първо ще намеря време да видя какво е станало и тогава ще  изказвам. Както съм споделяла вече, той ми е слабост.

# 102
  • В Космоса
Бони да си заминава мен ако питате, но аз искам да ви питам защо не ви се харесва Аксиния? Имам чувството, че е пич, просто неразбрана от масата, даже напомня ми за мен самата.  Confused Не гледам задълбочено, обаче, дори редовно не, можи би съвсем повърхностно и явно ми убягват неща, но споделете, моля!

Аз мисля, че ще излезе, не защото е нехаресвана, а защото е безлична. Вотът е положителен и затова си мисля, че хората няма да изкарат дразнителите Бони и "светците", цигани и сектантите бол в тая държава, все ще пуснат по някой SMS.
А за Аксиния не знам кой ще се мотивира да гласува.

Безлична - не мисля, но безинтересна явно. И следващия ми извод оттук ( не че не е предаването точно с такава цел) че се толерират едни такива персонажи  - не ми се ще да ги наричам, вместо по-скромни и обрани. Защо? Народа гладен за зрелища. Не съм от тук аз. Confused

# 103
Днес Ирен каза, че ВБ не е изпълнили някакви условия и иска да напуснат с Владо

Интересно...Какви?! Или не разбра?

# 104
Гласувах само в първата анкета- за Аксиния.
Не смятам, че е нехаресвана, просто нищо не се случва около нея, за разлика от несвързотините на Владо и истериите на Бони.

Фънки за 2 дена от обичан съквартирант стана един от най - мразените. Точно затова ви казвам, че човек не може да се прави с дни без да падне маската в един момент. Излиза, че цялото му мило държание до сега е било поза.
Какво е направил Фънки?

И аз моля за отговор, най- вече какво е казал на Къци.

Общи условия

Активация на акаунт