VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 686
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 420
Марияна и Никол в банята говореха нещо от сорта на 'Явно трябва да си добър актьор'. Марияна се мажеше с нещо, после каза 'Въпреки, че се обосноваха, въпреки че...' и смениха камерата. Според мен знае от самото начало, тя не обърна никакво внимание на принцесата, не изглеждаше никак заинтересована от влизането ѝ. Къци също се съмнява, че има нещо гнило. Никол според мен знае 100 процента.

# 421
                Очите са прозорец към душата на човека,затова ги крият почти винаги,не е само заради осветлението,така им е по-удобно Sick

Е, стига конспирации де. Аз дори зимата ходя с очила. Вечер след вечеря си стоя на тъмно, а светлината далеч не е толкова силна колкото при тях. Светлината е много дразнеща, всички се оплакват. На Златиту даже и беше станало нещо на очите, та Мариана и услужи с очилата за известно време. Не стоят с очила от кеф. Tired

Влади как напсува Ласкин и Къцко. Вика им педера***. ooooh!

Ласкин му каза, че ще яде бой. Mr. Green

# 422
Според мен, Марияна не е внасяла информация от вън,тя е знаела за Люси и Ками доста отдавана.
Защото,когато Камелия влезе, Люси много се притесни и имаше един момент,когато отиде в банята и много объркано говореше на ББ,че Марияна знае за тях и ще ги разкрие.

Е ако е знаела отпреди за чий не си трае Мариана ?! Или тя без клюкарстване не може ? То ясно , че мисията е неуспешна де , но Мариана не е коректна .

# 423
Мариана си сипа и леща и таратор, и започна да яде както си е с маската на лицето, само очилата й липсват.  hahaha

# 424
  • Berlin
Няма да видим дали харесаха на Къцко нахута. Simple Smile))

# 425
Май настроенията против Марияна се увеличават и ще ви припомня едно нейно изказване.....

След злополучната Евровизия за нея, при първото и интервю за БНТ, въпросът беше:
- Скакво чувство се завръщате.......
Отговор:
 - Много се радвам, че успяхме да докажем на цяла Европа, че сме талантливи, борбени и добри изпълнители.....

Как го доказа, като стана на последно или предпоследно място, не ми е много ясно......Но може да се направят изводи, колко самозабравила се може да е една родна "звезда".......

# 426
Криси, Мариана и Фънки ги забелязвам, че постоянно карат другите да им прислугват. Дай това, дай онова. Дразнещо ми е. Rolling Eyes

# 427
  • при моите деца .....
Записвам се за да съм в крак с новините.
Очаквам Аксиния да напусне къщата днес

# 428
Криси, Мариана и Фънки ги забелязвам, че постоянно карат другите да им прислугват. Дай това, дай онова. Дразнещо ми е. Rolling Eyes

и аз това забелязах особено Мариана.И сега накара Никол  да и сипе мъничко  от нахута на Къци
Ами стани и си сипи бе Марианче

# 429
Е тя Мариана нали един от първите дни обясняваше как не можело ли някой друг да им чисти и готви в къщата, все пак много други интересни неща можели да покажат и правят. Е тя като нито готви, нито чисти, се скъсА да ни показва интересности... Направо им се чудя как оцеляват, честно. Аз на такова безхаберие и безидейност ще се побъркам. То бива, то може, ама чак такива мърди събрани на едно място, не бях виждала...

# 430
ББ: Аксиния да се яви в изповедалнята.
Ласкин: Гола. hahaha

# 431
Аз очаквам днес мама и син да офейкат.
До кога продължава ВБ?

# 432
До кога продължава ВБ?

Май 2 месеца. Wink

# 433
Пак да питам ако някоя от вас знае - кой е стоматологът на Орлин Павлов?  Whistling

# 434
  • София
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_88256503

........Орлин Павлов излезе от къщата на ВИП Брадър, за да чисти Западен Парк заедно с 1 500 доброволци в инициативата Моят зелен град......

и ако от ВБ искат да ме уверят, че вътре не знаят какво става навън и че не знаят за тайните мисии айде бе  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт