VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 694
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 435
Патрашкова не хареса нахута, в прав текст каза, че не е вкусен  Simple Smile
Мариянка откакто се напапка започна да мрънка, че щом някой легнел, веднага започвало да кипи дейност в кухнята и да притесняват спящите.
И чиниите не си изми, ами ги остави на Никол.

# 436
Щом излизаха толкова хора, трябва да анулират мисията. Не е коректно, независимо кой се е сетил преди това. Stop

Само спират звука. Close

# 437
Ласкин за Лили Иванова , по повод фраза от нейна песен , че "щурците свирейки умират":
Ласкин: " Аз нямам доверие на хора живели 142 години."
Супер глупаво , тъпо и ненужно изказване . А и какво общо има възрастта и с текста на песента .
Първо , тя не е писала този текст , второ написаното е вероятно  вярно и трето мега тъпо е да се надсмиваш над възрастта на някого , защото всички ще остареем .

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 15:17 от peti07

# 438
Щом излизаха толкова хора, трябва да анулират мисията. Не е коректно, независимо кой се е сетил преди това. Stop

Само спират звука. Close

Най-честното и коректно решение би било това  Peace И бъдещи тайни мисии се обезмислят от тези излизания

# 439
Пак няма звук...А,Ласкин пък голям капацитет,много разбира от звезди,на Лили Иванова само може да й диша праха по-*звездност* WhistlingА,пуснаха звука.

# 440
  • София
ами в гугъла излизат доста снимки на Люси с въпросната "принцеса"  Wink

# 441
Много са ми сладки. Heart Eyes

# 442
  • Стара Загора
Мотото че ББ вижда всичко го допълвам и ще чувате и виждате това ,което той иска!!

# 443
Интересно как никой не смее да каже нищо на въпреки на Патрашкова? Явно доста ги е страх хората от пиперливия й змийски език, а тя сигурно и с поглед вкаменява хората като съща горгона Медуза. Laughing

# 444
  • Варна
Интересно как никой не смее да каже нищо на въпреки на Патрашкова? Явно доста ги е страх хората от пиперливия й змийски език, а тя сигурно и с поглед вкаменява хората като съща горгона Медуза. Laughing

Само Влади не го е страх:

Кристина любознателно го попита тя каква е и В я нареди като клюкарка, злобарка и сатанистка.  Mr. Green  В случая направо си беше на място казаното от В.

# 445

Аз досега не съм забелязвала тя да влиза в конфликти, че някой да и каже нещо. Дори и да спорят, тя е много спокйна. Прави ми много добро впечатление. Дори ми се струва малко притеснителна, но може и да е умишлено. Wink

# 446
Кога изписахте 30 страници  Shocked

# 447
Криси, Мариана и Фънки ги забелязвам, че постоянно карат другите да им прислугват. Дай това, дай онова. Дразнещо ми е. Rolling Eyes

и аз това забелязах особено Мариана.И сега накара Никол  да и сипе мъничко  от нахута на Къци
Ами стани и си сипи бе Марианче
Кой и пере на тая дропла гащурите бе ?
Много отпуснато като черво момиче , как я изтраял нейния италианец немога да се начудя ?Като ги знам повечето какви са обгрижвани от майките си , тоя нейния даже много я изтраял .. те всъщност разделиха ли се или още са заедно или просто това беше нейна измислена история ... newsm78 Joy

# 448
Да, Патрашкова не влиза в конфликти, но затова клюкари и говори зад гърба им. Циганската й същност лъсна (Патрашкова и някои други от къщата повече приличат на цигани от Бони). Laughing

# 449
даа,Патрашкова не съм я чула да повишава тон-говори супер спокойно ,няма какво да й се опълчва
Криси, Мариана и Фънки ги забелязвам, че постоянно карат другите да им прислугват. Дай това, дай онова. Дразнещо ми е. Rolling Eyes

и аз това забелязах особено Мариана.И сега накара Никол  да и сипе мъничко  от нахута на Къци
Ами стани и си сипи бе Марианче
Кой и пере на тая дропла гащурите бе ?
Много отпуснато като черво момиче , как я изтраял нейния италианец немога да се начудя ?Като ги знам повечето какви са обгрижвани от майките си , тоя нейния даже много я изтраял .. те всъщност разделиха ли се или още са заедно или просто това беше нейна измислена история ... newsm78 Joy

верно,че беше с някъв дългокоско-Ханс ли-как се казваше.И май в замък живееха,там сигурно има във всяка стая прислуга,която  пере,готви и й бърше задника,да не се прекърши наша Марианка

Общи условия

Активация на акаунт