VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 847
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 465
Какво, ще пеят ли? Пак съм изтървала.  Laughing
Днес по-рано исках именно това и писах. Някой нима ме чу? Хаххахахаха Joy

# 466
Дами нали си спомняте какво каза черната Златка ... http://vbox7.com/play:c3241db252х newsm20 moresmile moresmile moresmile

# 467
  • София
а идея кой ще е последния съквартирант имате ли

# 468
Джолева , аз говоря за прането на гащурите и извън къщата. Peace

Да разбрах те,но аз пък се зачудих защото и в къщата не чух някой да споменава ,че ще си пере дрехите

Тя Мариана от пушене и клюки май няма време и в пералнята да си ги сложи
Споменаха те, няколко пъти дори. Още първия ден някой пита как ще се перат, дали ще им взимат дрехи за химическо и т.н.
Няколко пъти даваха и хора, които влизат да перат дрехи, как обират от простира, за да сложат други и т.н.

# 469
 Е, нали са звезди все пак. Няма да се унижават да си перат сами гащите я  Mr. Green Mr. Green

# 470
Е нали уж все се правят, че са хора от народа. Да решат най-после звезди и вип персони ли са или хора от народа, които просто са известни.

# 471
Мариана не пуши толкова, откакто излезе за участие.Явно е получила доста съвети...

# 472
Сами се перат, т.е. пералнята, готвят, чистят и т.н. Поне в къщата. Peace

# 473
Мариана не пуши толкова, откакто излезе за участие.Явно е получила доста съвети...

Според мен ББ не трябва да ги пуска вън... ми то какъв социален експеримент правят като всички ходят, слушат радио... Няма смисъл това не е изолацията, която трябва да е...

# 474
  • варна
Днес много смешно ми стана Люси като каза, че това било най топлият ден за този месец Laughing

# 475
Като пусна на живо и все патрашкова гледам Rolling Eyes П.с. снощи защо нямаше по ТВто? newsm78

# 476
Бацки  Hug Hug Hug
Аксиния ли ще гоним днес?

# 477
Интересно как никой не смее да каже нищо на въпреки на Патрашкова? Явно доста ги е страх хората от пиперливия й змийски език, а тя сигурно и с поглед вкаменява хората като съща горгона Медуза. Laughing

Еее, де...  Joy вие я изкарахте тая Патрашкова егати змея!  Joy Не е чак толкова лоша жената, според мен.

# 478
Някаква мисия за роли ли имат? newsm78

# 479
Ей театру ли ще има?!?

Общи условия

Активация на акаунт