VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 685
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 405
                Очите са прозорец към душата на човека,затова ги крият почти винаги,не е само заради осветлението,така им е по-удобно Sick
И на мен така ми се струва.

# 406
Ето  я Мариана без очила....но с маска на лицето  Mr. Green

# 407
Ауууу,с какво се е наплескала бееееее...

# 408
Аз имам 2 въпроса, че тук спорим:  Laughing

Тревата в двора - естествена или изкуствена?
Никол има ли силикон в устните?

# 409
Изкуствена.
Няма силикон.

# 410
Добре де няма ли да й направят най накрая забележка на Марияна да спре да повтаря това,че знае нещо отвън.

# 411
Аз имам 2 въпроса, че тук спорим:  Laughing

Тревата в двора - естествена или изкуствена?
Никол има ли силикон в устните?

1. Изкуствена
2. Не

Според мен.

# 412
Тревата е изкуствена,за Никол не знам,изглежда ми,че не,но знам ли...

# 413
Влади как напсува Ласкин и Къцко. Вика им педера***. ooooh!

Ха така... А Ласкин какво му вика? Едва ли би се оставил на Джизъса да го реди така без отговор...

Banshee, поредно много добро мнение, в 90% отслучаите написаното от теб, съвпада с моите мисли   bouquet

Мариана е супер анти-, нонстоп мрънка и каканиже. То дори и да говори нещо супер положително и интересно, не можеш да я разбереш, то няма никаква промяна нито в интонацията, нито в изражението...

dollface, мисля, че тревата е изкуствена. А за Никол: в "Черешката..." говореше, че е изцяло натурална, имаха там един спор с Ласкин на тема силикон, ама той нападаше повече едно друго чучело, дето не му помня името. Та Николчето тогава се изкара малко анти- всякакви такива интервенции.

# 414
На Марияна да и измислят наказание.Персонално,щом внася информация от вън относно мисия.

# 415
Ма тя не спря да казва,че знае нещо!Знае,добре,ама да си мълчи там,а тя езика я сърби да каже.

# 416
Мариана Попова с всеки изминал ден ми става все по противна
Май вече я слагам на едно ниво с Ласкин и Фънки

Цитат
На Марияна да и измислят наказание.Персонално,щом внася информация от вън относно мисия.

Правилно.Например да я накарат 1-2 дена да върши домакинската работа в къщата ,защото досега освен да пуши и да клюкарства не съм видяла да е свършила нещо/може пък да съм изпуснала/

# 417
Мерси за отговорите.   bouquet

# 418
Според мен, Марияна не е внасяла информация от вън,тя е знаела за Люси и Ками доста отдавана.
Защото,когато Камелия влезе, Люси много се притесни и имаше един момент,когато отиде в банята и много объркано говореше на ББ,че Марияна знае за тях и ще ги разкрие.

# 419
1-Аксинчето да изчезва,хич,ама хич не ми е приятна-такива лигави персони не ми допадат
2-Юлианчо и Иванчо-много арогантни типове
3-неуспешна-то бивало да кажат,че е успешна и ще се гръмна-Иван още онзи ден ,когато Люси успокояваше Софито в спалнята каза пред всички-тук май има амур hahaha Mr. Green
Отделно и Марианка щом е казала,че знае,Никол и тя подклаждаше онзи ден,че знае накъде клони Софито-всички са наясно или се досещат.И ако си трайкат,защото си мислят,че ще им орежат яденето,пък накрая разберат,че тя остава да се бори с тях за наградата и ще се изядат от яд Mr. Greenнека им,да ги видим тогава дали така ще я успокояват,като сега.На Люси и Софи ще им трябва бронежилетка да се пазят от випчетата
Цитат
Правилно.Например да я накарат 1-2 дена да върши домакинската работа в къщата ,защото досега освен да пуши и да клюкарства не съм видяла да е свършила нещо/може пък да съм изпуснала/
или да й спрат цигарите,да й вземат очилата и да й забранят да говори за 24ч Mr. Greenще се пръсне на втората минута.
За мисиите-трябва залогът да е нещо,което им е необходимо-я водичка за пиене,я тх,я водата за къпане -та да има за кво да се бъхтат

Общи условия

Активация на акаунт