VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 894
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 805
Бъдете патриоти .. подкрепяйте Ники и Влади.. онова гадното съществува да излиза възможно най-бързо от там , защото не само дразни хората в къщата, а и една камара народ отвън !

# 2 806
Двамата кукувци са седнали пред Патрашкова и нареждат ли, нареждат.Вярно е, че са луди!

Патрашкова не ми е симпатична, но като изключим клюкаренето, което е грозно, за другото и споделям мнението.

# 2 807
 newsm50 Всички вън ! утре  smile3511

# 2 808
Добре, кой я е карал Ирен да ходи с детето си в Америка?? Цял народ ще й носи тежестта сега...Айде да се скрие и да замълчи малко. не сме виновни ние,че се вживява като мъченица..

# 2 809
Мисията на ББ е успешна , а Бонка много лесна, интригата е готова и биг скендъла Laughing
И аз бих се издразнила ,предполагам и ти .

Бонката ВЪН ! Тоя Ники как не й набие шамараите най-накрая..
Оф,малииииииии ти за някакъв интелигентен българин ли се вземаш ?!?

Просто нейното нахалство край няма.. на кой ще му издържат нервите да живее с такова цигане и да го дразни нарочно и после да се изкарва жертва а ?!?!
Кое нахалство ?Някой ще определя детето и като някакво нищожество, ще я прави по-грозна от задника на Фънки ?И това това за теб е нормално и мъжко ,ами не е това е тъпо и комплексарско .
При все ,че за мен също циганите са мързеливи и безотговорни като цяло не го приемам това слагане под общ знаменател .
Престани с расистките си изказвания ,елементарни  и грозни са.

# 2 810
"21 години в изгнание", да я ожалиш, милата... hahaha

"Не се прави бе, лайно"!  Shocked

# 2 811
За пореден път се убедих - Бонка е толкова подмолно и отвратително същество, че думи нямам. Опитва се и в къщата да си прави циганските номера, не мога да я гледам, вън!!! Sick

# 2 812
  • в моя гьол
Уджъс  Shocked Тая верно е луда.
Детето, детето, детето... Кво дете, бре? И двамата ги хапят щъркелите.

# 2 813
  • София
Ирен и
Владо винаги говорят един през друг, като тризначките. Владо е злобен плазмодий, направо омразата струи от очите му.
Ирен очевидно не е в час, тази жена е пълно куку.

# 2 814
Щом Ирен няма нищо общо вече с Владо и си е свършила работата, що тогава го порбутва тук и там и му търси работа... Оф, толкова си противоречи,че няма накъде

# 2 815
  • София
Бъдете патриоти .. подкрепяйте Ники и Влади.. онова гадното съществува да излиза възможно най-бързо от там , защото не само дразни хората в къщата, а и една камара народ отвън !

Стига с тая омраза, де, няма нужда от чак толкова расизъм - то не беше "цигане", не беше "ужасно същество". Дразнеща е на моменти, да, ама това не е защото е циганка или нещо подобно.

Нямам търпение да кажат за Камелия вече, нали уж беше една седмица мисията, пък колко време мина вече...  Rolling Eyes

# 2 816
Мисията на ББ е успешна , а Бонка много лесна, интригата е готова и биг скендъла Laughing
И аз бих се издразнила ,предполагам и ти .

Бонката ВЪН ! Тоя Ники как не й набие шамараите най-накрая..
Оф,малииииииии ти за някакъв интелигентен българин ли се вземаш ?!?

Просто нейното нахалство край няма.. на кой ще му издържат нервите да живее с такова цигане и да го дразни нарочно и после да се изкарва жертва а ?!?!
Кое нахалство ?Някой ще определя детето и като някакво нищожество, ще я прави по-грозна от задника на Фънки ?И това това за теб е нормално и мъжко ,ами не е това е тъпо и комплексарско .
При все ,че за мен също циганите са мързеливи и безотговорни като цяло не го приемам това слагане под общ знаменател .
Престани с расистките си изказвания ,елементарни  и грозни са.

Моля?! Какви расистки коментари бе? Обсъждам само един човек който ми е ПРОТИВЕН , че чак в червата ми бърка.. не обсъжам цял етнос Wink , а един ОПРЕДЕЛЕН човек! Наглост е примерно вчера някой си и ти да отидеш на 5 метра от него и да КРЕЩИШ с пълен глас някакви чалгии, е каква е тая откачалка бе?

# 2 817
Аууу, предлагам да им сложат усмирителните ризи на Ирен и Владо, че не се знае по нощите дали няма да убият някой. Mr. Green

# 2 818

Стига с тая омраза, де, няма нужда от чак толкова расизъм - то не беше "цигане", не беше "ужасно същество". Дразнеща е на моменти, да, ама това не е защото е циганка или нещо подобно.

Нямам търпение да кажат за Камелия вече, нали уж беше една седмица мисията, пък колко време мина вече...  Rolling Eyes

Пак казвам, нямам омраза към ЕТНОСА.. просто тази ме ДРАЗНИ .. АНТИПАТИЧНА ми е.. расизъм е ако обиждаш на расова основа, а аз не правя това. Казвам и циганка, е нима не е такава ??

# 2 819
Ирен и Владо са отвратителни, а Патрашкова има железни нерви да седи и да ги слуша и да се оитва да ги поуспокои вместо да им отговори подобаващо.

Общи условия

Активация на акаунт