Неплатените потребители по форумите

• 12 523
  • 341
  •   1
Отговори
# 240
  • Другата България
Joy Joy hahahaСериозно ли питаш? Ако е така-
Така е народът си иска зрелища и хляб  Grinning
по Нова ТВ.

# 241
  • Другата България
Щом е до Коледа-ОК. Само да не излязат прави маите и да си умра неразбрала...... Confused Rolling Eyes

# 242
Мадам, не ме четеш. Аз си подготвям почвата за лична екскурзоводка като виден и титулован новак...

ПомнИ, бъбрече, чия ръка ти сложи короната.  Wink

Касита, новаците от мъжки пол са в темата за пералнята. Като типаж са "Немо", тъй че не се разкарвай до там. Бонус за вербуване надали ще има.

# 243
Октопод, по мъже във форума не си падам. Още повече новаци. Има само един, будещ любопитството ми, но той е така ухажван, че докато си надяна анцунга и някоя с клин го е грабнала. Да насочим вниманието си към девиците.

# 244
Октопод, по мъже във форума не си падам.

И аз, но нашият пол се представя удивително скучно. Само натегачки и прегръщащи емотикони, една няма с характер.

# 245
  • Варна
Аз съм с омари Mr. Green

# 246
...
ПомнИ, бъбрече, чия ръка ти сложи короната.  Wink
Оттогава съм в плен и на роклята, и на пипалцата ви Wink

# 247
  • В Космоса
Верно е дървенко. Къде е Вилико да вкара малко цвят, па макар и кафеникав! hahaha

# 248
  • Kопенхаген
Мадам, не ме четеш. Аз си подготвям почвата за лична екскурзоводка като виден и титулован новак...

pronobis, не ми се впрягай  Grinning Напротив, чета те целия, и между редовете те чета и изводи си правя... но са тайна  Grinning

Касита , именно към новите ми беше намека. Ние старите не сме си интересни, дори и репертоара си знаем. Че и по писането си ни личи вече кога сме в ПМС или недоклатени.

Ама новаците гледай ги как влизат... едни префинени със стиснати кълки... Осезаемо липсват старите копой, които разцепваха мрака  Grinning

Merri_An, аха разбрах, аз пък си помислих да не би да е заглавието на номинация тук във форума  Grinning

# 249
Вилико, понеже си мислиш, че нежеланието ми да коментирам е поради липса на аргументи веднага ти обяснявам. Когато чета пост от Краси визуализирам розово небе, тлъсти сладникави животинки и нейният упорит писклив гласец как всички трябва да живеем върху дъгата. Когато чета твоите постове картината е същата, но гамата е л*****о кафява. И двете сте първични и емоционално ексхибиционистични, а бутона "отговор" приемате за задължителен. Дори когато всеки друг няма какво да каже, оставате в тема и със страници си чатите сами. И все пак Краси е една идея по-умна и търпима от теб.

Време ми е за бан, благодаря!

Не било така трудно значи, благодаря за отговора!
НО, моля те, бъди по-внимателна, не искам да те баннат Praynig
Все пак се броите на пръстите на ръцете потребителите, които винаги ме забавляват с тъпите си разбори и само с вас ми е наистина интересно, все пак в живия живот не срещам такава откровена простота   Peace

# 250
Ако не ме беше срам, точно тук щях да постна емотикона с пуканките

# 251
Ако не ме беше срам, точно тук щях да постна емотикона с пуканките

Няма нужда, ако чакаш ъперкът от мен за Вилико.

# 252
Това "ъперкът" нещо като черпак по кратуната ли е?

# 253
По-точно по муцуната.  Laughing

# 254
  • Galaxy 13197853088
Дрийм тийма вече е готов.
На номинациите ми напомнете да го обявя.

Общи условия

Активация на акаунт