И май май ще изляза права, че детето ми е с алергия
И к'во сега, ще се окаже че моето кашля като дърт пушач, пък не е болно

Илиянка, моето все по-често не заспива цял ден, чак вечерта
И май май ще изляза права, че детето ми е с алергия
И к'во сега, ще се окаже че моето кашля като дърт пушач, пък не е болно

супер ,че нямате никакви микроорганизми.
Хепатита е кофти история.То една от ваксините не е ли за това?или беше за Б?Мен са ми слагали в училище като имаше бум.Дядо ми намираше,бабата я слага...сега има всичко,ама ние пък се чудим дали трябва...
Аз съм за ако има рск от епидемия.
Браво,че се е научила да иска сама,сега няма спиране
Ая за момента Искам не знае,само се повтаря стократно исканото
А за работата и аз все се чудя...ако нямам опция баби,както нямам за момента и съм на работа..какво правим???Не знам как се справят хората без помощ с деца на ясла.Около мен масово всички познати,които тръгнаха са болни.Правят се какви ли не схеми...та да ги гледа някой..И то ако отсъства всеки месец човек...кой ще ме търпи...
По спешност заминах за Сливен. Оказва се, че дори и смяната на обстановката не е гаранция за успех. Докторката предписала бронховаксон за имунитета и от утре го почвам. Пак сме на диета, но поне си е веселяк.

Не знам как ще я караме зимата...
Вчера отивам да си правя снимки за документи и фотографа ми казва да съм по-ведра, че съм била намръщена...а аз съм просто много изморена

, а от както съм станала ме е почнала една кашлица с отхрачване на някакви гадости
Но продължава вече седмица и отидох да се консутирам. За сега няма подобрение въпреки мазилата
Та покрай Алекс педи и мен прегледа и ми даде да пия Ремантадин и вит. С. За коластрата му казах и той ме похвали, каза че затова децата изкарвали леко и незабелязано гриповете сега
Пък знам ли, но определено съдейки по мойто състояние сега си мисля ,че наистина е така. При децата не забелязах чак толкова да ги срути вируса ...
Ужасно е , ако го види някой ще каже ,че майка му на нищо не го е научила. Дори минавайки покрай масата в беса си обръща столове, хвърля обувки , дрехи ако има някъде ,завивки ...абе всичко на земята и накрая и той се тръшне. Аз му се карах до скоро , но ефект нулев , сега се правя ,че не го забелязвам. Пак нулев ефект. Вече незнам
. Ммного гадно вече 3 месец подред ми е болен ......... какво става незнам,вируси ли е ,настинки ли е ,той лли нещо се склекави или е от тъпата ваксина дето сложихме преди седмица
. Вече съм решила,че ще купувам някакъв имуностимулатор .

, а иначе и в голяма реномирана софийска болница е същото -лаборантките с едни дълги и нашарени маникюриии ,все едно са на кафене отишли и там нямаха ръкавици 
Масово няма никаква хигиена у хората.

Като разчисти периметъра се ухилва самодоволно и ме поглежда. Опитва да ме предизвика ли, не знам! И пак като при вас игнорирането не помага, скарването също.
ДАЖЕ представете си, понякога обръщала химикала в лявата ръка. Аз мисля направо да го пребия детето, това е такова престъпление, с психолог няма да се размине
Чудя се кой ги държи тези хухавелки на работа по 10 години след пенсионна възраст. Сега седя в къщи и ме тресат нервите. Бях в много патова ситуация, можех да си прибера детето, но утре какво? Пак ли ще си я държа в къщи? Бабата е назначена за титуляр. Разговор с директорката няма да помогне, но все пак ще го проведа, само ще изчакам да събера повече впечатления. В тази връзка МОЛБА към по-разбиращите. Може ли някой да ми пише на лични за скрити камери, обхват, начин на действие, къде се вижда записа, он-лайн ли го проверявам. Има много такива по китайските шопинг сайтове, но не знам по какво да избера. Сценария с учителки, които ме лъжат, а аз вярвам на тях вместо на детето съм го играла и повече тази грешка няма да допусна. 
. Наистина ни беше много набързо виждането
. ОТкакто ходи на занималня Гоги заспива всеки път в колата и съответно обядва в 15:30 и затова винаги бързам, но резултатът не е положителен.

Направо изпадам в потрес как да реагирам.