Отговори
# 120
Излезе ни резултата от микробиологията  Mr. Green чиста - няма патогенни микроорганизми  Whistling И май май ще изляза права, че детето ми е с алергия  Laughing Чакаме си сега теста за алергии утре, да видим дали съм права и за астмата  Crossing Arms И к'во сега, ще се окаже че моето кашля като дърт пушач, пък не е болно  Joy hahaha

Илиянка, моето все по-често не заспива цял ден, чак вечерта  Crazy

# 121
Беббеш,зву4иш много ведро и спокойно  Simple Smile супер ,че нямате никакви микроорганизми.

На еднА приятелка така нейното момиченце се установи ,че има алергия ,а колко аб и сиропи е изпила,майката и прави вече едно единстве но нещо като закашля- суп лъж мед+суп лъж зехтин+суп лъж мастика ,разбърква ги хубаво и сутрин и вечер по една кафена лъж и дава и казва ,че само от това и минава. И на мен ми го препоръча като кашлях ама аз не посмях заради алкохола сега да го пия
Също и вареше и чай от смокинови листа и той я облекчаваше

# 122
Бебеш,супер за резултата,дано и утре са хубави новините!

Лейди, аз пък най обичам да се е въртяло някое дете наоколо и по някое време майката да обяви,че нещо не е добре  #Crazy

Илиянче,добре че им няма нищо на куклите HugХепатита е кофти история.То една от ваксините не е ли за това?или беше за Б?Мен са ми слагали в училище като имаше бум.Дядо ми намираше,бабата я слага...сега има всичко,ама ние пък се чудим дали трябва... newsm78Аз съм за ако има рск от епидемия.

Поли,да се оправя Сиянка-бърборанка Hug HugБраво,че се е научила да иска сама,сега няма спиране JoyАя за момента Искам не знае,само се повтаря стократно исканото JoyА за работата и аз все се чудя...ако нямам опция баби,както нямам за момента и съм на работа..какво правим???Не знам как се справят хората без помощ с деца на ясла.Около мен масово всички познати,които тръгнаха са болни.Правят се какви ли не схеми...та да ги  гледа някой..И то ако отсъства всеки месец човек...кой ще ме търпи...

Сисондер,как е малчо?

Ние пак будувахме снощи,то тръшкане,мрънкане,катерене по мен,скубане на коса,мачкане на уши...викам си с тия зъби кучешките видя огромен зор детето...а аз вече днес съм сивкава на цвят от неспане ooooh!

Хубав ден на всички!

# 123
Здравейте, момичета.

Благодаря Ви че се интересувате от нас, но нямам с какво да се похваля. Сега сме с течащ нос и стрептококи в носа, от него почна и кашлица, отделно вчера беше с повръщане и диария, и за капак имаме възпаление и гъбички на пишката  Cry Cry Cry По спешност заминах за Сливен. Оказва се, че дори и смяната на обстановката не е гаранция за успех. Докторката предписала бронховаксон за имунитета и от утре го почвам. Пак сме на диета, но поне си е веселяк.

Ще се гръмна вече...толкова болести на веднъж  #Crazy

Пожелавам Ви много, много здраве на Вас и на дечицата.

Като не ми е боледувал и не знаех какво е това. Все казвах на майките на болните дечица - "ами те градят имунитет", "то сега ще боледуват, че по-лесно да минава", но никога не съм вярвала, че е толкова трудно. 

# 124
sisonder, да минава всичко бързо и детенце да радва мама, а не да я тревожи  Hug
Бебешондел, не знам какво да кажа...дано оздравява Тея и вече да няма сериозни болести  Praynig
Все по-трудно ми става в ежедневието. Мишето е доста темпераментен и се опитва от сега да се налага на всички  ooooh! Не знам  как ще я караме зимата... Tired Вчера отивам да си правя снимки за документи и фотографа ми казва да съм по-ведра, че съм била намръщена...а аз съм просто много изморена   Tired  ooooh!  Sick
Хайде лека на всички  Hug

# 125
Привет!
И ние сме в бандата на болните. Посред нощ тичахме до Токуда, че Мона се оказа с ларингит.
Това е ужасно коварна болест. Нямаше нито температура, нито кашлица, нито нещо, което да ни усъмни.
Беше си весела снощи, заспа си нормално и се събуди през нощта и се разплака. И докато плачеше се чуваше един много странен звук все едно е с апаратче за говорене. После и падна и гласчето. И нищо друго.
Добре, че знам от други майки, че това състояние е спешно и много опасно за малки деца и веднага се облякохме и отидохме в болницата. Биха й урбазон, изписаха инхалации и противоалергичен сироп и днес вече си е много добре. За щастие мисля, че доста навреме реагирахме, защото не се е задушавала или дишала трудно. Дано не се повтаря скоро.
Желая бързо оздравяване на всички дечица!
Онзи ден засекохме в Джимбо Гоги и Цвети и се запознахме на живо  Grinning

# 126
Ей, ужасна работа ... бързо оздравяване на болните .
Айде и ние цоп в групата - но този път аз съм предводителя в нашето семейство. От оня съм съм супер зле - гърлото ме дере, нямам глас ,вчера не мога да се скарам на децата дори Simple Smile, а от както съм станала ме е почнала една кашлица с отхрачване на някакви гадости  Shocked Оня ден водих Алекс при педиатъра да го погледне , защото като ме заболя гърлото си викам ,че и него може да го боли. Оказа се леко зачервено , но по-скоро отминавало, а и факта ,че нямаше глас преди 10 дни бил показателен ,че е изкарал вече грипа. Т.е. в момента има точно такъв грип - болки в гърлото ,все едно е посипано, паднал глас  и от там вече каквото душа ти поиска -  сополи, кашлици и т.н. На всичко отгоре и Алекс е с гъбички м/у крачетата, ташаците и пишката  Shocked Педи не го обвърза с грипа ,но сега като прочетох и за детето на sisonder се замислям - може би от паднал имунитет и подсеченост  ooooh! Но продължава вече седмица и отидох да се консутирам. За сега няма подобрение въпреки мазилата Sad Та покрай Алекс педи и мен прегледа и ми даде да пия Ремантадин и вит. С. За коластрата му казах и той ме похвали, каза че затова децата изкарвали леко и незабелязано гриповете сега  newsm78 Пък знам ли, но определено съдейки по мойто състояние сега си мисля ,че наистина е така. При децата не забелязах чак толкова да ги срути вируса ...

sisonder, баткото преди няколко години беше със стрептококи и правеше плевмонии една след друга. След като изпи 3-4 АБ и после пак отначало педи ни изписа това . Две шишенца изпи и се оправи и край. Ако прецениш пробвай, хомеопатично е.

Бебеш, хубаво за микробиологията, би било добре ако няма и алергии, но пък тогава пак се връщате на начална позиция и чудене от какво прави всички тези плевмонии. Дано все пак всичко да е наред и да разберете каква е първопричината за болестите  Hug

pipi_mb , на мен също все по-трудно ми става. ПОнякога едвам издържам до вечерта. Алекс е вихър и разрушител, нищо не помага. Гледам календара и чакам да стане ноември ,че да почва ясла. А след това ми става толкова тъжно. Не ми се връща на работа, искам да съм си с детето по цял ден още дълго време, но е много труден. Дано поне там да се кротне и адаптира. Затова като е хубаво времето гледам да излезем. така поне не трябвад а чиста постояно поредната му беля. Вече не иска да се вози в количката и затова напоследък или по двора седим или ходим на една площадка до у-щето на брат му. На по-тясно място ,че да не тичам много.

Най-новото му сега е като се разсърди ,че не му се позволява нещо или пък дава и почва да хвърля каквото му се изпречи на пътя  ooooh! Ужасно е , ако го види някой ще каже ,че майка му на нищо не го е научила. Дори минавайки покрай масата в беса си обръща столове, хвърля обувки , дрехи ако има някъде ,завивки ...абе всичко на земята и накрая и той се тръшне. Аз му се карах до скоро , но ефект нулев , сега се правя ,че не го забелязвам. Пак нулев ефект. Вече незнам  ooooh!

# 127
Забравих ... честит имен ден специално  ( малко със закъснение ) на Фифо на Жозефа.
Честит имен ден и на Филип на Ангия    Hug

# 128
цоп и ние в групата на болните- от снощи йо е с Т ,през нощта 2 пъти се напика до ушите ,сега го чакам ад се събуди да видя в какво състояние е  Tired . Ммного гадно вече 3 месец подред ми е болен ......... какво става незнам,вируси ли е ,настинки ли е ,той лли нещо се склекави или е от тъпата ваксина дето сложихме преди седмица  #Cussing out . Вече съм решила,че ще купувам някакъв имуностимулатор .
Мама Ива чета си се спряла на коластра-от колко време я даваш ?
някой друг да дава нещо друго ?  newsm78

Кимбърли
,пък това с хепатита напарво е ужас....нямам думи ,добре,че на дечицата нищо им няма  Hug

Да ви кажа възмутена съм от доктори,сестри и лаборанти- до сега никой не си сложи ръкавици за каквото и да било , онзи ден като ми взимаха кръв лаборантката беше с окървавени пръсти от предишни пациенти ,но не и дремеше ,нито да се измие нито пък ръкавици да сложи......... #2gunfire  , а иначе и в голяма реномирана софийска болница е същото -лаборантките с едни дълги и нашарени маникюриии ,все едно са на кафене отишли и там нямаха ръкавици   #2gunfire
То не хепатити ,а не знамкакво ще плъзне  Sick Масово няма никаква хигиена  у хората.

АЗ съм добре ,явно тези лекарства са си много добри  та се закрепи положението при мен .  Praynig

Честит Имен ден на Филчовците ! Много готини имена са това ,а и хора също   bouquet

Дано да всички болнички им мине бързо неразположението!!! Flowers Four Leaf Clover newsm20

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 08:38 от RikaRurika

# 129
mama_Iva, и Гоше като се ядоса, по-точно вбеси започва да хвърля всичко, което докопа  ooooh! Като разчисти периметъра се ухилва самодоволно и ме поглежда. Опитва да ме предизвика ли, не знам! И пак като при вас игнорирането не помага, скарването също.
Белите са ни неизчерпаеми. Вчера за първи път от много време седнах на "детско" барче. "Седнах" също следва да е в кавички  Mr. Green Младежът ми взе  телефона и го натика в празната стойка-тръба на един чадър. Телефончето пропадна надълбоко, отдолу стойката занитена, веселба. Спасих го с едни меки клечки, а той много се забавлява да ме гледа как чопля.

Sisonder, много тежко е като влезе в серия, но всичко е от падналия имунитет. Давала съм бронхо-ваксон на каката и съм доволна. Да знаеш все пак, че покрива само бактериални не и вирусни инфекции. Тази година много се чудих дали да го запчна, но реших да им спестя малко химия. Може да размисля по-нататък.

Wondergirl, ларингита е наистина коварен. Браво, че сте излетели веднага преди да се стигне до по-сериозно състояние. Дано да е за последно!

Аз да се оплача, че се прибрах много депресирана от ДГ на каката. Едно, че детето ревна и не искаше да влезе. Но не тръшкане и номера, а жално и тихичко. Скъса ми се сърцето. Тя харесва ходенето на градина, децата... какво е станало, за да се притесни така! Питах я, не казва, искаше само да си я прибера с мен. За капак излезе учителката им, едно неприятно бабе /нова е/ и ми обяснява, че Али не държала правилно химикала и трябвало да работя с нея в къщи. Обясних и, че това отдавна го знам и са ми правили забележка, но на нея така и е удобно и не смятам да го коригирам. Тогава бабка ми се изпъчи  и смело заяви, че трябва да водя детето на психолог да разберем какъв е проблема  #Crazy ДАЖЕ представете си, понякога обръщала химикала в лявата ръка. Аз мисля направо да го пребия детето, това е такова престъпление, с психолог няма да се размине  ooooh! Чудя се кой ги държи тези хухавелки на работа по 10 години след пенсионна възраст. Сега седя в къщи и ме тресат нервите. Бях в много патова ситуация, можех да си прибера детето, но утре какво? Пак ли ще си я държа в къщи? Бабата е назначена за титуляр. Разговор с директорката няма да помогне, но все пак ще го проведа, само ще изчакам да събера повече впечатления. В тази връзка МОЛБА към по-разбиращите. Може ли някой да ми пише на лични за скрити камери, обхват, начин на действие, къде се вижда записа, он-лайн ли го проверявам. Има много такива по китайските шопинг сайтове, но не знам по какво да избера. Сценария с учителки, които ме лъжат, а аз вярвам на тях вместо на детето съм го играла и повече тази грешка няма да допусна.

# 130
  • София
здравейте Simple Smile

Wondergirl, бързо оздравяване на малката бонбона Simple Smile. Наистина ни беше много набързо виждането Simple Smile. ОТкакто ходи на занималня Гоги заспива всеки път в колата и съответно обядва в 15:30 и затова винаги бързам, но резултатът не е положителен.

Вчера видях причината за тръшкането в повече тези дни един горен кътник се е появил от едната страна.

Иве, Гоги вече не блъска каквото му падне пред очите, ами специално отива да бутне нещо което знае че не трябва и след това ме гледа предизвикателно.

# 131
  • София
Рика, Ивче, благодаря ви!
Аз този имен ден вчера съм го забравила. Понеже има още едно споменаване на апостол Филип в православния календар, май съм решила да го празнуваме на 14 ноември.

Ивче, напълно те разбирам. Фифо не е чак такъв дистройър, ама понякога имам чувството, че не мога да го понасям.
С яслата не знам как ще е - там започват другите ядове - болести, рев, кой го ухапал, кой го ударил - няма да имаме спокойствие. Той Фифо е със завиден стаж - 3 дена до обяд за две седмици!

dobra   Hug  Hug  Hug

Аз вчера бях на родитеска среща - много забавно беше. Родители с болни амбиции, всякакви откачалки.
Въпросът е, че все се дават някакви пари, а нашто ОДЗ е ново...Това пък ако беше старо, не знам още колко щяхме да дадем за ремонти.

# 132
Гери, добре че сте реагирали адекватно и навреме, отвратителна работа е този ларингит. Бързо да се оправя малка сладка Мона! Hug

Иве, не само че хвърля и бута всичко когато си реши, често без видима причина, но и отива и си удря главичката във вратата примерно. ooooh! Направо изпадам в потрес как да реагирам.

Добра, неприятна ситуация, явно нещо силно я е разстроило. Не знам какво да те посъветвам. Нашите учителки са доста разбрани, не сме имали сериозни пререкания досега.

# 133
Здравейте!
Много болнички дечица,бързо оздравяване. Hug
Рика,радвам се,че си добре,дръж фронта,не остана. Hug
Добра,останах без думи.Жалкото е,че децата страдат.Не знам как бих реагирала аз в тази ситуация,но определено не бих оставила така нещата.Вярвам,че ще намериш адекватно разрешение на въпроса. Hug

# 134
Здравейте и от нас!
Аз от страх да не урочасам Бори не смеех да пиша как протича шарката, но тя мина пу, пу по-леко и от на каката и утре и свършва карантината. Проблема е че вече цял месец си кашля отхрачващо, но все не може да отхрачи, даже пак почна да и хърка в гърлото точно от секрет, а на вън не тече никакъв, но явно и навътре не тече защото като спи не кашля. Като ходихме за шарката ЛЛ я преслуша и каза че гърдите са и чисти и каза че е остатъчна кашлица и да не давам нищо. Да ама сега в понеделник вече тръгваме на ясла и аз трябва да се червя ако се закашля сутринта пред другите майки. А тя ще го направи, защото ще плаче и оттам ще се разкашля. Днес ходих за бележка и и обясних положението и тя заяви че щом не се влошава да и дам пак Мукоплант събота и неделя по на честичко и си продължавам с Киндер Фит и ще започна пак Есбиритокс N, който се води имуномодулатор и се пие по схема 10 дни с 20 почивка. Много съм против тези неща, но искам по някакъв начин да я засиля, защото искам да походи на тази ясла да свикне, че ако пак ходи няколко дни и в къщи, не ми се мисли. Макар че ЛЛ ме "успокои", че първите месеци, че и година ще е така докато се изградял колективен имунитет, така се изрази, което ще рече в самата група децата да изкарат определени болести, а не да си ги предават едно на друго. ooooh!

Бързо оздравяване на Сиянка, Тея, чудото на Сисондер, Йоан, Мона  и на мама Ива и на всички други болнички, надявам се скоро да няма такива, че то голяма редица  Cry

Добра, ох това как ми е познато. С Нина нямах никакви проблеми в яслата, свикна толкова бързо, макар че беше летен период и постоянно се сменяха госпожите. Но като отидохме в градината първата година беше добре и после ей така като почна да не иска да ходи и отначало както ти казваш не казва за какво, после почна да казва, че не харесва едната госпожа, но нищо конкретно, изброявала съм хиляди причини да я питам, предполагах че ако улуча и тя ще се издаде, но не. И госпожата все я хвали, в чудо се бях видяла. Какво ли не си мислих, подпитвах госпожата, но като нямам нищо конкретно как да се оплача. Мислех да я преместя в другата група, но се чудех какъв предлог да измисля /за друга градина не исках, защото са ми далеч/. Накрая се оказа, че тя макар и последния ден на 2006 все пак е в него набор и за да тръгне на училище трябва да е в горната група и така проблема се реши от само себе си при нас. Но доколкото съм успяла да я опозная от това, което си писала за нея е доста чувствителна, както и моето момиче и може дори и нещо наглед малко да я е травмирало.  Confused Всъщност това за ръката хич не е малко, да я заставя да пише по определен начин и дано разговора помогне, че те тези бабета точно са супер амбициозни. А за скрити камери не мога да помогна.

Josepha аз затова вече съм се отказала да ходя по родителски срещи, питам само после колко парички да дам, то така и така ще ги дам, поне да не си хабя нервите да ги слушам като ги обсъждат.

За инатите, тръшкането, биенето, хапането и всякакво друго проявление на характер Бори се класира от всякъде. Просто напоследък съм се хванала за главата с нея. Надявам се да е от заседяването в къщи покрай тези карантини и все още не съвсем израсналите горни кучешки, че просто не мога да я позная напоследък. Тя по принцип не е от кротките, но то сега в момента е някакво чудо, а така ме дебне постоянно, не мога никъде да мръдна без нея, следва такъв истеричен рев, не ми се мисли понеделник какво ще е на яслата.

Спирам, че стана цял роман. Embarassed

Здраве, здраве и пак здраве пожелавам на всички малки и големи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт