Йо също плачеше от *мила моя мамо* -нещо и има на тая песен,много и е тъжна мелодията и изпълнението,защо ли така са я композирали.....то не само да се разреве човек ами и да си резне главата направо като я слуша,аз също не мога да я слушам,депресира ме

Снощи Йо за пръв път го оставих да нощува при майка ми . Тя от няколко месеца ме кара да и го оставя ама аз все се дърпах,обаче времето ми почти изтича и е хубаво да свикне да спи при нея ,че като тръгна да раждам.... Спал си е човека много добре ,според мен,а според нея имал шило в задника
,цяла нощ се бил мятал и въртял ,постоянно се оотвивал и се удрял по стените
- ми че то това си е нормално за него,пък като чета и за другите деца също
- вика ми ,че сигурно има глисти
Не ме е търсил като се е събудил . 
Предната сутрин пък го оставих още спящ на баба ми и излетях към АГ-то . Цяла нощ не можах да спя ,корема ми толкова яко се бунтуваше,риташе и какво ли още не . На всичкото отгоре и кръста много ме болеше/точно симптомите ,които имах предния път като отидох да раждам/ и много се бях шашнала и стреснала да не взема да родя толкова рано. Имам цял месец докато вляза в 9-тия . Аг-то каза,че нищо ми нямало,праща ме на изследвания,ЕКГ, запис на тонове -всичко си е ок ама ми предписа Магнерот да пия .Пък аз лекарства не съм пила с години ,но това го взех и след 2 хапченца нещата се нормализираха ,за щастие.
Мисля да изпия всичките дето ми е дал,че не ми се ражда толкова рано,още малко да си поживея на спокойствие
Каза,че явно съм се преуморила и да спра да тичам като кон из равно поле

Та снощи си казах ,че повеече няма да пипна нищо да върша /то не бяха ремонти у нас,местене на мебели,чистине , садих дръвчета, събирах листа с греблото и още куп такива градински занимания / и си свалих един филм от нета. Повярвайте ми филм не съм гледала от вечерта преди да родя Йоан
. То ми беше супер неестесвено свободно и безгрижно състояние . Йоан и той се тръшка и реве за нищо. Но аз не му обръщам внимание. Нито мога да го нося,нито пък да се карам . Поревава ,потъркаля се и му мине истерийката. Ужасно нещо е това. Голям е актьор ,май си е за Натфиз
Забелязах,че се лигави и тръшка,когато е много изморен или му се спи-иначе за играчки и такива неща не ми прави циркове.Мари ,включвай се по-често ,липсваш ни!

Роси,дано им мине бързо на дечурлигата !!
Пиши някой път като имаш време как са нещата при братско -сестринските взаимоотношения
Изпращайте ми снимки на
Тя сама се мъчи да си бърше дупето с тоалетна хартия понякога като пишне,забелязала ме е колкото и да се прикривам:)Нали ходим в тандем до тоалетната понякога
Долните кучешки почти се показаха и двата вече връхчетата-2 месеца мъка!Дано последните кътници не са чак така,че...или поне да не е по-лошо
като кажа край знам че ще има още желаещи, аз през това време си обработвам останалите снимки
Изсипали сме половината играчки на земята ,но все до мен се навира милата хич не иска сама да седи ,а аз вече не издържам