Отговори
# 105
Привет от нас!

Йо също плачеше от *мила моя мамо* -нещо и има на тая песен,много и е тъжна мелодията и изпълнението,защо ли така са я композирали.....то не само да се разреве човек ами и да си резне главата направо като я слуша,аз също не мога да  я слушам,депресира ме  smile3506

Снощи Йо за пръв път го оставих да нощува при майка ми . Тя от няколко месеца ме кара да и го оставя ама аз все се дърпах,обаче времето ми почти изтича и е хубаво да свикне да спи при нея ,че като тръгна да раждам.... Спал си е човека много добре ,според мен,а според нея имал шило в задника  smile3532 ,цяла нощ се бил мятал и въртял ,постоянно се оотвивал и се удрял по стените  rotfImbo -  ми че то това си е нормално за него,пък като чета и за другите деца също  Joy - вика ми ,че сигурно има глисти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green на мен пък ми е смешно,защото аз  съм му свикнала и не ми прави впечатление шугавинята му. Друг е въпроса,че мамчето не е мигнало цяла нощ  tooth Не ме е търсил като се е събудил . Simple Smile

Предната сутрин пък го оставих още спящ на баба ми и излетях към АГ-то . Цяла нощ не можах да спя ,корема ми толкова яко се бунтуваше,риташе и какво ли още не . На всичкото отгоре и  кръста много ме болеше/точно симптомите ,които имах предния път като отидох да раждам/ и много се бях шашнала и стреснала да не взема да родя толкова рано. Имам цял месец докато вляза в 9-тия . Аг-то каза,че нищо ми нямало,праща ме на изследвания,ЕКГ, запис на тонове -всичко си е ок ама ми предписа  Магнерот да пия .Пък аз лекарства не съм пила  с години ,но това го взех  и след 2 хапченца нещата се нормализираха ,за щастие.  Praynig Мисля да изпия всичките дето ми е дал,че не ми се ражда толкова рано,още малко да си поживея на спокойствие  Crazy Каза,че явно съм се преуморила и да спра да тичам като кон из равно поле  Joy Joy
 Та снощи си казах ,че повеече няма да пипна нищо да върша /то не бяха ремонти у нас,местене на мебели,чистине , садих  дръвчета, събирах листа с греблото и още куп такива градински занимания / и си свалих един филм от нета. Повярвайте ми филм не съм гледала от вечерта преди да родя Йоан  Laughing-тогава ми беше последния , гледах ледена епоха 4 и се съсипах от смях . А ми бешпе толкова странно ,че Йо го няма и ми беше и леко тъпичко /толкова съм свикнала с него / . На сутринта същата работа -  не станах с мисълта за закуски,чайове,гърнета ,преобличания .......станах и се чудих какво да правя - егати скуката  smile3532. То ми беше супер неестесвено свободно и безгрижно състояние .

Йоан и той се тръшка  и реве за нищо. Но аз не му обръщам внимание. Нито мога да го нося,нито пък да се карам . Поревава ,потъркаля се и му мине истерийката. Ужасно нещо е това. Голям е актьор ,май си е за Натфиз  Close Забелязах,че се лигави и тръшка,когато е много изморен или му се спи-иначе за играчки и такива неща не ми прави циркове.

Мари ,включвай се по-често ,липсваш ни!   Hug

Роси,дано им мине бързо на дечурлигата !!   Praynig Пиши някой път като имаш време как са нещата при братско -сестринските взаимоотношения  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 15:58 от RikaRurika

# 106
Май е време за зимен колаж   Two Hearts Изпращайте ми снимки на elena.y.yankova@gmail.com
Срок: до 20.10.2012

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 15:58 от Бебешондел

# 107
Хайдеее още един месец мина и днес красавицата ми става на 1 и 10 месеца:)Почерпчица довечера;)Чакаме тати да си дойде за тази вечер и да ни изненада с нещо:)

Рика,душицо,стискай и пий хапчетата щом има цял месец,никакво натоварване вече.Аз пиех Магнерот доста време,че имах някакви контракции дето не ги усещах де JoyСтискам палци да си стигнеш до финала безпроблемно HugЛеле направо не мога да си представя как може да не я вдигам Ая и да не я разнасям.Още си се носим ние от време на време,сеща се и вдига ръцете.А к така я откъсвам от разни неща по-лесно:)Направо не знам как може без това:)А баща й колко я носи като е тук..нали му е мъчно и само я мъкне нагоре надолу,на конче,на глава:)

Ели,кога ще имаш време,мила, и за това?как е Тея?Днес ще звъня на неото,хем за едни пъпчици да питам нещо,и ще питам и за доктор.Дано е добре тя?Как върви долекуването?

Илиянка,аз забърсвам понякога вкъщи с едни мекички като марля пеленки дето имаме много,навън нося хартиени салфетки,без миризма или оцветяване,мекички.Не винаги обаче става,като побегне по голо дупе по поляната,ходи я гони JoyМисля,че е време да ги приучаваме newsm78Тя сама се мъчи да си бърше дупето с тоалетна хартия понякога като пишне,забелязала ме е колкото и да се прикривам:)Нали ходим в тандем до тоалетната понякога JoyА на тоалетната хартия казва Дупе и сочи как си бърше дупето JoyТака я обявява и в магазина като купуваме  и хората падат от смях Joy

Ая вчера успя да си обуе сама обувките,беше боса и изведнъж си ги нахлузила и се мъчи дс ги залепва.А от тези дни успява да превърти педалите на триколката:)Всеки ден изненадки;)

И ние сме малко по-мрънкави и плачливи за дребни неща,но поносимо,а и с разсейване засега забравя проблема hahahaДолните кучешки почти се показаха и двата вече връхчетата-2 месеца мъка!Дано последните кътници не са чак така,че...или поне да не е по-лошо Praynig

Хубав ден,че се размърдваме май...ще трябва да дам ухо да помачка та да подремка още малко;)

# 108
Няма подобрение, а почти си свършихме третия антибиотик  Mr. Green пуснахме микробиология от носа вчера и в четвъртък ще стане ясно какво има в носа си та не се излекува, а в петък ще е готов теста за алергии.

# 109
Здравейте,
в нашата ясла има жена от персонала заразена с хепатит А. Confused В тази връзка, някой слагал ли е ваксина от незадължителните?
Утре ще пускам изследвания и на каката, и на малката, че много се притесних като разбрах.
Връщам се назад да чета.

# 110
в нашата ясла има жена от персонала заразена с хепатит А. Confused
Много неприятно. Не би ли трябвало тази жена да не е в детското заведение? Незнам дали им дават болнични или не ,ама май не е напълно безопасно да работи с хора, особено деца. Дано всичко да е наред. "Доброволни" ваксини не съм слагала, но според мен тази за хепатит А е добре да се сложи, особено в такива случаи, като твоя.  Hug

Бебеш, стискам палци да излезе нещо на тия изследвания, че да може да вземете по-адекватни мерки за лечение. Пиши ни какво са показали Hug  За колажа чудесна идея, но за да няма пак - аз не чух ,  аз не разбрах ,аз нямах време да купя официална рокля на детето, че да го снимам - дай по-дълъг срок за пращане на снимки  Peace   Hug ( Както го пиша ,така сигурно и аз ще забравя и ще съм пак от последните  Embarassed )

Кали, честита ви поредна месечинка. Ей празнувате си вие , браво. Айде още една и после големият ден  Hug Аз най-редовно забравям на Алекс ,че е направил кръгъл месец. Дори напоследък като ме питат хората на колко е , аз се замислям на колко месеца е точно.  newsm78
Много ми е сладко това с дупето и тоал. хартия  Joy Сладурка малка. Ей как ми липва на мен това. Алекс седи и ме гледа и нищо не ще да обели , да ме разсмее ,да ми покаже ,че водя диалог Sad

Рика, стискай мила още малко остава. И какви са тия градински работи. Не се преуморявай, а пък с градината не се хващай грам. Много напряга корема това. Колкото за самотните вечери, по-добре сега се наслаждавай, че после искаш, не искаш много по-трудно  може да оставиш и двете деца при някой и да има свобода. 

tsvety_georgieva , пак за яслата. Не се тревожи, още веднъж да го кажа. Няма да го насилват, дори има вероятност да поседи гладничък. Първите дни никой не яде, после почват да им предлагат като за начало хлебче. Всички са така. Задължително му давай закуска в началото, а после следи менюто на таблото и ако видиш ,че за следващия ден има предимно неща, които няма да яде направо си му дай закуската в къщи. ПОне да си спокойна ,че е хапнал нещо.  Hug Каквито са с характер нашите деца не вярвам, че има сила на света ,която да ги накара да ядат нещо, което не искат  Crazy

# 111
Ивче, аз за това давам кратък срок  Wink като кажа край знам че ще има още желаещи, аз през това време си обработвам останалите снимки Simple Smile

# 112
Добро утро момичета!!!

Не съм писала много време, но вече ще наваксвам.
Бяхме цяло лято на море, завърнахме се септември месец и записахме малчо на частна ясла. Той си свикна, а аз подхванах малко по-различно ежедневие. И за него добре и за мен добре. Никоя майка да не се обвинява или да си задава някакви излишни въпроси по отношение на яслата. Сами ще се убедите, че нещата ще потръгнат повече от добре и за вас и за децата. Аз бях много резервирана в началото, но сега съм доволна и то не просто от свободното време, а прости виждам, че детето се чувства много добре.

Всички болни бързо да оздравяват!!!

Поздрави и целувки, ще се отчитам по-редовно!!!

# 113
Ели,неото ни препоръча д-р Абаджиева от Втора Градска болница.Драснах телефон в тефтера ми,но сега пиша от стаята дето Ая спи та не мога да изляза да го взема.Но ти го пиша,за да можеш да провериш ако решиш из нета или ако някой друг има опит с подобни неща или е чувал за жената...Ако решиш да се обадиш,ще ти го дам после.

Иве,правим си емоции положителни сами:)А тя как се кефи,снощи успя на няколко пъти да духне сама едната свещичка ,радост,чудо:)

Хубав ден засега,ще пробвам да дремна,че нещо след "купона" снощи не спахме добре Joy

# 114
  • София
здравейте Simple Smile,

Гоги днес се сдърпал с едно детенце за някаква играчка и резултатът е синина на бузката. Отсега нататък подобни неща ще са ни ежедневие. Simple Smile

Мама, Иве, благодаря ви  Hug

Sisonder, как сте вие?

# 115
Цвети, да минава бързо на Гоги, така ще е май ... Sad
На мен пък ми писна от разни женици, които ми казват, че децата са им здрави, а това, че кашлят на моето в лицето като ненормални било учудващо, защото не кашлят, разбирате ли ... нещо им станало на момента. Е да ама моето като му стане нещо на момента не кашля като дърт пушач ...  #Cussing out
Сисондер, аз също се сещам за вас.
Мама, радвам се, че сте добре!
Кимбърли, кога стават изследванията, пиши, че и вас мисля! Дано жената да е спазвала добра лична хигиена, тогава риска за епидемия е много по-малък. Иначе доброволни ваксини и аз не слагам. Само задължителните.
Хайде, дано всички да са добре вече!

# 116
Илиянка,аз забърсвам понякога вкъщи с едни мекички като марля пеленки дето имаме много,навън нося хартиени салфетки,без миризма или оцветяване,мекички.Не винаги обаче става,като побегне по голо дупе по поляната,ходи я гони JoyМисля,че е време да ги приучаваме newsm78Тя сама се мъчи да си бърше дупето с тоалетна хартия понякога като пишне.......

Калинче,благодаря за отговора  Hug Както казваш  май трябва да започваме да ги приучаваме да си създават навици .Петя също гледа от мен и се опитва да се бърше. Simple Smile Ще взема някакви кърпички мекички  да си имам в чантата и да ги ползваме занапред. Честита ви месечинка на патерици ,да е здравичка и все така да ви радва !  Simple Smile

Адашче ,дано всичко е наред при вас с изследванията . Praynig Аз също не съм слагала доброволни ваксини до сега .

Lady*N  Hug,не се коси навсякъде ги има такива женици ама хич  не се съобразяват ,на мен вчера ми се случи нещо подобно  ,но ще остана без коментар ,че да не започна пак да се дразня . Close

Днес диването не пожела да спи следобяд и не успях да сготвя ,а сега ако пробвам  ще е мисия невъзможна . ooooh! Изсипали сме половината играчки на земята ,но все до мен се навира милата хич не иска сама да седи  ,а аз вече не издържам  Crazy  жадувам за малко почивка.  

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 17:11 от ikamenova

# 117
Иве, Лейди Н, Илиянка, благодаря ви за коментарите и че ни мислите, днес им пуснах пълно изследване на урина - всичко е наред. Дано да няма повече заразени, че е наистина страшно. Praynig
Аз почти взех решение да им сложа и на двете ваксина за Хепатит А... Confused
Иве, жената е хоспитализирана, всеки ден има проверки от ХЕИ, въпроса е че понякога се разбира че си болен след 5-10-15 дни, а през това време заразата се разнася.

m*@*m*@, звучиш много позитивно, дай Боже всички дечица да се адаптират бързо и леко към яслата.

По повод въпроса за забърсването - малката я бърша и с мокри, и със сухи кърпи, каквито имам под ръка.

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 18:42 от Кимбърли

# 118
[ днес им пуснах пълно изследване на урина - всичко е наред.
радвам се ,че всичко е наред. Дано наистина няма повече такива поводи за паника ,защото е много неприятно и депресиращо. Хубаво е ,че има проверка от ХЕИ, аз недоразбрала решех, че жената си работи в градината и затова така подскочих. Дори мислех да ти пиша да извикаш точно ХЕИ на проверка. КОлкото до ваксината , ако си решила сложи я ,за твое успокоение. В крайна сметка хепатитната се понася леко, а пък и човек като се сблъска дори и косвено с болестта не иска да рискува, още по-малко като става въпрос за децата му  Hug.

# 119
Хайде и аз да се включа....
Сияна е болна, изкара цял месец на яслата без да се разболее, ама на края и нея не я подмина. Вчера сутринта като стана беше с обилна хрема, дишаше като Дарт Вейдър и говореше с дрезгав глас. Хайде на лекар, не е сериозно, но до края на седмицата ще си е в къщи. Обилни сополи, които я карат да кашля, слава Богу, няма червено гърло. Вчера бях в къщи с нея, днес се включи свеки, че имам неща, които не търпят отлагане в офиса... Rolling Eyes Но така ще е... Ще балансирам между службата и децата, докато издържа... Crazy.Не зная каква работа трябва да работи човек, че да може да си остава в къщи винаги, когато децата са болни. Пък като са и 2, тогава става интересно... ooooh!

Иначе нещо интересно, което се случи предната вечер. Вечерта след яслата всички сме в къщи, но Сияна хленчи без причина. Ей, света и  предложих, няма и няма. Какво ли не опитах, незная какво и има. Между временно готвех спагети и тя започна да хленчи за тях. Като станаха, сипах и и тя като започна да лапа, две панички изяде. Mr. Green Оказа се, че е гладна, милата... Laughing Като хапна и се усмихна, започна да играе и подскача. питам я, какво са яли слад като е спала, тя каза Филийка с мармалад ( тази дума е нова за нея, там я е научила, значи не ме лъже). Просто явно малки порцийки им дават, щом в 18 часа тя е озверяла от глад. Аз и казах, че като е гладна, да ми каже, Мамо, искам да ям.... На другия ден, нали сме в къщи, че тя е болна и към 10 часа, както си играеше, идва при мен и казва: Мамо, искам нещо ям.... Нали гладна мечка хоро не играе, бързо схвана какво да прави.... Joy Joy

Сисондер, знам какво ти е! Аз така се чувствах август месец, когато трябваше да почна работа и Сияна беше един месец с баба си, извън града, където живеем. Мъчно ми беше, много даже, ама като видях че детето се чувства добре, се успокоих. пък и колко различни неща усвои, защото е на друго място и други неща вижда. Всички предпочитаме децата ни да са при нас, но понякога се налага и кратка раздяла. После като се видите, прекараното време ще е пълноценно и с много гушкане.   Hug

Кимбърли, радвам се че тревогите ти са били напразни.

Общи условия

Активация на акаунт