Не съм писала от известно време,чета ви от време на време,но не редовно.Гледам да се откъсвам по-често от интернет.
Лятото ни мина страхотно.Децата Слава-Богу не са боледували отдавна,дано все така да е.Аля доста проговори,знае две песнички,едната е кратка песничка на френски а другата е -"Мила моя мамо",опитва се да пее и за "Зайченцето бяло", но засега само първия куплет.Музикална ми е.
През деня е с гащички от доста време, слагам памперс само за през нощта.
Пропуснах да и подам молба за детската градина/нали приемаха набор 2010 септември/,но и не ми се ще да ни приемат и да заемам само мястото,като си плащам постоянната такса от 10лв всеки месец а детето не ходи,така правят някой родители.Мисля,че ми е малка за детска,тогава ще е на 2год 9месеца,но съм решила да я пусна най-рано на 3,9годинки/както каката/.
Бебеш,дано малката бързо се оправи и вече да си гледаш едно здраво и щастливо детенце.
Роси,бързо оздравяване и на вас.
Кали,благодаря,че попита за нас.

на всички.

. Това е на 3 часа път от нас и през седмицата няма да мога да го виждам, само събота и неделя, а това значи да нямам свободен ден за около година
Въобще не ми харесва тази алтернатива. Знам, че е рано да се мисли - имаме още "две болести", но алтернативата толкова ме притеснява. 

.
Шоколади,бонбони,Зайо-байовци и други такива изкушения не съм давала и няма и да дам,дето се казва аз не го ям това,защо да й го навирам на нея.А и почнат ли се отърваване няма.Сега се е вманиачила в това Барни дето баща й донесе с пъзела,повтаря Баи баи,сочи където стоят,Поне само го
.