Отговори
# 585
  • Ямбол
може ли да споделите идеи за играчки,идат рожденни дни,  празници...

# 586
Добро утро! Хайде Рика, лично аз нямам търпение вече  Praynig Hug Hug Hug

може ли да споделите идеи за играчки,идат рожденни дни,  празници...

Малко по-назад се коментираше и дори има линкове с идеи за играчки  Peace

От събота съм с главоболие и съм нон стоп с хапчета, за да си върша всичко в къщи...ужасно се чувствам Tired ooooh!

# 587
Добрютро!!!!! Изпихте ли сутрешното кафе?
Вчера и днес съм с двама ученика, фръц-фръц! Приготвянето на две деца под пара сутрин не било лесна работа  Crazy Поне каката се мобилизира покрай суматохата, че иначе е голямо мръцкане и влачене. ММ прави контра, умишлено ме бави. Пак номерата от времето, когато каката тръгна на градина.
Малкият е на половин ден, все още не ми се иска да остава там.
pipi_mb, дано да мине бързо, че е много неприятно!
Mari:), радвам се, че се завърна в темата! Определено липсваше  Heart Eyes
Скъсах компютъра от рифреш да търся новини за Rika! Дано всичко е наред и скоро да се включи! Ако има приятели във фейса, хвърлете едно око и споделете Mr. Green

# 588
newsm81 Рика има момиченце,да им е жива и здрава ,безгрижна и щастлива baloni!
Не знам подробности,ще чакаме нейния разказ с нетърпение. Hug
 Добра,браво за двамата ученика Hug

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 09:29 от mari:)

# 589
Не знам подробности,ще чакаме нейния разказ с нетърпение. Hug
 Добра,браво за двамата ученика Hug
Ееее, супер новина! Да им е честито на мама, тате и малкия батко!!!

# 590

Е-хе-е! Браво на мама Рика! Честита малка принцеса! Много радост да носи в семейството! Живи и здрави да са всички! Специални пожелания и за батко Йо  Hug Hug Hug

# 591
ЧЕСТИТО РИКА baloni baloni baloni ЧЕСТИТО И НА БАТКО ЙОАН И НА ТАТИ.
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ИМ ПРИНЦЕСА, ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ.
 newsm51
Чакаме разказ  от Рика, дано скоро успее да се включи.

За тези карантини с тази варицела е някакъв ужас, който както ви бях надула главата и аз преживях септември месец, да не се повтарям, но те просто си спазват указанията на ХЕИ, мисля че беше. Дано успеете скоро да тръгнете, Мари. Ако е приспособима малката и ако имаш желание една позната си пусна детето в друга група в същата градина, която е без карантина, но тя се беше върнала на работа и основно заради това.

Добра, честити ти ученици  Grinning Сутрин наистина си е малък ад, а ако и ти трябва да се приготвяш за работа ooooh! Аз затова и едно червило не знам от кога не съм слагала, за прическа или нещо друго въобще не може да става и дума, добре че нямам непрекъснат контакт с клиенти или нещо от сорта. Не че ходя невчесана на работа, сега пък да не си помисли някой Mr. Green, но по така небрежно, особено в някой сутрини Crazy

Роси, дано скоро отмине този период при вас, че си е изморяващо, даже като си го помисля Embarassed Но най вече да не се дължи на нещо друго, затова за твое спокойствие наистина може да пуснеш едни изследвания, макар че с двамата и тази задача сигурно е сложна Hug

Аз, наистина неприятна ситуация, но твоето чувство за вина наистина е повече от това, което би изпитало детето, може даже там даже да се чувства повече от добре, не че може да знаеш как би се чувствало в избраната ясла, но наистина както и друга майка писа децата на тази възраст бързо забравят. Важно е да е здравичко и да ходи на ясличката без прекъсване поне в началото, за да може да свикне по-бързо Hug А то едва ли би те разбрало, че няма места, но ако имаш възможност да посетите другата ясла без да го оставяш, да се запознае и там предварително с обстановката и госпожите и ако видите нещо, което знаеш че му е любимо, някаква играчка примерно и акцентираш на нея, че в тази ясла има, а в друга не или нещо от сорта ми идва сега наум. Не че ще мине без драми, но пък може и приятно да те изненада Wink

# 592
Ехе супер новина,да е жива и здрава малката принцеса,да радва много мама,тати и бати.Рика ще чакаме включване от теб.Ние сме добре,тази нощ много се въртя,накрая станах,вдигнах я да се изпишка и въпреки,че не пишка много след това заспа,спокойно.Сега спи,започна всяка сутрин да спи,съпужда се когато,изпращаме бати на училище и тати та работа и въпреки,че не е преди седем,след това много и се спи и в 9-10часа пак ляга.При положение,че вечер ляга между 20-21.00ч.Поспалива си е,не е като брат си.

# 593
Честита рожба на мама РИКА!  bouquet
Да е жива, здрава, весела, игрива и много щастлива! Hug
Желая щестие на цялото ви семейство!

# 594
Момичета, имам следния въпрос. Ако видите/ чуете, че някое детенце в яслата плаче значително повече, бихте ли споделили на майката? Аз не мога да реша твърдо дали бих искала някой да дойде и да ми каже подобно нещо. По-точно имам доводи и за двата варианта.
Като вземам малкия на обяд всички кротуват, само едно не спира и за секунда да нарежда с плачевен глас, макар и да не е в истерия.

# 595
Да е живо и здраво момиченцето на Рика!!! baloni И аз постоянно дебнех в темата за тази новина  Heart Eyes
dobra аз не бих казала директно.Може да подхвърлиш нещо от сорта на :"Вие плачете ли още или свикнахте?!" И ако майката не знае ,че детето й плаче,тогава бих й казала.Това е работа на госпожите ...ама много се ядосвам от такива лелки  #Cussing out работата им е да отвлекат вниманието на детето ,а не да го оставят да плаче  #Cussing out  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Заради такава немърлива работа и а се разправях в градината на малкия и от тогава им е "любимец".Все го хвалят,бил най-послушното дете...  Close ,а преди това при всяко взимане на малкия ми късаха нервите.Оххх,аз пак нещо им се ядосах,но като се сетя преди месец колко нерви изхабих заради тях  #2gunfire
Аз пък да ви се похваля,че омесих питка и сега втасва.Утре ще я нося в градината,че ще празнуват деня на християнското семейство и ме помолиха да направя питка,за да раздадат на децата за здраве.Ще я украся с кръст,гроздове и каквото ми хрумне на момента,но доста съм се ентусиазирала!

# 596
Юхуууууу:)Рика,честито момиченце,мила!Да ви е здрава принцеската,много да ви радва,да расте едно щастливо дете и да е поне малко кротичка,че да може и мама да си почива:)

Много целувки и чакам и аз с нетърпение да кажеш как е минало!Дано се възстановяваш бързо и ти и да се гледкате!Ех имах някакво предчувствие за момиченце:)

Аз,дано бързо свикне малкия с новата ситуация HugМного гадно..и каква ти е тази приятелка дето така постъпва...Както и да е,всеки си гледа себе си...Момичетата от опит хубави съвети са ти дали.Аз не мога много адекватно да дам мнение,не ми е било на главата.Но си мисля,че наистина колкото по-жизнерадостно се държиш и му обясняваш за новата,по-лесно ще е за него да възприеме.Целувки!

Добра,аз лично бих предпочела да ми се каже,ако касае моето дете,отколкото да си мълчат лелките и да не знам.Тъпото е,че ако й е казано и знае,а просто не предприема нищо с идеята да си свикне детето..ще си каже Тази пък какво се меси...примерно..Знам ли?Мое би наистина нещо от сорта Свикнахте ли вече?Плачете ли? Вчера го чух да се дере,май не беше на кеф...Simple SmileИ ако не знае,жената ще си пита лелките.

Много тъпо време,нещо беше така мръчкаво и преваля,че не излизахме.Тя направо не може да си изразходи енергията тука,скача по диваните,тича.Взехме й една къщичка,тип палатка,от материал като басейните надуваемите както са, и сега е разпъната насред хола Joyс един китеник отдолу...Радост голяма,пъха в нея мечетата,приспива ги,ходи и ляга там,крие се.От Комсед я е взел
 половинката.Казвам ако някой реши да пробва:)

Хубав ден засега!
[

# 597
ехоооо ,ето ни, прибрахме се у дома преди малко- с малка принцеса Матейа се казва , всичко беше прекрасно,мина изключително леко и безпроблемно ,естествено раждане 3250кг,51см , аз нямам нито един шеф , влязох в 20.30ч и в 22.53ч в петък вечр се роди принцеската.
ще пиша скоро пак ,че сега докато се ориентирам вкъщи

Благодаря ви за стиснатите палчета и за хубавите пожелания!!!!!!!   bouquet

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 15:11 от RikaRurika

# 598
  • София
RikaRurika , честита рожба! Да расте здрава, щастлива и усмихната!
Браво за бързото и безпроблемно раждане! Стахотно име - поздравления!

Кали, блазя ви за голямата дневна, че има къде да разпъвате къщички. У нас няма как да стане, но за Филип би било голям кеф!
Времето наистина е отврат - духа, мрачно, препръсква...

dobra , въпросът е тегав и не знам какво бих направила, защото може да се разбере погрешно. Виж майката първо каква е, може да се заговорите неангажиращо и на момента да прецениш. Нито е да замълчиш, нито е да се месиш.
Но за пореден път ще кажа, че ненавиждам лелки/госпожи/мед сестри или каквито са там, които са се вкопали в детското заведение от соц време още, пуснали са пипала като октопод и не мърдат от там, не сменят манталитета си и отношението си и се държат като фелдфебели.
Длъжни са да кажат на майката, тя има право да знае, че детето й страда!

# 599
Честита дъщеричка Рика! Да расте здрава, щастлива и много да ви радва.   bouquet baloni

Общи условия

Активация на акаунт