Наскоро четох едни материали, където се споменаваше за това повишено пиене на вода, ех търсих сега, но не го намирам. Ще чета пак когато ми остане време, че са доста страници и ще ти пиша.

Сигурно пак се филмирам,но това измислих тази нощ:)
Добре че ти спинка тя поне.Че като си спомня Ая как летях наоколо..и тя пак се будеше...си представям как сега Ая пак се буди,понякога само като реша да стана от леглото,а да има и едно такова неспящо бебе... 

И съм леко депресирана, че ми се провалят плановете, ама повярвайте ми, направо си губя мисълта на моменти какво трябва да се направи....
С толкова грижи и ангажименти на главата се чудя как името си не съм забравила....Но важното е всички да са здрави!!!
Ще изчакам ден-два и може да дам проби.Днес разгледах пратката в гърнето и не видях нищо
А и спа що годе добре.Май само 2 пъти се обади:)Ще видим...
Хубаво е,че имаш помощ от бабите,ако имаш де в момента...
Оправяй ги всички и да са добре вече!А за РД не се ядосвай,пак ще е супер!Само да са добре!
моя момък също беше добре подготвен за ясла, но не конкретна. Просто знаеше че всички деца ходят. В неговата главица обаче се е въртяло че ще ходи заедно с братовчедите си, които са по големи и в друга детска.. Та след два дни ходене реши че иска в друга детска-с тях
мина му след още няколко дни.. Искам да кажа че децата бързо приемат ситуацията и съм сигурна че ако не показваш твоето отношение към новата ясла, той бързо ще забрави за старата..успех! 
Ех , сушичката малка 

Препоръчани теми