Отговори
# 555
Рикааа, много се вълнувам, върна ми усещането от нетърпеливото очакване отпреди две години. Леко раждане, всичко да мине вързо, без проблеми и скоро да сте си в къщи и да се гушкате с бебо Simple Smile Много много да го гушкаш и от мен Simple Smile

# 556
  • Перник
И от мен стиснати палци за Рика! И мен ме връхлетяха спомениииии! Simple Smile Ще чакаме хубави новини!

# 557
  • Ямбол
Момичета,един гол запис от мен,не съм чела от месеци темата,не знам  какво обсъждате,но при възможност ще ви следя и ще се опитам да се впиша отново сред вас,че ми липсвате .

# 558
О никид здравей радвам се,че пак пишеш,кажи как сте.
Леле колко се вълнувам ще имаме още едно бебче,да е живо и здраво,Рика кураж миличка.
Днес като излизахме имаше ако и всички без мен и баткото стъпиха в него,така и не го видяхме къде е,а Дона явно е седнала върху него,целите и дънки на дупето бяха изцапани,трябваше да ги събуя за да я кача в количката,добре,че моята приятелка носеше пелена иначи щях да я завия с якето си,че само по чорапогашник си е доста студено.Сега тя спи,а пералнята свърши,ще ходя да простирам,чао за сега.

# 559
Хайде деееее цял ден рефрешвам да видя какво става с Рика и никаква вест.Някой няма ли новини от нея.Дано всичко е минало или да мине леко и безаварийно  Heart Eyes

# 560
Ех и аз влизам няколко пъти в очакване да видя хубава новина:)Дано всичко е минало вече и да се гушкат с бебо:)Как пък не я попитахме дали им телефон на някой,да пусне един смс..както преди 2 години правехме:)

Сетих се за смса на Добра тези дни и как след още няколко дни буквално заваляха на телефона ми:)Беше хубаво!Помня деня когато се родиха Калина на Мери и Сиянка на Поли,така чаках разказа на Мери Ейнджъл,нали беше в Шейново и тя.Предния ден пък Валето на 7/8.Има дечица дето просто им помня датите досега:)Та о бщо взето празници идват;)

При нас нищо интересно,малко навън наобед и сега още спи.При това за първи път от доста време насам си изяде всичко сама без да разиграваме сценки:)От известно време все не ще,само таратор яде сама с кеф.Че даже видя една бананова каша неотваряна и я сочи и вика Ам ам:)Та за десерт каша бъркахме...това пък не го беше помирисвала от година сигурно...

Хубава вечер на всички!

И Рикаааа,пиши Hug

# 561
Най напред да пожелая на Рика леко раждане ако не е родила все още  и всичко да е наред !
И на патерици Честит Рожден Ден на Гошко ,да е много здравичък и да радва мама ,тате и кака ! Добра  bouquet  Hug
Честит имен ден на патерици и на двете Филипчета ,и те да са здрави и много щастливи !    Josepha  ANGYA    Hug   bouquet
РД ще празнуваме в къщи с роднини ,за сега това ми се струва най- добрия вариант.За подаръци още не съм гледала и се чудя какво да купим като дойде времето.
Иначе сме добре ,хъркането поспря като че ли ,но слагах едни капки Тобрин в нослето и все още слагам де .Моята лична ми ги предписа за мен и препоръча и на нея да слагам,че и аз бях с такива вътрешни сополи които нито се стичат нито излизат напред когато издухвам,отгоре и на това миналия ден почувствах едно парене в гърлото и на другия ден бях без глас и минах на антибиотик.Сега вече съм добре,дано и Петя се оправи.Много се инати това детенце ,хич не ме слуша ,а и аз съм напоследък доста нервна и сигурно и предавам напрежението на нея.Не мога да търпя когато за всяко нещо протестира  и се дере от инат когато не стане на нейното.Но колкото и да се опитвам да оправя нещата ,другите в къщи развалят дисциплината .Те я молят ,говорят залъгват и пак се тръшка в повечето случаи и няма ефект от много приказки.А аз  като кажа един два пъти ,отказва ли ,хич не я моля направо отивам и я взимам и тя започва да плаче и аз още повече се изнервям.Не издържам вече на това напрежение  ooooh! Помрънках и аз малко ,моля да ме извините. Приемам съвети как да постъпвам в тези случаи ,когато за всичко казва не  и  не мога да я залъжа  с нищо.
Хубава вечер ви пожелавам !  Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 17:57 от ikamenova

# 562
И аз стискам палци на Рика.Дано раждането мине леко  Hug
И аз се върнах назад във времето и си припомних какви вълнения имах покрай раждането  Heart Eyes
Ние сме добре,малкия тази седмица беше на ясла и се учеха там да рисуват с водни боички.Изнасяли са "представление" пред някакви хора,които са били тази седмица на проверка в яслата.Тони е бил Зайо Байо  Laughing и няколко дни подскачаше у нас и вика Тони Зайо Байо!Сега в яслата учели животните какви звуци издават и какво ядат.Др. седмицата госпожата ми каза ,че щяли да учат как прави котето и да имитират коте.
За РД на малкия ще бъдем в Дубай и там ще го празнуваме.Поне няма да мисля за гости и кой да поканя  Simple Smile ,ще му мисля като се приберем,че се връщаме ден преди именния му ден и сигурно тогава вече ще има празненство и тук.
Тони от както тръгна на ясла е станал много стиснат.Нищо не дава дори и на мен.Като искам да ми даде да си гризна от това,което яде и не дава ,а ми вика:"Не,на Тони!" и бърза да го изяде.Ако знаете как да го науча да си дава от нещата и да не бъде толкова стиснат ще съм ви благодарна.Бях му купила шоколад на милка с малките блокчета и дадох едно парче на едно приятелче на Тони и той като ревна:"Дай шоколада,дай шоколада!" и ми стана неудобно.Аз толкова да не обичам такива стиснати хора,а пък той...дано да е от възрастта.

# 563
Рика , хайде мила ,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed леко и "безаварийно" !
Секънд, абе и аз се чудех дали да пиша онова от скрития тескт , ама тя Рика вече няма накъде хихиих т.е. ще разбере как е Simple Smile
 Относно гледането на 2 -3 деца , всичко е до оргазницаия ! Ако имаш повече деца , нямаш избор да не се ораганизираш и все ще се справиш !НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ МОМИЧЕТААА !

Жоз, абе и аз предпочитам да пускам по 1 пералня , дори и през ден , ама засега няма как.. Малката 1бр, Марио 2бр и ние с ММ 1 бр - един ден цветно , един ден бяло.. Свят да ти се завие  moresmile

Ники Hug Hug Hug

# 564
Стиснати палци на Рика за бързо и леко раждане и скоро да ни иформира за новия бебок с розова или синя панделка е. Hug  Peace

# 565
Стиснати палци на Рика за бързо и леко раждане и скоро да ни иформира за новия бебок с розова или синя панделка е. Hug  Peace

Peace Peace sling

# 566
Приемам съвети - МАрио заспива с 2-3 шишета вода, през нощта изпива още 1-2-3 шишета.Често се буди (или по -скоро не се и буди) с рев. ПО цяла нощ сменям памперси ,пижами,  чаршафи и протектори... (между кърменията на малката) . НА какво може да се дължи това и какво мога да направя за да спре това наливане с  вода ? newsm78

# 567
  • Ямбол
rosikosefi мила, мерси.Добре сме,както всички тук растем,здрави сме,не ми е боледувала,което го отдавам вероятно на това,че още се кърмим.
Гледаме се вкъщи,много ми е послушна,в домакинството се включва като голям човек:слага дрехите в пералнята,вади в легена мокри дрехи,подава щипки за простиране.При готвене ми подава олио,солница,ръси тавата с тесто за пица с различните добавки,събира сладки в кутия от тавата.
Приказва доста добре и ясно,но като всички подрастващи на нейната възраст вероятно...
Памперса сме забравили от лятото,сама сяда на гърне и си изхвърля в тоалетната нейното.
С яденето имаме капризи,като китайче ми е,всеки ден иска ориз....
Научавам ,че се очаква ново човече  да се роди,да е живо и здраво и много да слуша мама,тати  и батко.

# 568
Рикааа, успех и от мен! Леко раждане  Hug Heart Eyes

# 569
Честит рожден ден на Боян на мама koqto!
Да е жив и здрав!

koqto отдавна не е влизала, но беше редовна в писането преди и затова си мисля, че е редно да й честитим празника.
Приемам съвети - МАрио заспива с 2-3 шишета вода, през нощта изпива още 1-2-3 шишета.Често се буди (или по -скоро не се и буди) с рев. ПО цяла нощ сменям памперси ,пижами,  чаршафи и протектори... (между кърменията на малката) . НА какво може да се дължи това и какво мога да направя за да спре това наливане с  вода ? newsm78
Роси, да не би да е топло в стаята или да е сух въздуха и затова да пие толкова много вода. Малена се налива, когато й е горещо. Това ми идва на ум сега.
Рика леко раждане  Praynig Praynig Praynig Чакаме да се похвалиш  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 10:26 от plams

Общи условия

Активация на акаунт