Отговори
# 540
Привет, момичета!
ЧРД с малко закъснение на Гошето, да ви е жива и здрав, Добра, да дивее, хубавее и да ви пълни сърцето с много щастие и радост заедно с прекрасната кака Али  Heart Eyes Hug

На Ивето й честитих, но и тук да и пожелая да е много здрава, усмихната, все така чаровна, мила и обичана  Hug

Секънд, герой си ти спор няма.

За РД - още не сме решили дали ще е в Свищов, или в Разлог. Ако сме тук, ще е на ресторант, просто в къщи нямаме място да съберем всички гости, ако сме в Разлог -  в къщи. торта вече съм си харесала, с героите от Мечо Пух, но подозирам, че ще предпочита тези с колите, нали е луд фен на всичкото брум-брум на света  Wink. Подарък - също не съм избрала, ще заложим сегапо-скоро на практичните решения - яке, нови ботушки, зимен гащеризон, играчките ще са за Коледа, живи и здрави. Иначе кака му вече е решила, че ще му подари самолет, който е с дистанционно и лети  ooooh! Представяте ли си картинката в къщи с такова чудо в ръцете на децата  Mr. Green

Ая засега поне заспива що годе бързо с мен,ама то няма с кой друг:)Е на село отнасяше за свкунди,тук не се уморява така и понякога има малко опити за ставане,но да си призная за момента е добре това.Държи ми ушите,гали ми лицето и аз нейното и заспива.Поне вече не е на ръце.Макар че миналата седмица два дни не щеше и порева и пак я приспах на ръце.Бях забравила:)

Кали, Кали, кармични сестри сме с теб, да знаеш  Mr. Green Александрина още малко и ще заспива сама, нашата до 2 години само на ръце люлях, до3 и нещо в нашето легло, гушнала тати. Ама пък сега като заспива сама, знаеш ли как някой път я уговарям да се гушкаме. Ники заспива на ръце, за 5 минути максимум, не че не може сам, гушва си един Боко, така си е кръстил мечока, но много се върти, заиграва се, минава половин час. А вечер ми се иска да заспят по-бързичко, че да имам време и за моите задачи.

Секънд ,ти си един голям Герой! HugЕвала!Само като четях поста се изтощих.Само не знам кога спиш,кога ядеш..Аз с едно съм взела-дала...

Аааа и да ти кажа какво казва моя приятелка с 3 момиченца, родени през 3 години - с две не е като с едно, но с три е като с две. Така че дет" се вика - веднъж като се престрашиш, после страшно няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз пък така зверски настинах, хрема, гърло, а от 2 дни съм тотално без глас, само шепна. Обаче учудващо децата много слушат, въпреки, че не викам както обикновено доста бързо възстановяваме реда и дисциплината в къщи. Та си дадох сметка, че наистина от повишаване на тон не винаги има нужда  Mr. Green.

Приятен ден на всички, аз отивам да се лекувам с разни чайове, инхалации и пр., че едни нормален телефонен разговор не мога да проведа, какво остава за нещо друго.

# 541
Определено с две деца не е като с едно,за три не знам.Едва намирам време за себе си все по трудно и дсе оправям,чистя и вечно е разхвърляно,аз оправям едно малката разхвърля две,цял ден тичам и вечер съм като пребита оставям тати да я изкъпе и сутрин прави закуска,води баткото на училище,това си е огромна помощ.Още една година и ще стане по лесно,моля се и баткото да слуша малко повече.

# 542
  • София
rossy-pm , мила, зави ми се свят! Ама кво ще кажеш ако гледахме деца преди 50г и нямахме перални?  Joy

Всичко е въпрос на организация и на това как приемаш нещата.
Забелязала съм, че примерно майките на близнаци много мразят да им съчувстват или да ги съжаляват. Фрази от сорта "Лелелеле, как се справяш?" направо ги взривяват. С 2 такива майки съм говорила, та и двете така реагираха.  Joy

Аз имам самочувствието, че съм организиран човек, но определено не смятам да имам второ дете. Таткото не е съгласен, нооооо аз съм категорична. Твърде много се вживявам, впрягам, драматизирам....Просто тая работа е за по-хладнокръвни и издръжливи мацки.

Айде, лек ден от мен, че съм пуснала една пералня  Joy rossy-pm , сигурно звуча като мърла някаква - само една пералня!  Joy  Joy  Joy При твоите поне три...  Hug

# 543
  • София
rossy-pm , мила, зави ми се свят! Ама кво ще кажеш ако гледахме деца преди 50г и нямахме перални?  Joy

Айде, лек ден от мен, че съм пуснала една пералня  Joy rossy-pm , сигурно звуча като мърла някаква - само една пералня!  Joy  Joy  Joy При твоите поне три...  Hug

Ххахахахххх какво ли ще кажат хората за мен като аз вече от известно време успявам да пускам пералнята даже не всеки ден Joy Joy Joy
Шегата настрани, мен всеки път жената от ВиК, която отчита водомерите ме пита дали нямаме теч... по 30 кубика студена вода всеки месец... ми какво да и кажа на женицата, цял ден само мия, пера, търкам, лъскам, не че си личи после де Mr. Green но и всяка вечер пълня по 2 вани да се плацикат там малките, по 1 час откарва всеки там, а ние с татито на смени ги наблюдаваме hahaha   bath

# 544
Джозепа недей така,като поотрасне ще видиш,че не е толкова страшно,при моята лудетина и то с купища проблеми(той е инвалидизиран 60 процента) и много див и с труден характер пак се навих за второ,цялата рода ме сметна за герой,за каквато аз не се мисля и малката е много по кротка,вярно сега е в трудната възраст,но всичко отминава.С първото дете винаги е трудно и до днес проблеми ми създава първото с малката пак казвам не повтарям грешките и всичко е много по лесно.

# 545
аз имам 2 баби и 2 дядовци вкъщи и се надявам да ми е по-лесно с тях. Йо вече спи през ден при баба си и няма никакъв проблем ,не ме търси изобщо .

Нощес почти бях хукнала да раждам  Crazy едни болки в кръста,едни болки в корема,през 10 мин ходех до 00 ,по едно врмеме даже станах и реших да *си окося ливадката* ,че мин път се оставих в ръцете на акушерките и не ми беше хич приятно ,пък накрая взех че си заспах сладко сладко  Mr. Green. Ама по-притеснено ми е сега,защото всички ми викат как 2-ро се раждало много по-бързо и усетя ли нещо направо да хуквам към родилното,за да не взема да родя по пътя  #Crazy Добре,че не тръгнах нощес,че щяха сигурно да ме върнат  #Cussing out. Обаче след малко съм на преглед и ще видя до къде сме стигнали с корема.

rossy_pm  - супер,че се спряваш,то и няма друг начин де, радвам се че Марио не ревнува и ,че Катеринка е спокойно бебче  Hug

http://vbox7.com/play:42ff6e7c

Калинче от boksa gledame franklin ,na Jo mu e любим , а и аз го харесвам много,филмчето е много позитивно ,образователно ,няма насилие
има много серии
много използвам разни фрази и думи от филмчето-напртимер отиваме на пътешествие както франклин , или ще засаждаме дърво като франклин ,въобще използвам го много в бита ни
по ТВ-то не зная на кои канали го дават. Аз ти писах във фейса ама може и да не си го получила

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 15:10 от RikaRurika

# 546
Присъединявам се към фен клуба на Франклин. Simple Smile Много е хубаво детското. Малките му се кефят страшно, а и книжки имаме за костенурчето и ги четем през ден (ако не и всеки ден). И аз като Рика използвам "Франклин терминология" и се радвам на успех. Много са поучителни историите. Имаме "Франклин си има сестричка". Купихме я като се роди Гери. Wink Имаме и "Франклин иска да командва в игрите", защото каката по едно време се сърдеше, ако не стане на нейното в игрите с дядо ѝ. Покрай цъкането ѝ на компютъра се сдобихме и с "Франклин и компютърната игра". И още няколко имаме. Въобще - препоръчвам с две ръце. Peace

# 547
  • София
RikaRurika еха, сега като прочетох чак ме хвана носталгия... С Владито и аз имах една такава нощ   Crazy ходих- ходих до 5 сутринта и после си легнах сладко да си спя, следващият път контракциите започнаха след няколко дена и пак същите, отидох уж на преглед при доктора , да видим тонове едно друго и след 4 часа и половина мъки си гушках вече Владито. Второто раждане е не само по-бързо, но и по-лесно, пък и вече си наясно кое и как. Бях много по-спокойна, разказвахме си с доки вицове и изведнъж като тръгна да ме напъва и изскочи направо за 4-5 напъна Laughing Пожелавам ти и на теб леко раждане и здрав бебок! Споко, всичко ще е наред! Hug

# 548
Рика ,така ме развълнува HugТо наистина може всеки момент:)Леко да мине всичко и стискам палци,да знаеш!Пиши след прегледа Hug

Роси,не ми се зави свят ами #CrazyАбе всички мами с породени сте...знам ли не намирам думи!Просто ви свалям шапка!Четох го няколко пъти и се върнах в тези първи месеци с Ая...кошмара с безсприрния рев,как не искаше да стои където и да е ,само на ръце...изтоще нието ми от безсънните нощи и пак и пак..и няма успокояване не ти в слинг,не в кенгуро,не на ръце...рев и мрънкане...Та си помислих второ такова и Ая каквато е хуна сега..а и факта,че тя и сега спи само с мен,иначе ще стане след половин час да види какво става...

Джос,И ние сме си взели това решение и ми е много смешно като почне свеки примерно да ми пожелава Да съм си помислела за някое братче...Ами ако го отгледа тя,веднага..А половинката има сестра и преди все казваше по добре две деца.Сега и той само чака да отрасне малко,било му писнало на всяка среща с приятели все да е сам.А пък ма мен ми е писнало да не мога да мръдна и за 1. Час.На много хора може да им е странно,но искам вече а заживея малко по като преди.Отдадох й се на 100% тези 2 години,не сме се делили за повече от 2 часа,но и аз съм човек.Вече усещам как св отдалечаваме по малко с половинката,защото нямаме секунда спокойна насаме.Излизам като я приспя вечер от стаята,седнем да пийнем по глътка отпред,и тя ще мрънне..айде пак при нея...Филм не сме гледали от деня преди да вляза в Шейново.Обожавам я,обсебила ме е,да.Но втори път това не го изтрайвам.Може би с гледачка..но пък тогава няма да съм им дала еднаква любов и внимание,и все ще е криво.Просто една баба ми липсва...

Ели,наистина имаме някаква странна връзка с теб...рожденните дни на майките ме разбиха вече как съвпаднаха:)А иначе оценявам вече гушкането по достойнство..докогато иска аз съм само нейна:)Тези дни гледаме филма от сватбата ни,тя св кефи,подскача и танцува,сочи кой кой е.И в вдин момент аз гушкам и танцувам с шаферката ми.Ая ококори едни очи..протяга ръчички да я взема и почва да вика Не мамо Не,не кака JoyИ се вкопчи в мен милата,много е ревнива явно.Не дава с татко й дори за ръка да се хванем и само повтаря Мама Ая.Той я пита На кой е тази мама и тя  Ая...опасна работа са!И да се оправяш бързо ти Hug

Днес бяхме до Зоологическата,чудно беше,никакви хора,разходихме се екстра:)Добре че тати е почивка два дни та ни закара:)Само дето за финал се напишкахме точно на излизане..а уж вече казва:)Добре че имах цяла торба с дрехи:)

Ддобра,как беше празника?Разказвай Hug

# 549
аг-то каза да си събирам багажа и да отивам да раждам  Shocked така,че мацки стискайте ми палци ,съвсем скоро ще е ,ще се помотая още малко из къщи и мисля да тръгваме наистина  Crazy

изгладена шийката на матката,бебето е слязло мн ниско долу в малкия таз,2 см разкритие...ма то цял ден ходя като патица,едвам едвам се мъкна

# 550
  • София
здравейте Simple Smile

Рика, успех и следващият път като ни пишеш да ни съобщиш радостната новина за бебок Simple Smile

Днес в парка бяхме само ние с Гоги и естествено Гоги се тръшна, че му слагам ръкавици и Мамо , Гушкай ме, само че просто нямах сили раница на гърба с провизии и дрехи за смяна, дърпам му една кола и него да го нося - просто нямаше как да стане. В крайна сметка успя да се успокои и да ми подаде ръка и така бавно бавно се прибрахме - имам чувството, че ми издуха главата. А за Гоги нямаше проблем, защото беше екипиран отвсякъде.

# 551
Кали, и моите и двамата много ревнуват. Само да се гушнем с мъжа ми и двамата наддават вой.
Много хубава разходка сте си направили  Peace Ние много обичаме да ходим на зоо, но в Свищов си нямаме, затова посещаваме тези в Ловеч, Плевен, Букурещ.

Рика, стискам силно палци за леко и безпроблемно раждане  Praynig Hug Всичко ще е наред. Успех!

Кали, Джозефа, ще ви се доиска едни ден второ дете, сигурна съм  Peace Кали, точно пък ти , толкова отдадена майка не мога да ти повярвам, че ще останете само с едно. За пример  - моя приятелка така се заричаше след кошмарно раждане и ревливо бебе, че ще си остане с едно. като стана дъщеря и на 10 започна друга песен да пее, то пък не ставаше, но в крайна сметка на 40 роди сина си, 14 години разлика с каката. Но ви пожелавам да се наслаждавате на прекрасните си деца, пък каквото Господ даде.

# 552
Здравейте момичета, днес едно пусто, пусто в темата, излязох за 3 часа и вече има за четене  Mr. Green
Отново благодаря на всички за милите пожелания! Повлякохме крак, сега чакаме следващите ноемврийски декемврийчета! Нашето празненство беше скромно. Цял ден се мотах, нито подредих къщата, нито дори напазарувах за готвене, пълен мързел. И в 16:30ч като се светнах, че не отивам на добре с графика до 18:30ч що работа свърших  Joy Взех тортата, с кола, че не беше съвсем на близо, напазарувах, приготвих домашни питки, кюфтета, два вида салати и таратор. Мъжете през това време - сън дъблбок, даже не чули, че ме няма.  Майка ми подреди къщата  Wink е не съм супер Любо и посрещнахме другите баба и дядо. Еми хапване, досада, чао и това беше.  Донесоха много подаръци, децата се радваха, бяха много превъзбудени. Каката цяла вечер не спря да пее ЧРД, да танцува, да хвали Гоше колко бил голям. Тя го преживя повече от него. Сценарият на домашните ни събирания е винаги еднакъв, на мен компанията не ми е по сърце, но е неизбежна.
KalinaZ, не вярвай, че второ дете се гледа с по-малко тревоги или по-небрежно  Wink Но е готино!

... Тъкмо да питам Rika нещо, тя забегнала да ражда!!!!!! Успееееееех и всичко да мине леко, гладко!!! Ще чакаме с нетърпение прекрасната новина! Юхуууу, много мило ми стана ... и нетърпеливо!

# 553
Рика, стискам палци всичко да мине добре и до сутринта да си се похвалила с едно кротко вързопче любов  ylinfant

# 554
Рика,стискам силно палци и чакам хубавата новина!Да мине лекинко,а бебчо да е еено прекрасно,здравичко и кротичко ангелче HugМного се вълнувам,а и както не знаеш пола...представям си ти как си:)Чакамеееее:)

Ели,може би тази прекалена отдаденост ,комбинирана с липса на помощ,дори и от таткото няма особена в гледането...наклониха везните.За жалост,след 10-ина години когато забравя трудното,вече ще съм прехвърлила 40-те и не ми се вярва да се реша да раждам,живи и здрави:)но пък продължавам да искам да осиновим дете,така че ако половинката е до мен в това решение,ще стане в един момент.Но става дума за дете,отраснало,което повечето хора пък не искат, с идеята да си го гледат от бебе.Е аз моето бебе си отгледах,просто ми се иска да направя това,защото имаме някаква възможност да отгледаме още деца,но просто аз не искам да мина сама првз първите години.Само да сме здрави,каквото трябва ще стане.Само Ая да е здрава,друго не искам!Радвам й се и все повече тя ще ни радва.Благодаря на Господ,че ми я даде и за момент няма да съжалявам,че ми е една:)

Хубава вечер и да стиснем палчета Hug

Общи условия

Активация на акаунт