ЧРД с малко закъснение на Гошето, да ви е жива и здрав, Добра, да дивее, хубавее и да ви пълни сърцето с много щастие и радост заедно с прекрасната кака Али

На Ивето й честитих, но и тук да и пожелая да е много здрава, усмихната, все така чаровна, мила и обичана

Секънд, герой си ти спор няма.
За РД - още не сме решили дали ще е в Свищов, или в Разлог. Ако сме тук, ще е на ресторант, просто в къщи нямаме място да съберем всички гости, ако сме в Разлог - в къщи. торта вече съм си харесала, с героите от Мечо Пух, но подозирам, че ще предпочита тези с колите, нали е луд фен на всичкото брум-брум на света
. Подарък - също не съм избрала, ще заложим сегапо-скоро на практичните решения - яке, нови ботушки, зимен гащеризон, играчките ще са за Коледа, живи и здрави. Иначе кака му вече е решила, че ще му подари самолет, който е с дистанционно и лети
Представяте ли си картинката в къщи с такова чудо в ръцете на децата Кали, Кали, кармични сестри сме с теб, да знаеш
Евала!Само като четях поста се изтощих.Само не знам кога спиш,кога ядеш..Аз с едно съм взела-дала...Аааа и да ти кажа какво казва моя приятелка с 3 момиченца, родени през 3 години - с две не е като с едно, но с три е като с две. Така че дет" се вика - веднъж като се престрашиш, после страшно няма
Аз пък така зверски настинах, хрема, гърло, а от 2 дни съм тотално без глас, само шепна. Обаче учудващо децата много слушат, въпреки, че не викам както обикновено доста бързо възстановяваме реда и дисциплината в къщи. Та си дадох сметка, че наистина от повишаване на тон не винаги има нужда
Приятен ден на всички, аз отивам да се лекувам с разни чайове, инхалации и пр., че едни нормален телефонен разговор не мога да проведа, какво остава за нещо друго.

едни болки в кръста,едни болки в корема,през 10 мин ходех до 00 ,по едно врмеме даже станах и реших да *си окося ливадката* ,че мин път се оставих в ръцете на акушерките и не ми беше хич приятно ,пък накрая взех че си заспах сладко сладко
Добре,че не тръгнах нощес,че щяха сигурно да ме върнат
. Обаче след малко съм на преглед и ще видя до къде сме стигнали с корема.
Много е хубаво детското. Малките му се кефят страшно, а и книжки имаме за костенурчето и ги четем през ден (ако не и всеки ден). И аз като Рика използвам "Франклин терминология" и се радвам на успех. Много са поучителни историите. Имаме "Франклин си има сестричка". Купихме я като се роди Гери.