Честит рожден ден и на порасналата мама Ива! Пожелавам ти здраве и да те носят на ръце всичките ти мъже и независимо от броя на свещичките да се чувстваш винаги млада!
Весело да си изкарате днес, Добра
.
::
Хубаво че малката свикна с бабата:)Ая засега поне заспива що годе бързо с мен,ама то няма с кой друг:)Е на село отнасяше за свкунди,тук не се уморява така и понякога има малко опити за ставане,но да си призная за момента е добре това.Държи ми ушите,гали ми лицето и аз нейното и заспива.Поне вече не е на ръце.Макар че миналата седмица два дни не щеше и порева и пак я приспах на ръце.Бях забравила:)
Евала!Само като четях поста се изтощих.Само не знам кога спиш,кога ядеш..Аз с едно съм взела-дала...
Франклин е най-умното костенурче, което само си завързва връзките, брои от 1 до 10 и обратно
Има цяла поредица книжки много добре са илюстрирани, както и епизоди.
В интерес на истина на тези книжки не съм попадала:)Странно че и свеки не е донесла..тя ни е заредила за години напред 

Катерина слуша , основно спинка или си седи в кошарката (милото няма друг избор , ама и не протестира...и такива деца имало 
))) Дооправям , събирам играчки и т.н. 23ч се изцеждам , малко на компютъра ,сменям на Марио памперса (че пие по 4 шишета вода вечер) и лягам , а оттам вече всичко е на автопилот 

Препоръчани теми