Отговори
# 525
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОШЕТО! dobra да ти е жив и здрав и все така усмихнат и чаровен младежа!
 newsm59 newsm67  ura

Честит рожден ден и на порасналата мама Ива!  Пожелавам ти здраве и да те носят на ръце всичките ти мъже и независимо от броя на свещичките да се чувстваш винаги млада! Party Time Wine Glass

# 526
Честит рожден ден на мама Ива.
Честит рожден ден но Гошето,да е жив и здрав и да радва много мама и тати.
Аз покрай грижите за голямото си дете за малко да ви изпусна.Дона е добре.
Знам,че не е тема това,но може на някой да свърши работа,играем с пластелин,тя само го мачка и го реже с пласмасово ножче,ние с баткото помагаме,но може да играе цял час та и повече голяма занимавка.

# 527
  • София
здравейте Simple Smile

Честит Рожден Ден на Гошето на Добра   bouquet Весело да си изкарате днес, Добра Simple Smile.

И аз запазих клубче за денят на Гоги.

Иве, докато разглеждах ми направи впечатление, че всъщност може да си наемеш клуба само за свободна игра без никакви други обвързаности, но най-добре е да си говорите на място.

Днес отидохме на ясла и дотам с Гоги нямаше проблем в момента, в който минахме през вратата започна да казва НЕ , разплака още две дечица и като излезе сестрата каза Мама ще дойде? и аз казах Да и той влезе без рев и дърпане. На обяд си го взех без истерии само с един вик и ми казаха, ако всичко е наред вторник или сряда с преспиване. Много бил деен, весел, активен в игрите, изял си манджата/ ама аз проверих беше спагети , а това се котира при Гоги/, пикал, даже акал. Сега спи още.

# 528
Юхуууу...започнаха си купоните Hug

Честит рожден ден на порасналия Георги!Да ви е живо и здраво момчето,да расте щастлив,безгрижен,да радва мама и тати!Все такъв чаровник да е:)

Добра,честит празник и на теб!И не се преуморявай..раждането си е тежка работа!  bouquet Hug  

Ивеееее,честит ти рожден ден и на теб:)Жива,здрава,щастлива,обичана,носена на ръце от мъжете вкъщи...ще дойде и това време;)Всичко най от нас!Весел празник днес..с малко ядове и поне една чашка винце дето Добра пише!  bouquet  ::

Мама Антоанет HugХубаво че малката свикна с бабата:)Ая засега поне заспива що годе бързо с мен,ама то няма с кой друг:)Е на село отнасяше за свкунди,тук не се уморява така и понякога има малко опити за ставане,но да си призная за момента е добре това.Държи ми ушите,гали ми лицето и аз нейното и заспива.Поне вече не е на ръце.Макар че миналата седмица два дни не щеше и порева и пак я приспах на ръце.Бях забравила:)

И ние не щем от кухнята вече.Аз от Ян бибиян вземам засега,а те нали са идентични първо и второ лато консистенция..и тя вика Не супа:)Само иска от нашите неща.Но аз давам избирателно и внимателно все още.

Рика,аз пак ще заложа на 100 грама сладки.Знам им тортите и така решавам какъв пълнеж.Иначе само ще мисля за картинка.А кой е Франклин?Извинете ме за невежеството:)Росита съм яла в Павлово,имат хубави торти,има и такива детп не понасям.Пчела имам в квартала,взимали сме разни неща,и ги харесвам.

Секънд ,ти си един голям Герой! HugЕвала!Само като четях поста се изтощих.Само не знам кога спиш,кога ядеш..Аз с едно съм взела-дала...

Хубав ден засвга на всички;)

# 529
  • София
А кой е Франклин?Извинете ме за невежеството:)

Ех, Кали, бива ли така Simple Smile Франклин е най-умното костенурче, което само си завързва връзките, брои от 1 до 10 и обратно Simple Smile Има цяла поредица книжки много добре са илюстрирани, както и епизоди.

# 530
Влизам само да поздравя малките  и големите рожденници....

Да е здрав, усмихнат и не много послушен Гошко на Добра!  newsm59 Весел празник на цялото семейство!

Ивче, честит рожден ден и на теб. Много щастливи моменти с твоите мъже и да те слушат повече... Wink

# 531
Цвети,благодаря за разяснението HugВ интерес на истина на тези книжки не съм попадала:)Странно че и свеки не е донесла..тя ни е заредила за години напред Joy

А къде са серийките?по кой канал?Явно сме пропуснали,защото нали само реклами гледаме...

Между другото вчера свеки й донесе една книга на Фют издателството.Фермата.С 4 пъзела на 4 страници,на срещуположната страница -текстче.Много красиво илюстрирана.Под пъзела е същата картинка та да се ориентират как да го редят.Е за това са малки,за над 3 е..но ги разбърквам парченцата и почвам Дай пеперудата,Дай главата на кравата...И така редим заедно.

И от поръчаните играчки засега най голям интерес има към пъзела Мами и бебета.Пъзелчета от 2 части на едната мама меца,на другата бебето.12 животни са.Примерно й слагам мече и зебра и й казвам може ли мама меца да гледа бебе зебра и тя Не.И почваме да търсим мечето:)

Та с това се занинаваме от вчера Joy

# 532
rossy_pm -  термина ми е 4 дек , а аз съм си поръчала бебето за след 22 ноември/искам да е отново зодия стрелец  Laughing/ ,не мисля че ще устискам до декември ,но това си е божа работа....

вие ка сте у дома , Катеринка слуша ли? А батко Марио как се държи с нея? Справяш ли се и с двамата?  Rolling Eyes

# 533
Честит Рожден Ден на Гошето на Добра и на Мама Ива. Нека съдбата ви среща само с добри хора и да сте много щастливи! 
 Hug Hug Hug Hug

# 534
Честит рожден ден на Гошко на добра! Да е здрав, много щастлив и да има най-безгрижното детство! Hug

Честит рожден ден и на мама Ива! bouquet

# 535
Честит рожден ден на Гошко,да е много здрав, усмихнат и щастлив!

Мама Ива,честит празник и на теб,всичко ,което искаш да ти се случи ти желая от сърце!Весел празник и наздраве!!!

# 536
Честит рожден ден на Гоше! Щастливо детство и много усмивки!
Честит празник и на мама Добра!

Честит рожден ден на мама Ива!

# 537
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ!!!   bouquet

Да се запиша и аз сред кърмещите - следобед (когато не е на ясла, където не знам точно как заспива, но казват, че няма проблеми! пу-пу!)  вечер си суче за заспиване, а доста често и през нощта. Не знам и аз колко кърма е останала.. но много силно си иска все още! Опитвах се да го спра, но е голяма борбата.. Ще видим докога ще е..

# 538
rossy_pm -  термина ми е 4 дек , а аз съм си поръчала бебето за след 22 ноември/искам да е отново зодия стрелец  Laughing/ ,не мисля че ще устискам до декември ,но това си е божа работа....

вие ка сте у дома , Катеринка слуша ли? А батко Марио как се държи с нея? Справяш ли се и с двамата?  Rolling Eyes
Ние сме екстра Simple Smile Катерина слуша , основно спинка или си седи в кошарката (милото няма друг избор , ама и не протестира...и такива  деца имало  Laughing Laughing Laughing) Марио не слуша изобщо за сметка на това. ПОстоянно се катери някъде , пада, става, тръшка се , реве ...отваря всички шкафове , халдилници , пипа навсякъде. Сега вече тепърва проявява интерес към малката. До сега изобщо не я отразяваше. Сега се опитва да я гушне , да я закачи и т.н., но аз го ограничавам , защото е като мече - ще и мине отгоре без да се замисли даже (това е най-малкото де) Не ревнува особено , многооо рядко! Абе с две думи доволна съм  , не се оплаквам Simple Smile
Организираме си деня така ,че да се справим , няма как
Скрит текст:
- сутрин ставаме в 7.30 - измивам баткото , през това време се вари кус-кус (почти само това иска да закусва) , пускам една пералня, измивам дребната 9която е яла в 7) После малката дреме , Марио закусва. После мия , оправям , оправям се и аз , 9.30 храня дребната , простирам , пускамоще 1 пералня и излизаме ( с помощта на майка ,че сама с двамата не става). Катето спинка навън , Марио беснее. 11.30 Марио обядва навън , прибираме се в 12.30 и Марио веднага ляга да спи. Вече заспива сам.Оставям го в кошарата и храня малката в другата стая. Следва обедна почивка - простиране , може още 1 пералня , готвене , чистене, малко на компютъра (но рядко). ПОсле става катето, пак яде, после е наред вече Марио. Следобед не излизаме , ако майка след ранота (в 17.30) изкара МАрио навън е ок. В  19.00 ч къпя дребната , кърмя я и я оставям да спи . 19.30 Марио започва да вечеря , след него вечеряме ние , оправям , мия и т.н. 21.15-30 мия Марио и ляга . Приготвям пералнята Simple Smile))) Дооправям , събирам играчки и т.н. 23ч се изцеждам , малко на компютъра ,сменям на Марио памперса (че пие по 4 шишета вода вечер) и лягам , а оттам вече всичко е на автопилот  Laughing Laughing
Май много подробна станах  Blush
Щом си си пожелала 22.11,стискам палци за леко и безпроблемно раждане другата седмица  [/color]Hug

# 539
Роси, скрития ти текст прилича на текста, който аз се колебаех дали да пиша Joy Joy
Ама си викам - на рика сега й предстои, да не я плаша Mr. Green
Разликата е само в часовите интервали и че нямам майка под ръка. И с това че моя бебок твърде по-малко спи. През нощта също яко кърмене.. Когато големия е на ясли, съм долу горе добре организационно, ама ако е в къщииии-леле мале!
Отделно проверявам задачи, слушам уроци за Африка( знаете ли че ма ЮАР вече му викат РЮА-република южна африка Shocked), по природа за плътност нс материалите.. ooooh!
Кали,  Laughing чак герой не съм! Бих била ако така се организирах че да ми остава някоя минутка и за мен:-)) .. А костенурчето Франклин го дават по Ekids, мисля следобяд по някое време, но нещо ми се губи часовия интервал..има и много дискове с по няколко серийки, които се продават навсякъде по супермаркетите, в пъблик, техномаркет и т.н. Ние пък имаме към 20тина книжки на въпросното послушно костенурче още от баткото, който също беше фен, та сега си ги разглеждаме с кеф, даже успяваме да прочетем 2-3 по кратки истории

Айде хубав ден!

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 09:24 от second

Общи условия

Активация на акаунт