Поне каката се мобилизира покрай суматохата, че иначе е голямо мръцкане и влачене. ММ прави контра, умишлено ме бави. Пак номерата от времето, когато каката тръгна на градина.
Рика има момиченце,да им е жива и здрава ,безгрижна и щастлива
!

Рика има момиченце,да им е жива и здрава ,безгрижна и щастлива
!

ЧЕСТИТО И НА БАТКО ЙОАН И НА ТАТИ. 
Сутрин наистина си е малък ад, а ако и ти трябва да се приготвяш за работа
Аз затова и едно червило не знам от кога не съм слагала, за прическа или нещо друго въобще не може да става и дума, добре че нямам непрекъснат контакт с клиенти или нещо от сорта. Не че ходя невчесана на работа, сега пък да не си помисли някой 

А то едва ли би те разбрало, че няма места, но ако имаш възможност да посетите другата ясла без да го оставяш, да се запознае и там предварително с обстановката и госпожите и ако видите нещо, което знаеш че му е любимо, някаква играчка примерно и акцентираш на нея, че в тази ясла има, а в друга не или нещо от сорта ми идва сега наум. Не че ще мине без драми, но пък може и приятно да те изненада
И аз постоянно дебнех в темата за тази новина 
работата им е да отвлекат вниманието на детето ,а не да го оставят да плаче

,а преди това при всяко взимане на малкия ми късаха нервите.Оххх,аз пак нещо им се ядосах,но като се сетя преди месец колко нерви изхабих заради тях 
Много гадно..и каква ти е тази приятелка дето така постъпва...Както и да е,всеки си гледа себе си...Момичетата от опит хубави съвети са ти дали.Аз не мога много адекватно да дам мнение,не ми е било на главата.Но си мисля,че наистина колкото по-жизнерадостно се държиш и му обясняваш за новата,по-лесно ще е за него да възприеме.Целувки!
И ако не знае,жената ще си пита лелките.
с един китеник отдолу...Радост голяма,пъха в нея мечетата,приспива ги,ходи и ляга там,крие се.От Комсед я е взел
Препоръчани теми