АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 299
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!!! Hug

Честит Рожден Ден на Хазал!!!Да е жива и здрава и все така да ни радва с ролите си. Grinning
Най-вече да ни зарадва с един нов проект с Чаги. Heart Eyes

Много хубав фрагман,много хубави думи на Емир "няма да се предам" и най- много ме зарадва подкрепата на Чепика.

Тинче,мерси за темата и фрагманчето  bouquet 

Неси,за превода му   bouquet

Диде,честит аватар и подпис  love001

Айлин и Сонер са ми любими от Ойлето. Heart Eyes

Благодаря ти и за многото и хубави клипчета  bouquet

# 16
  • Toronto

Когато една двойка е толкова успешна, колкото са те, обикновено не ги събират повече заедно, недоумявам защо newsm78 Ако някой има други наблюдения или отговор, моля да сподели. Аз съм любопитна.

# 17
Благодаря за фрагмента и топлото посрещане Simple Smile

Прекрасен Чаатай  

Става все по-интересно Simple Smile

# 18
# 19
Тинче   bouquet
Неси, мерси за превода на фрагмана   bouquet Hug
Тереза, добре дошла!
Фрагманът ми хареса. Гледам снимката и си мисля, Боже, колко щастливи бяха, въпреки всичко и всички бяха заедно обичаха се... това няма да се случи повече, НО Емир продължава. Радвам се за него.  :peace
Няма да си кривя душата, сериала, който започнах да гледам отдавна не е същия. Сега когато и Фериха я няма съвсем, но, дори и само заради блестящята игра на Чаги си заслужава да се гледа. Интересът ми се покачи след предишния епизод, надявам се да продължава така. За мен "Нарекох те Фериха" свърши отдавна. Сега гледам: Пътят на един мъж загубил жена си, която е обичал безкрайно. Интересно ми е да видя сценаристите как ще подходят към този житейски проблем.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 20:01 от k_kiara3

# 20

Когато една двойка е толкова успешна, колкото са те, обикновено не ги събират повече заедно, недоумявам защо newsm78 Ако някой има други наблюдения или отговор, моля да сподели. Аз съм любопитна.
Тупи и моите наблюдения са същите, дори и една двойка да не е толкова успешна, нямам спомени да съм виждала повторни проекти с едни и същи актьори, като главни действащи лица.

# 21
Oще щастливи фенки.  Mr. Green

Тази снимка дълго ще я гледаме,както показва интрото. Sad

Малко снимки от сета на Балканите:

# 22
в краен случай да направим един сценарий...викаме Чаги да участва
Скрит текст:
все пак сме с връзки чрез Зори   Mr. Green
и Хазал Simple Smile... намираме спонсор а у и се наслаждаваме отново на тяхната съвместна игра  Mr. Green

# 23
  • в очите на дъщеря си

# 24
Здравейте и от мен.
Тинче   bouquet  bouquet  bouquet
Фрагмана не беше лош ама не ме грабна така както предишния от миналата седмица с Е и К  Whistling Whistling Whistling

# 25
  • Toronto
Е ако щете убийте ме, не мога да възприема сериозно тази госпожица с този патешки нос, ми напушва ме на смях Laughing

Абе да не са решили тотално да сменят жанра? Mr. Green

# 26
  • в очите на дъщеря си
Tупи, няма за какво да те убиваме. Смятам, че ще ти е трудно на теб за в бъдеще ,гледайки сериала, иначе имаш право да симпатизираш или не на даден персонаж.

# 27
На мен, пък, актрисата, която играе Джан ми е симпатична. Като глътка свеж въздух, с положително излъчване е  Peace

# 28
  • в очите на дъщеря си
На мен, пък, актрисата, която играе Джан ми е симпатична. Като глътка свеж въздух, с положително излъчване е  Peace

+1 newsm10

# 29
На мен, пък, актрисата, която играе Джан ми е симпатична. Като глътка свеж въздух, с положително излъчване е  Peace

+1 newsm10
И аз съм съгласна  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт