АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 765
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
'

Хахах Едже,да.Любимка моя Simple Smile Не знам защо ама ми се струва,че в даден момент може пак да я намесят.  Peace

# 211
'

Хахах Едже,да.Любимка моя Simple Smile Не знам защо ама ми се струва,че в даден момент може пак да я намесят.  Peace
Не ми се вярва. Около Емир в момента кръжат две и така, ще е докрая, няма нужда от трета.
Преди вкараха Едже, защото ФЕмир се бяха сдобрили и на сценаристките им се стори, че, ще ни приседне от толкава много ФЕмирско щастие, та решиха чрез образа й да пресолят манджата и успяха. Но сега си имаме заместнички както на Фери, така и на Едже.
Едно нещо не ми ясно, ама никак. Каква е ролята на Лара и Джансу в третия сезон и защо двете лелки са решили Санем отново да подлужда Джансу, като това е вече изтъркана история?!

# 212
 Hug Хубав ден на всички от мен Рали 2!
Досега четох и гледах всичко, което сте качили в нашия фемирски форум. Малко отсъствах и за мен беше удоволствие времето, прекарано на страниците на форума. Плътно заставам зад мненията на Тереза, Елена, Надето и Ванина. Още в началото споделих, че Фериа се държи все малко сърдита, леко наперена /може би, за да компенсира по-бедния си произход/ и двамата с Емир го дават малко „Иди си, ела си.“. С лъжата е наистина така, веднъж започне ли се, продължава с друга и т.н.. Трудно й беше да си признае, за да не го изгуби, но се изгубиха двамата. Наистина, като че ли не беше нужен 3 сезон, но толкова много са факторите и от различно естество, а ние зрителите можем само да избираме – да гледаме ли, или не. Като гледам, май ще сме редовни зрители. За Хазал – твърде млада е и споходилата я слава й е дошла малко в повече /явно трудно се носи, защото има  и “осанна“ и “разпни го“/, за да се срине за известно време. И аз не я харесах в „Забраненият плод“, но в АФК беше върхът. Това миньонче наистина трябва да внимава с хапването, защото явно е склонна към пълнеене и това пролича във 2 сезон. Сега, както е отслабнала за новия си филм изглежда чудесно – нежна, крехка.
Явуз си играе много добре ролята, както и Сехер и не могат да бъдат толкова антипатични, защото просто са добри.
Радвайте се на поредния хубав есенен ден. Спорна работа и учене .   bouquet

# 213

Здравейте и от мен  Hug Hug Hug Hug

# 214
# 215
# 216
Хайде Hug на кафе, време е.

Как тихо е в притихналия дом.
Заминала си! В стаята позната,
като сирак, останал без подслон,
се сгушила и плаче тишината.

Заминала си! В тъжен полумрак
завесите - отпуснати клепачи,
нашепват как си чакала и как,
наместо мен дочакала си здрача.

А колко бързах! Вгледани на юг,
божурите разказват нажалени,
разказват как на тръгване оттук,
ти тях си приласкала вместо мене.

Как тихо е в притихналия дом.
Как тихо е. Аз тръгнах отдалече.
Да те заваря тръгнах и дойдох.
И ти си тук във всичко! Добър вечер!

И ти си тук навсякъде в скръбта.
Сърцето не възпирам - нека жали!
Да, обич си остава обичта
и в срещите, и в скръбните раздяли.

Добри Жотев

И една много любима моя песен от АФК, която я свързвам с момента, в който Емир попита баща си как е разбрал, че иска да се ожени за майка му(23 епизод), а Юнал му отговори много простичко, че си е задал един единствен въпрос, колко време може да живее без любимата си жена и отговорът му е бил-нито минута. В този момент Емир 100%тово осъзна, че иска да се ожени за Фериха повече отвсякога, защото и неговият отговор на същият въпрос беше като на баща му.

# 217
# 218
От 65 епизод е, но не съм я виждала досега. Rolling Eyes

# 219
Диди    bouquet  Hug Наде   bouquet  Hug

# 220
# 221
Наде   bouquet  bouquet

# 222
# 223
Диди. Hug
Онзи ден стана на въпрос, кой е Баръш Йош, който туитна, че Емир и Джан започват.
Ето го, това е помощник режисьора.

От шевствието в защита на животните от онзи ден.

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 13:04 от Neidjal

# 224

Общи условия

Активация на акаунт