АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 588
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
има време тя сега разузнава кое къде е и скоро ще вземат да изчезват неща  Mr. Green
Да не е посмяла иначе ще викам супер Джан  Joy Joy Joy Joy
  Joy луда работа  Mr. Green айде лека,че бая ранни ми дойдоха тези фрагмани  Mr. Green

# 481
има време тя сега разузнава кое къде е и скоро ще вземат да изчезват неща  Mr. Green
Да не е посмяла иначе ще викам супер Джан  Joy Joy Joy Joy
  Joy луда работа  Mr. Green айде лека,че бая ранни ми дойдоха тези фрагмани  Mr. Green
Стой че може да се появи 4-ти  hahaha hahaha hahaha hahaha.
Супер Джан как мете пода у Емир с Зюляловата копрининЪ косЪ  Joy Joy Joy Joy

# 482
  • Toronto

smile3532 smile3532 smile3532

# 483

smile3532 smile3532 smile3532
Ама какво де сега тя нали е Суперменка пази ни момчето с добри намерения е само ще помете у тях ама с копринена метЛъ  Joy Joy Joy

# 484
  • Toronto
Бисери от АФК:

Ханде - Емир, трябва да сложиш GPS на Фериха, защото това е най-лесния начин да я намериш.

-----------------------------------------------------

Корай - Ханде, ти гледаш сериали дори когато играе националния ни отбор!

Joy Joy hahaha hahaha

# 485
  • варна
Добро утро  Hug
бързо да поднеса закуската и кафето ,че гледам стоели сте до ранни зори Mr. Green
към кафето и бонус Joy

# 486
  • в очите на дъщеря си
Добро утро  Hug Hug Hug

mimenceto123 ,   bouquet

Еееее, какъв е този фрагман сегааааааа. #2gunfire Тази Зюлял иска да ми трови нервичките ли????

п.п Момичета, сценаристите мн добре си вършат работата щом за два дена изписахме  темата. Peace

# 487
"По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно." - Уилям Шекспир

Миме,благодаря за закуската и ммм кафенцето  Hug

Тинче Hug

Момичета,сега за една вечер два фрагмана ли имаме  newsm78
На мен ми показва винаги третия,където Зюлял души в гардероба му.Абе все повече ми заприличва на Джансу и това си е.Отначало имах надежди за нея,но с всеки епизод все повече рухват.

Ако можете дайте ми линк към 2 фрагман: с Айсун,Йомер...

# 488
  • Стара Загора
Добро утро.

И аз като Романтичка ще помоля за втория фрагман, защото виждам само трети в дизито, т.е. той се води втори там. Да не са го подменили?  Rolling Eyes

# 489
  • в очите на дъщеря си
Ееее, какво пък толкова ви е направила Джан пак не разбрах.

Да не мислите , че тя е влязла сама в апартамента ? Имаше толкова чиста усмивка на лицето и гледайки снимката . Тя искрено се радваше на момента в , който Фемир са били щастливи. Някой видя ли същото изражение на Зюлялската мутра? Оная крава е напаст и влиза без разрешение , нооо за Джан това не мога да го кажа. Peace

п.п Диди, ти всеки ден си мениш мнението- сигурно е заразно. #Crazy

# 490
  • в очите на дъщеря си
"По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно." - Уилям Шекспир

Миме,благодаря за закуската и ммм кафенцето  Hug

Тинче Hug

Момичета,сега за една вечер два фрагмана ли имаме  newsm78
На мен ми показва винаги третия,където Зюлял души в гардероба му.Абе все повече ми заприличва на Джансу и това си е.Отначало имах надежди за нея,но с всеки епизод все повече рухват.

Ако можете дайте ми линк към 2 фрагман: с Айсун,Йомер...

Добро утро.

И аз като Романтичка ще помоля за втория фрагман, защото виждам само трети в дизито, т.е. той се води втори там. Да не са го подменили?  Rolling Eyes

http://www.facebook.com/photo.php?v=362309120521920

# 491
  • Стара Загора
  bouquet

Тъкмо щях да пускам и аз линк в тубето, че намерих.  Hug

Диди, тези клипчета не е ли по-добре да ги пускаш на едно или по няколко като спойлер, че така се пълнят страниците.  Rolling Eyes

# 492
Добро утро Hug

Благодаря за трейлърите и за превода им.  bouquetМн са се отпущили тези.Ама ме дразни З.Мноого нахално момиченце. Laughing
Лек ден! Heart Eyes

# 493
Тинче,благодаря за фрагмана.

Айде едната сюжетна линия се появи,Йомер ще надуши какво става.Ще разбаре за интереса на кака си(млечната си кака  Laughing ) към Емир.

Ще видим Емир как ще реагира на това,че Джан взе снимката,но поне мен не ме подразни.

Ако беше някоя друга:Джансу,майка му,Санем,дори и Ханде бих се подразнила,защото те са участвали пряко или косвено и знаят за ФЕмирската история.
Но това момиче(Джан) няма нищо общо с предишните събития.

# 494
  • Toronto
Добро утро!
Още ли не знаете, че имаме тази страница https://www.facebook.com/CagatayUlusoyBulgarianFans където слагам всички фрагмани, преводи и до каквото се докопам изобщо, т.е. там е на куп Peace Заповядайте! Hug
Ето и втория фрагман с превода:
https://www.facebook.com/photo.php?v=4602702784909

Общи условия

Активация на акаунт