АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 541
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Тя нали си има приятел,(преди това също имаше приятел,но се раздели с него)ама пък никой не може да каже нищо със сигурност,тъй че нищо не е изключено.  Peace

Малее Тази Седеф ,това момиче няма ли приятели някой да й каже да не се подлага на тия операции,а кой е този дето я обезобразил така  ooooh!

Наде,на снимката с Юнал,това да не е Джан? newsm78

# 556
Тупи,  Hug радвам се! Аз откога го мисля, ама все не смеех да си кажа  Blush

То и аз... да не ме линчува тука някой Peace Mr. Green

Може да е имало или да има нещо между тях не знам, те си знаят, но не мисля, че заради някакво неразбирателство между тях, Хазал е взела решение да участва в "Балканите". Тя е професионалист, доколкото разбирам от интервютата й, и не смятам, че чувствата ще й повлияят на решение, свързано с работата й. Peace

# 557
  • Toronto
Може да е имало или да има нещо между тях не знам, те си знаят, но не мисля, че заради някакво неразбирателство между тях, Хазал е взела решение да участва в "Балканите". Тя е професионалист, доколкото разбирам от интервютата й, и не смятам, че чувствата ще й повлияят на решение, свързано с работата й. Peace

Снеже, нали и аз точно това казах, че съм сигурна във всичко друго, освен в причините да отиде в Македония. Peace

# 558
И аз се включвам към вас и аз мисля,че има нещо между тях,ама го крият... Mr. Green

# 559

Снеже, нали и аз точно това казах, че съм сигурна във всичко друго, освен в причините да отиде в Македония. Peace

Вярно, Тупи, Hug не го забелязах поста. Peace

Малее,  ooooh! Shocked Джансуто се е направила на... нямам думи да кажа на какво.  #Crazy #Crazy #Crazy Като свинска зурла й е носът, пази, Боже. ooooh!  Абе, тъй ли през плет не е видяла... Peace Mr. Green Мисля, че има пълното право да осъди пластичния си хирург. Peace

# 560
# 561
  • Toronto
И аз се включвам към вас и аз мисля,че има нещо между тях,ама го крият... Mr. Green

То сега е модерно да се крие, нямам идея защо, но всички се крият, докато не ги хванат... в крачка, да не кажа нещо повече Mr. Green

# 562

То сега е модерно да се крие, нямам идея защо, но всички се крият, докато не ги хванат... в крачка, да не кажа нещо повече Mr. Green

Или просто не са били сигурни какво ще излезе и зарадаи това не са искали да разгласяват  Peace  Wink

# 563

просто не искат да им се бъркат в личния живот и да ги обсъждат  Mr. Green

# 564
Момичета много напред отидохте  Mr. Green

# 565
Момичета много напред отидохте  Mr. Green
  Hug ами записахме се за нещо приятно... не ми се обсъжда Зулялка пак и фрагманите  Mr. Green

# 566
  • Toronto
Причините могат да са най-различни, както и комбинации от такива... не е важно. Но химията между тях беше толкова силна, че не знам кой само не я е усетил. Те не просто играха Емир и Фериха според мен, а си го и изживяха. Heart Eyes Дали е свършило... времето ще покаже. Ама Чаги много убедително играе в момента човек, загубил любимата си. Няколко пъти каза, че му липсва Хазал. Не Фериха, а Хазал Peace Т.е. ясно е, че на Емир му липсва Фери, ама и на Чаги му липсва Хазалчето.

# 567
Наде,на снимката с Юнал,това да не е Джан? newsm78

Момичето с Юнал не ми прилича на Джан, не е тя.

# 568
# 569
Озета:

Емир се бори с решението да се върне в апартамента си,но неговото завръщане има различно значение за Зюлял и за Джан. Зюлял търси възможности да се доближи повече до Емир,а Джан се опитва да погребе дълбоко в себе си това,което чувства.
Емир не само се връща в апартамента ,а веднага се опитва да разстопи леда в отношенията между него и брат му.Йомер научавайки,че Емир се е завърнал в апартамента напълно губи контрол.Докато Ръза се опитва да обуздае Йомер,Йомер е наясно,че Зюлял търси възможсноти да се доближи до Емир.
Явуз,който използва Юнал ,за да си върне на Емир бърза с отварянето на своя нов клуб.Научавайки,че Юнал и Явуз работят заедно Джан се опитва да открие Емир.
Селим се опитва да научи от Зюлял местонахождението на Емир и разбира,че се е върнал в апартамента.
Откриването на новия клуб на Явуз обещава да е пълно с много изненади.

Момичета не съм сигурна в тези две изречения,бихте ли ги погледанли и ако не съм ги превела правилно да ме коригирате:

Скрит текст:
1.Can is trying to bury the feelings she is feeling deep within.
2.Yavuz, who is using Unal to get back at Emir decides to hurry along the opening of his new club

Общи условия

Активация на акаунт