АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 552
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • в очите на дъщеря си
Скрит текст:

# 541
Тинче,
Скрит текст:
ако щеш вярвай,но тъкмо мислех да публикувам някоя снимка на този сладур,но ти си ме изпреварила  Crazy

Game on,Tyler  Mr. Green

# 542
  • в очите на дъщеря си

# 543
Привет и на по-късно появилите се. Hug
Толкова много неща имам какво да напиша за фрагманите, но чак не ми се ще, че ако започна няма да спра. Rolling Eyes

# 544
# 545

Тинче сега остана да преведеш какво пише на снимката в долния ляв ъгъл  Mr. Green

Днес имам проблеми със сайта,трудно влизам и много време ми зарежда докато пратя нещо
написано.  ooooh! Вие имате ли проблем?

Рени  Hug Ей тия фенове опасни веднага откриха нещо Simple Smile

Пише:

Арахманииии, мухарамиии, майнамиии , алабинн. Аллафами харааами. Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy И аз така си го преведох Mr. GreenЗначи схващам и от арабския малко  Joy

Романтичка и аз почти цял ден с мъка влизам във форума #2gunfire #2gunfire

# 546
Здравейте! Hug Hug Hug

Мими,  bouquet

Наде,  bouquet

Два фрагмана   Shocked Е, добре, че не съм чакала до толкова късно, за да гледам физиономията на Дзурлял, щеше да ме е яд... Mr. Green
Тези двете са като конски мухи  Mr. Green не оставят момчето на мира, какво толкова са се лепнали за него...ужас... Sick
Звезде. Hug
Преди Фери го посещаваше и беше разбираемо+натрапницата Джансу, но явно Емир и сега няма да го оставят на мира, ooooh! къде под предлог, къде не, все там, ще се редуват двечките. ooooh!
За Зюлял ми е ясно защо е в дома на Емир и така, ще бъде щом има ключове от апартамента му. За нейната наглост, дебелоочие и все подобни епитети оставам безмълвна, наистина съм втрещена от нейното поведение. Що за нахалитет е тази простакела, не разбирам, че тя и Джансу не беше такава лепка?!Тя щяла да върне усмивката на Емир, лелеееее, да се смея ли, да плача ли!?  ooooh!
Чудно Джан под какъв предлог е в домът им с Фери, да не би да е сменила участъка, след като Емир вече не е в нейния район по местоживеене?!
Ванина, много често и аз имам подобни проблеми на твоите с форума. И днес не е изключение.

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 16:57 от Neidjal

# 547
# 548
Марги,
Скрит текст:
много се радвам, че си премислила и продължаваш да пишеш в темата.

# 549
Прилича ми на озета, въпреки, че не е означен като такъв, но не за първи път се случва подобно нещо.
Направо си мисля, че е точно той.

Emir eski evinde hayata dönme mücadelesi verirken, onun dönüşü Zulal ve Can için farklı anlamlara gelir. Zulal, adım adım Emir’le yakınlaşma yolları ararken, Emir’in taşındığını öğrenen Can ise duygularını bastırmaya çalışır. Sadece apartmana değil hayata da dönen Emir, kardeşiyle buzları eritmek için harekete geçerken, Ömer ise Emir’in dönüşüyle çığırından çıkar. Rıza, Ömer’i dizginlemeye çalışırken, Zulal’in Emir’le kurmaya çalıştığı yakınlık Ömer’in dikkatinden kaçmaz. Babasını yanında çalıştırarak Emir’e büyük bir darbe vurmaya hazırlanan Yavuz, gece kulübü açılışını hızlandırırken, Yavuz ve Ünal bağlantısını keşfeden Can, Emir’e ulaşmaya çalışır. Selim, Emir’in nerede olduğunu Zulal’den öğrenmek istese de, Zulal Emir’in apartmana döndüğünü anlar. Yavuz’un ihtişamlı gece kulübü açılışı ise herkes için unutulmaz bir sürprize gebedir. 5 Ekim Cuma Günü Saat 20:00'de Show Tv'de.

# 550
Момичета, имам една много откачена и много романтична теория за Чаги и Хазал Laughing Thinking Само не ме смятайте за напълно побъркана  Shocked

В най - общи линия е следната: Представяте ли си да е имало нещо между тях двамата, аз на моменти бях почти сигурна, че е така. Да не са се разбрали, но все още да имат чувства един към друг, заради това Хазал да напусна сериала така внезапно и да забегна, чак, в Македония  Rolling Eyes Shocked Joy

Дори и да е много лудо това, което говоря, не може да отречете, че имаше голяма химия между двамата. Whistling

# 551
Леле, леле, ooooh!тази Седеф как се е обезобразила. Rolling Eyes

# 552
  • Toronto
Момичета, имам една много откачена и много романтична теория за Чаги и Хазал Laughing Thinking Само не ме смятайте за напълно побъркана  Shocked

В най - общи линия е следната: Представяте ли си да е имало нещо между тях двамата, аз на моменти бях почти сигурна, че е така. Да не са се разбрали, но все още да имат чувства един към друг, заради това Хазал да напусна сериала така внезапно и да забегна, чак, в Македония  Rolling Eyes Shocked Joy

Дори и да е много лудо това, което говоря, не може да отречете, че имаше голяма химия между двамата. Whistling

Киарааааа, хич не е откачено, аз си го мисля същото и дори съм сигурна за всичко, освен за причината за забягването в Македония! Heart Eyes Laughing

# 553
Тупи,  Hug радвам се! Аз откога го мисля, ама все не смеех да си кажа  Blush

# 554
  • Toronto
Тупи,  Hug радвам се! Аз откога го мисля, ама все не смеех да си кажа  Blush

То и аз... да не ме линчува тука някой Peace Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт