АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 425
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • в очите на дъщеря си
Момичета, лека нощ.

Да не узпишете темата , еййй. Утре сутрин ще ви пусна новата и ще се изкажа за фрагмана.

# 691
балкона ще се срути днес да не повярва човек  Mr. Green

# 692
Хаххаа а неее, Зори ние не сме си помислили друго,не и след снимковия материал от Тупи,който между другото още ми е пред очите  Laughing
То не се забравя лесно Mr. Green Blush Heart Eyes

То и аз го разгледах съвсем подробно. Много добре подбрани кадри. Знам ли по времето на Хазал не ми правеха впечатление такива внушителни размери, но сега... те просто се набиват на очи. Whistling

# 693
  • Toronto
Момичета, лека нощ.

Да не узпишете темата , еййй. Утре сутрин ще ви пусна новата и ще се изкажа за фрагмана.

Ти по-добре я пусни сега за всеки случай, че нали знаеш много пишем по нощите Laughing

# 694
  • в очите на дъщеря си
Момичета, лека нощ.

Ти по-добре я пусни сега за всеки случай, че нали знаеш много пишем по нощите Laughing

Оххх, от тела пиша ама ще ви пусна нещо импровизирано , а утре ще я правя хубава.

# 695
  • в очите на дъщеря си

Еййй, до сега не бях пускала тема от тела ама живота какво ли не ни кара да правим.  Crazy

# 696
  • Toronto
Ний благодарим, пък ако няма нужда, утре ще си я направиш както ти си знаеш. Ама да сме застраховани. Че напоследък Диди сама пълни няколко страници с прекрасни клипчета. Не може да се лишим от това удоволствие!

# 697
Тинче  Hug

Аз ви казвам лека нощ и приятни сънища  Hug

# 698
лека на лягащите  Hug

# 699
И от мен лека нощ, утре ще се видим в новата тема. Peace Hug

# 700
Лека нощ, на всички лягащи  Hug Hug

Тинче,  невероятна си   bouquet  bouquet

# 701
  • в подножието на планината

Лека нощ и от мен! Hug Hug Hug

Пожелавам Ви сладки ФЕмирски сънища.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 702
Момичета, благодаря за приятната компания, внасяте толкове цветове в забързаното ежедневие, темата /смея да кажа/ ни е наистина уникална. Благодарна съм, че ви има. Лека нощ.

# 703
лягайте аз пък отивам в Хилса   Party 

# 704
    Здравейте,прекрасни!
    Тези дни съм на работа до късно и докато ви изчета,то станало никое време.Много сте писали,нови фрагмани,новини...Благодарности на Надето за озета,а на Неси за превода!
     Тупи,Релакс,Киара,Илди,Наде,Неви,Неси,rprm и сигурно още други момичета...напълно подкрепям становищата ви/на1000%/.Химията м/у Чаги и Хазал е очевадна/но само те си знаят.../.Много хубава двойка са и дано да е имало и да има нещо м/у тях!Вижте 67еп./сватбата им/...там Чаги беше "кисело"весел,радостта му бе доста изкуствена/което не е присъщо за Емир/.Може и аз така да съм го видяла,ама погледнете и вие.
      За Зюлял даже не ми се пише...Джан и тя много напориста/постоянно след Е./.Та те и двете го искат!Ама едната/Д./била страдала,а другата се изживявала като Ф.,едната била чаровна и по-малко нахална,а другата фанатизирана към Емир...каква е разликата...за мен и двета са натрапнички.Най-сим-патична от вс.останали артистки в АФКЕЙ ми е Лара/уравновесена,добър човек,добър приятел/.Може би,след доста време...бих приела нея до Е.Ама все си мисля,че след като изпълни мисията си/отмъщение на Явус,помиряване на Джан-брат и Йомер и т.н./ще отиде при Фериха...
       За фрагманите:за З. и Д.вече казах,но в блока е "обезобразилата"се Джансу...мислите ли,че е забравила Емир...;за Емир-мн.бързо се отзова отново в "партито",но пък,ако това му е мисия,по-добре

там,отколкото неистово страдащ,търсещ постоянно смъртта си...Мисля си,Наде,че той вече отдавна не е "краля на нощта",че той промени ценностната си система,която всъщност му е била изградена от Юнал,от норми

те на обкръжаващото го общество.Той е приемал вс.това като даденост,но вътре в себе си е искал обич,нормално семейство.Та в този ред на мисли,не ми се вярва отново да стане плейбой...надявам се.     
     Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт