АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 427
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
     Извинявам се за  неподредения предишен пост ,ама се оправям малко трудничко с "прозорчето"за писане,когато не виждам писанията си.
     Отново лека...!

# 706
  • Toronto
Снеже, подкрепям всичко, което си написала. Hug Много ми се ще да не развалят образа на Емир с прибързани нови любови.

# 707
Фрагмана много ми хареса е и затова се преоблякох време беше Емир да облече смоукинга  Blush Blush
Дамата до него е Джан повече от сигурна съм, колкото до това е доста стилно като тоалет аз лично не си падам по роклите и то дългите които няма да и отиват защото е нисичка.Емир гледа хем с тъга хем с болка, Емир има за какво да се обедини с Джан и да си връща на Явуз.
Тинче може да си права че си сменям мнението но фрагманите ме хвърлят в тъча симпатизирам на Джан и ако ще става нещо то ще почне от тази жажда за отмъщение към Явуз и все пак казвам все още е рано затова  Peace Peace Peace

# 708
  • варна
Много ми хареса фрагмана ,като видях Емир така изтупан направо newsm03 очите ми останаха .
И аз съм сигурна ,че момичето е Джан ,интересно ми е как изглежда в лице т.е грим ,прическа има ли Wink Wink

# 709
Можеш да плачеш, затова, че тя си е отишла или да се усмихнеш, затова, че си я имал!Можеш да затвориш очи и да се молиш тя да се върне или да отвориш очи и да видиш всичко, което ти е оставила!Сърцето ти може да е пусто, защото не можеш да я видиш, но може и да го напълниш с любов, която си изпитвал към нея!Може да обърнеш гръб на утре и да живееш във вчера или да си щастлив, че идва утре, защото си имал това вчера!Можеш да плачеш и да затвориш съзнанието си за всичко,или да направиш това, което тя винаги е искала: да се усмихнеш,да отвориш очи и да продължиш напред!

Добро утро  Hug Заповядайте:

Лек и ползотворен ден!

# 710
  • в очите на дъщеря си
Добро утро  Hug Hug Hug

Вани ,   bouquet уникално е това , което си постнала Мн ми хареса и ми допадна.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 711
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Вани,   Hugблагодаря за кафенцето!  bouquet И на мен много ми хареса текста, който си постнала, сякаш е написан за Емир.  bouquet

Тинче,  bouquet

Хубав ден! Laughing

# 712
  • в очите на дъщеря си
НОВАТА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681746.0

п.п Обновила съм това онова. Peace Вани, използвала съм текста, който си постнала тази сутрин.

# 713
Добро утро и от мен Hug
Романтичка от сутринта ме развълнува и зареди  bouquetВярно,красиво и реалистично,изпълнено с оптимизъм и надежда за утре. Hug
Тинче.лелинко благодаря за клипчето Heart Eyes
Илда Hug
Фрагманите са обнадеждаващи.Надявам се и серията да е хубава и интригуваща.За момент Емир със смокинга и дамата до себе си ни напомни на агент 007 LaughingКато че неочаквано се появиха,камерата започна от долу-нагоре да показва,лачени обувки,смокинг,Емир..,до него жена и т.н.А после се пренасям на сцената на романа"Десет малки негърчета" Laughing,където Е само с погледа си даде ,като че ли присъда на всеки от присъстващите,добре познати ни отпреди герои.Защото малко или мн,всеки от тях допринесе за смърта на неговата Фе. Peace
Спорен ден ви пожелавам. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 10:13 от megi7

# 714
Звезде  Hug

Тинче,ок  Hug

Меги  Hug

Радвам се,че ви е харесало и на мен ми хареса и затова го споделих с вас.  Peace

# 715
Добро утро Hug Hug Hug

Романтичка  bouquetза текста нямам думи  bouquet

Саси  bouquet Heart Eyes

Лек ден Hug

# 716
  • в подножието на планината

Вани, Hug разкошен текст... Heart Eyes

Меги, Hug Клоди,  Hug

# 717

Вани, Hug разкошен текст... Heart Eyes

Меги, Hug Клоди,  Hug

Heart Eyes

# 718
Здравейте. Hug
Ванина.  bouquet
Диди, не се съмнявам в теб, ти винаги си облечена по последна мода.
Въпреки, че не показаха лицето на Джан, като, че ли видях част от косата й и май е вързана на опашка.
За мен това отмъщение на Явуз към Емир и на Емир към Явуз е напълно безсмислено.
Независимо кой първи, ще поднови враждата е много жалко, че въпреки бурите през които преминаха и загубите, които понесоха, не си взеха поука. И Явуз, и Емир загубиха, и възпламеняването на старата вражда, ще вземе нови жертви, сигурна съм, защото няма да воюват само двамата а, ще се замесят и други лица.

# 719
Ако не греша, май Мурат потвърждава напускането на Юнал.

Общи условия

Активация на акаунт