АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 411
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
недейте така,че има хора със слаби сърца  Mr. Green

# 76
  • в очите на дъщеря си
Снеже, има , има патлак ама систъра ти ще каже пистолет ли е , пушка ли е..... Crazy

То неговото е цяла гаубица ако питаш мен, ми хайде да не вадя доказателства! Blush

Абе ,може и да покажеш ама турни надпис 18 + Embarassed Embarassed Embarassed

# 77
Бабче, с две думи, разбрах те.
Само едно нещо, ще кажа, че независимо дали е за Емир или за Фериха, сега като връщам лентата назад във времето и след като мина толкова време, по-трезво преценявам ситуацийте, в които попадаха ФЕмир и мога най-отговорно да заявя, че всяко действие си има своето противодействие.

# 78
  • Toronto
Хихиххи,недей Тупи,че ще има 18 + и жени се заговориха за мъже или по-скоро за Емир/Чаги...  Blush  Mr. Green

... и хайдееее, отиде - Емир/Чаги - мечта за всяка жена! Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

Абе ,може и да покажеш ама турни надпис 18 + Embarassed Embarassed Embarassed

Е, сериозно, има цяла колекция доказателства, ама виж, викат недей та недей! Какво да правя пак?! ooooh!

# 79
Само едно нещо, ще кажа, че независимо дали е за Емир или за Фериха, сега като връщам лентата назад във времето и след като мина толкова време, по-трезво преценявам ситуацийте, в които попадаха ФЕмир и мога най-отговорно да заявя, че всяко действие си има своето противодействие.
Аз не бих обичала такъв човек не бих простила такива грешки но в крайна сметка ни заблудиха в любовта им която се оказа голяма лъжа аз се чуствам лъгана от тази любов и за всичко това е виновен ония гаден чичка Фатихчо  Sick Sick Sick #2gunfire #2gunfire

# 80
Тупи давай,че ми стана интересно  Whistling  Embarassed

# 81
  • в очите на дъщеря си
Тупи давай,че ми стана интересно  Whistling  Embarassed

Тупи, виждаш ли, дойдоха на нашето.

Чакай да видим брачеда кога ще се появи. Whistling

# 82
Добър вечер Hug Hug Hug
Заварвам Ви отлично настроение.
Тинче Heart Eyes Hugблагодаря за новата темичка  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Много сте изписали,не мога да Ви догоня.

# 83
Аз не бих обичала такъв човек не бих простила такива грешки но в крайна сметка ни заблудиха в любовта им която се оказа голяма лъжа аз се чуствам лъгана от тази любов и за всичко това е виновен ония гаден чичка Фатихчо  Sick Sick Sick #2gunfire #2gunfire
Извивявай Диди, но това ти ли си? Shocked Ти която довчера писа, че ФЕмир са най-истинските едва ли не и, че тяхната любов е вечна и т.н., сега изведнъж са ни заблуждавали с любовта си?
Друго, което, ще ти кажа, като по-голяма от теб, не изричай НИКОГА, особено в любовта.
Вяра. Hug

# 84
Зори може сега да е заета  Mr. Green

Тупи,ама само тука ни замазваш очите с приказки,трябват доказателства  Mr. Green  Laughing

Наде съгласна съм,и аз мисля,че не трябва да се изрича Никога не казвай Никога,а и самата аз не го правя,защото не се знае какво ще ни поднесе живота.  Peace

# 85

На мен ли ми се струва или Зурлата намери Джански косъм на Емир на тениската? newsm78

Не е Джански, Чагизорски е. Mr. Green

Чакай да видим брачеда кога ще се появи. Whistling

Кой ме вика? Whistling

Романтичка, освободих се вече. Mr. Green

# 86
Тупи, забравих да ти благодаря за снимките от сета. Докато ние ги дъвчим, те си се веселят, а и така трябва, защото иначе, ще избушат от пренатоварването, на което са подложени.

# 87
Зори,тя затова ли беше така намръщена.Осъзна коя е най-голямата опасност за нея  smile3521

Тупи и аз благодаря за снимките  Hug

# 88
Извивявай Диди, но това ти ли си? Shocked Ти която довчера писа, че ФЕмир са най-истинските едва ли не и, че тяхната любов е вечна и т.н., сега изведнъж са ни заблуждавали с любовта си?
Друго, което, ще ти кажа, като по-голяма от теб, не изричай НИКОГА, особено в любовта.
Вяра. Hug
Аз съм бабе спокойно ама съм ядосана бая.
ФЕ за мен са незаменими казвала съм го милион пъти , но аз се чуствам лъгана от всичко това разбираш ли ме бабе с една дума Емир ще я забрави за няма и три месеца ядосвам се от вчера поне един скок да бяха дали поне малко да бяха ни подготвили че ми харесва Джан ми харесва че ми Харесват и като двойка ми харесват ама това е прекалено и честно ако видя Фатих пред себе си най-вероятно ще бъда пълна простачка , но ще му се изхрача в лицето  ooooh! ooooh! ooooh! както и лудите ни лелки които са с болни мозъчета  Peace Peace

# 89
  • Toronto
Тази вече я знаете:

и другите ги знаете, но може би не сте обръщали внимание:

Вярвам, че вече няма съмнение в никоя от вас колко е надарено момчето и няма нужда да ограждам с кръгче къде да се гледа! Mr. Green Blush Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт