АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 416
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Бабче, ти си най-сладкото бабенце, Hug усетих те, че си яхнала метлата, та затова реших да си те попитам, че така както си ги написала нещата и аз полетях с моята метла. Joy Шегувам се, ти знаеш това.
Разбрах вече на кого и защо си ядосана.

# 91
Здравейте!

Привет на всички и от мен! Hug

Добре съм ви заварила в новата тема!

Пиша го, но за първи път имам леки съмнения... newsm78

Какво се случва, ще ми обясни ли някой, защото не разбирам?
Защо когато се пишат мнения неодобрителни за Зюлял, не е проблем, защо когато се постват нелицеприятни колажи отново за нея не е проблем, а при първото по-различно мнение за Джан, веднага забележки и сравнение? Shocked
Защо се намесват други теми?

От снощи съм наистина объркана...това темата в която пиша от известно време с удоволствие ли е?
Факта, че си задавам дори въпроса ме натъжава... Rolling Eyes

Знам, че мога просто да подмина, но това не ми е приятно....а и не искам да провокирам неприятности, но няма как да не взема отношение, защото няма да съм аз.
Аз писах скоро нека всеки сам покаже какво иска от другите, именно със собствения си пример.
Затова спирам до тук, моля, нека сме коректни и си осигурим взаимно приятна атмосфера, преди всичко на пространство за различните си мнения и уважение към всяка една от нас.

Харесвам сериала, искам да споделям, пиша винаги от 1 л. ед.ч. обичам полемики и дискусии, влизам в спорове за сериала и историята му, но ако дразня някого с различното си мнение или той се чувства не добре от мой пост, не бих си причинила този дисконфорт.
За мен времето във форума е почивка, не бих искала да не е така както за мен, така и за останалите, около мен, макар и във виртуала. Hug

Спокойна вечер на всички! Hug

# 92
Аааа, Тупи, аз всичко виждам и чувам, забелязах мноооого неща, не само тези, които ти ни предоставяш, като доказателствен материал. Joy
Марги, здрасти. Hug

# 93
  • в очите на дъщеря си

Вярвам, че вече няма съмнение в никоя от вас колко е надарено момчето и няма нужда да ограждам с кръгче къде да се гледа! Mr. Green Blush Heart Eyes

Аааааамиииии, аз не разбрах къде да гледам. smile3506 smile3502

# 94
Бабче, ти си най-сладкото бабенце, Hug усетих те, че си яхнала метлата, та затова реших да си те попитам, че така както си ги написала нещата и аз полетях с моята метла. Joy Шегувам се, ти знаеш това.
Разбрах вече на кого и защо си ядосана.

Да и си останаха самотница след като систъра се отказа да гледа  Cry Cry Cry липсва ми да я виждам в темата пишем си на скайпа ама не е същото  Sad Sad
Охо яхнала е меко казано направо ще катастрофирам с нея  ooooh! ooooh! ooooh!

# 95
Аз съм бабе спокойно ама съм ядосана бая.
ФЕ за мен са незаменими казвала съм го милион пъти , но аз се чуствам лъгана от всичко това разбираш ли ме бабе с една дума Емир ще я забрави за няма и три месеца ядосвам се от вчера поне един скок да бяха дали поне малко да бяха ни подготвили че ми харесва Джан ми харесва че ми Харесват и като двойка ми харесват ама това е прекалено и честно ако видя Фатих пред себе си най-вероятно ще бъда пълна простачка , но ще му се изхрача в лицето  ooooh! ooooh! ooooh! както и лудите ни лелки които са с болни мозъчета  Peace Peace

+1

# 96
# 97
Тупи вече няма да казвам,че говориш само приказки,ти даде доказателства и то какви  Crazy  Mr. Green

Тинче,сега остана само да огради и да посочи стрелка   Mr. Green

Марго  Hug недей се отказва и пиши.На мен ми е приятно да те чета,каквото и да пишеш,дори и не винаги да съм съгласна с него.  Peace

# 98
  • Toronto
Тупи вече няма да казвам,че говориш само приказки,ти даде доказателства и то какви  Crazy  Mr. Green

Нали?! Тъквъзи красута трябва да се споделя! Да оплакнем окото! Joy Joy hahaha hahaha

# 99
# 100
http://b1210.hizliresim.com/12/1/dky3s.gif

Не ми се карайте,че вмъквам шега в този ФЕмирски момент,но и Ферито беше уплашена тогава от бойното снаряжение на Емир   Simple Smile

# 101
  • Toronto

Не ми се карайте,че вмъквам шега в този ФЕмирски момент,но и Ферито беше уплашена тогава от бойното снаряжение на Емир   Simple Smile

Хем още не беше го видяла в целия му блясък! Mr. Green

# 102
  • в очите на дъщеря си
Момичета, лека нощ  Hug Hug Hug

# 103

Извън шегата, но мисля, че няма НОРМАЛНО момиче, което да и е  било за първи път и да не се е смущавало, та дори уплашено. Напълно разбирам уплахата й в този момент.
Иначе Ванина, много добре разбрах, че се шегуваш. Пиша го предварително, че да не се налага да се обясняваме допълнително.

# 104

Хем още не беше го видяла в целия му блясък! Mr. Green
Joy Joy Joy Joy

Марги HugПиши,пиши и пак пиши Hug

Вяра Hug
Саси лека Hug

Общи условия

Активация на акаунт