АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 444
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
http://b1210.hizliresim.com/12/1/dky3s.gif

Не ми се карайте,че вмъквам шега в този ФЕмирски момент,но и Ферито беше уплашена тогава от бойното снаряжение на Емир   Simple Smile

Хем още не беше го видяла в целия му блясък! Mr. Green

Ще трябва да я питаме доволна ли е останала  Simple Smile

Наде  Hug и аз я разбирам и се пошегувах и разбрах,че и ти си разбрала,че съм се пошегувала(доста сложно стана)-няма защо да се разбираме Wink

Момичета усмихнахте ме преди лягане,ще видим кой какво ще сънува  Blush
Лека нощ  Hug

# 106
  • Toronto
Лека нощ  Hug

Има изпитана рецепта за сънуване на Емир/Чаги, ако някой се интересува, ще я споделя на лични! Joy Joy hahaha hahaha

# 107
Я да видя какво ограждате.Утре отивам в Битоля и да видите вие как Фери ще си дойде набързо,че и чадърчето ще си донесе.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 23:33 от vera_7

# 108
Лека нощ  Hug

Има изпитана рецепта за сънуване на Емир/Чаги, ако някой се интересува, ще я споделя на лични! Joy Joy hahaha hahaha
Joy Joy Joy JoyЕй искам рецептата надявам се да не свързана пластични операции  Joy Joy Joy

# 109
и каква е рецептата  Mr. Green

# 110
Марги, на теб бих казала, че обожавам твоите постове. Поднасяш ги по много нестандартен начин, придружени винаги със снимков материал, като презентаций.
Ние тук не сме на партийно събрание, нито сме ученички в първи клас, мисълта и словото са ни свободни. Не се притеснявай, че не на всяка допадат твоите постове и да се смущаваш от този факт, който те кара да се замислиш дали да продължиш, или не.
Моите постове неведнъж са били противоположни на общомислещите, но това не ме отказа да пиша в темата, когато има за какво.

# 111
Наде Heart Eyes Hug
Четох,че питате за кърпата,която е на гроба на Фериха.Значението на закачената кърпа е,че когато почине млад човек се поставя такава кърпа да се знае,че там почива млад човек.

# 112
Вяра мерси за разяснението бая се чудихме за шала  Mr. Green  Hug

# 113
  • Toronto
Я да видя какво ограждате.Утре отивав в Битоля и да видите вие как Фери ще си дойде набързо,че и чадърчето ще си донесе.

Кой отива в Битоля? newsm78

Марги, не знам какво точно те е провокирало да се зачудиш дали си в същата тема... Дано да не съм аз Peace Но аз също те чета с голям интерес, дали съм съгласна с всичко или не, няма значение. Различни хора сме все пак. Не се отказвай! Hug

P.S.Аз съм виждал Фери с подобен шал, ако не и същия, но не помня в кой епизод беше, ама в първи сезон.

# 114
  • в подножието на планината
Наде Heart Eyes Hug
Четох,че питате за кърпата,която е на гроба на Фериха.Значението на закачената кърпа е,че когато почине млад човек се поставя такава кърпа да се знае,че там почива млад човек.

Вяра, Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Марги Hug и аз много харесвам постовете ти!   Heart Eyes

# 115
Вяра, мерси за разяснението.
Чудех се, връщах лентата назад и не се сетих да съм я виждала с подобен шал. Същото беше и със синият й колан на сватбата им, а той бил в знак на вярност до живот или нещо подобно беше.

# 116
никакво отказване иначе ще ви пратя Джансу с мишата отрова и ще видите тогава  Mr. Green

# 117
Ааа Марги, не ти давам да си ходиш от темата! Stop Hug

# 118
Спомняте ли си тази снимка?
Искахме да видим ФЕмир така, но не стана и както казват хората-жалко за умрелия, живия си е жив.

# 119
Знам ,че моето мнение едва ли е най-обективното , но ще си го изкажа.
Подчертавам МОЕТО мнение.
Гледайки филма си мисля ,че по-голямата вина за всичко имаше Фериха.
Моите мотиви:
1 .Всичко започна с лъжа , но опознавайки Емир , докато имаше връзка с него , трябваше да се изправи и да му каже истината.
2. Цялото това сближаване с Левент, докато бяха скарани с Емир , съвсем го изкара от обувките
3. Истерии , хвърляне на чинии , ножът , опита за отравяне с лекарства , пожар (56 епизод).
4. Нелепото й заминаване , защото решила ,че той предпочел работата , нетипично за нея не отиде да се развика в дискотеката , а реши да си хване пътя с друг мъж , без никакво обяснение.
5. Завръщането й изпълнено с жажда за отмъщение? И за какво???
6. Разбраха за недоразумението и тя веднага "Много е късно" ....
7. Изключително ме издразни , как сковано стоеше , когато Левент я целуна , вместо да го отблъсне и да му набие 1 шамар.
8.  Простодушието спрямо Джансу. Щеше да я отрови , тя после се връща и започва бизнес с нея , и то против Емир..
9. Много тъпо беше изречението " Ами аз ако бях легнала с Левент за една нощ".
10. В повечето случаи му прощаваше , чак когато беше в болница пострадал за пореден път.
11. Вбесих се , когато Мехмет биеше Емир , а тя дори не се опита да ги разтърве..
Не отричам и вината на Емир , но той все се мъкнеше след нея , все опитваше да поговори с нея , а тя само  го обвиняваше.

Според мен с Джан нещата ще стоят по друг начин. Тръпката няма да е същата , но отношенията между тях ще бъдат различни. Няма да са изтъкани от обвинения и глупави караници. Нямам търпение да видя развитието.
Емир няма да се влюби веднага в нея то е ясно , ще мине време , но виждайки упора и приятел в нейно лице ще започне да изпитва чувства.
Филма би ни показал ,че нищо не свършва със смъртта и че живота продължава и не може да  бъдеш в депресия до безкрай или да умреш.
Прекалено е млад , а Фериха няма да се върне , той трябва да продължи живота си и да създаде семейство.

Не ангажирам никого с мнението си. !!!

Общи условия

Активация на акаунт