Отговори
# 165
Пандичка не съм ползвала никой от двата посочени,но използвам този http://www.iherb.com/Abra-Therapeutics-Skin-Refining-Scrub-Peppe … 4-5-oz-126-g/9839 много е гъст като маска,ментов има охлаждащ ефект,но частичките не са много дребни.Страхотно освежаващ е аз го слагам държа няколко минути ,като маска и след това ексфолирам.Изравнява тена,лицето се белва и това е,за скраба на Хималая мисля,че Алена беше писала в някоя от по-старите теми. Peace

код за отсъпка 10$ при първа поръчка KIQ 699

# 166
Търся нещо с малки частици, но на гъсто - тоест хем да е gentle, хем да exfoliate-ва добре. По възможност да не е с лавандула, която не харесвам като миризма. Grinning Предложения?  Hug

От доста време ползвам този - http://www.iherb.com/Jason-Natural-Brightening-Apricot-Scrubble- … -4-oz-113-g/23103 и много ми харесва. Кожата ми е смесена към мазна. Първото което ми дапада най-много е, че не запушва порите, което за мен е важно. Също така след измиване тена се изравнява и лицето изглежда много добре. Не омазнява кожата, но не я и изсушава. Случвало ми се е след измиване да ни се сложа срем и не си усещам кожата опъната.

Код за 10$ отстъпка при поръчка на 40$ - AVA527

# 167
Здравейте , изписаха ми Магнерот (Magnerot)-за мускулни спазми.С какъв магнезий от сайта е подходящо да го заменя?

# 168
  • София
Извинявам се за въпроса, но не съм поръчвала от повече от половин година.Има ли някаква промяна в условията и по-конкретно за сума от продукти 24 $ /в тях не се включва 6 $ за доставка/ ще отиде ли поръчката на митница или ще дойде в пощата?
Благодаря предварително. Hug

# 169
  • София
Здравейте , изписаха ми Магнерот (Magnerot)-за мускулни спазми.С какъв магнезий от сайта е подходящо да го заменя?
Акт. вещ- во е:   Магнезиев оротат 500 мг
напр. това:
http://www.iherb.com/Nutrient-Carriers-Incorporated-Magnesium-Or … -50-Tablets/43402
1 табл. е 500мг

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:       YUL919       в    www.iherb.com

# 170
  • София
Извинявам се за въпроса, но не съм поръчвала от повече от половин година.Има ли някаква промяна в условията и по-конкретно за сума от продукти 24 $ /в тях не се включва 6 $ за доставка/ ще отиде ли поръчката на митница или ще дойде в пощата?

Ще отиде на Митница
Изчакй да минат поне 30  дни и тогава я търси /пратките за митница пристигат за средно 20-25 дни/

# 171

Докато бях бременна, взимах от този магнезий: http://www.iherb.com/Bluebonnet-Nutrition-Magnesium-400-mg-200-Vcaps/9663

Код за $10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 172
Може ли да си получавам пратките в друга държава, а да бъдат плащани oт България с българска карта?

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 17:01 от Bibita

# 173
  • Казанлък
Може ли да си получавам пратките в друга държава, а да бъдат плащани oт България с българска карта?

Да,стига да ти ги дават там. Аз често плащам с българска карта и пращам до адрес в Русия  Peace

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка над 40$ (5$ при по-малка стойност) в www.iherb.com DUR632

# 174

Още първата ми поръчка беше плътена с БГ карта и доставена на словенски адрес. След това съм поръчвала пак с нея, но до Гърция. Хубаво е обаче да знаеш каква е сумата която не бива да превишаваш за да не плащаш ДДС. На мен една от последните поръчки ми излезе много солено, защото на 32$ платих 12EUR такси, което изобщо не си заслужава.

Код за 10$ отстъпка при поръчка на 40$ - AVA527

# 175

Ще отиде на Митница
Изчакй да минат поне 30  дни и тогава я търси /пратките за митница пристигат за средно 20-25 дни/

Последните ми 6 поръчки всички бяха над 24 долара и си ги получих в пощата. Да не говорим, че 4 бяха  направени в един и съши ден. Получих ги сега в събота.

# 176
StanislavaKoeva и valpan, благодаря ви!  bouquet

# 177
  • София

Може ли линкче към безплатните мостри, моля  Praynig Hug

Код за 10 $ отстъпка в iherb.com - QAT659

# 178
  • София

Може ли линкче към безплатните мостри, моля  Praynig Hug

Код за 10 $ отстъпка в iherb.com - QAT659

Безплатни мостри  -  Freebies

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:         YUL919     в     www.iherb.com