Отговори
# 225
  • София
mamaLina и PinkPanther ,  bouquet ще променя схемата на добавките.

Рибено масло пие от година. Само 1 седм. почивка е правил. Приема 1г вит С , кверцетин и Афа водорасли. Давам му и масло от вечерна иглика докато дойде пореча. Пробиотик пи също дълго време, сега сме в почивка,  ще  го подновим.  Най-впечатляващи резултати с кожата при него е постиган с омега3,6,9. За 1м. напълно му изчезна гъшата кожа , която е от най-ранна възраст. Атопични прояви последно е имал на 5год, може  хлорираната вода да е провокирала завръщането на симптомите. Съмнявам се да откажем плуването. Поне на този етап.

И аз пия рибено масло от кофата, да поропусна 1-2 табл. и веднага ми загрубява кожата.
Сърдечно ви благодаря за съветите!!

# 226
  • София
Най-после 20 % отстъпка на продуктите на  Simply Organics и Frontier Natural Products

http://www.iherb.com/Simply-Organic
http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products

Седмичната промоция също включва:

Много добра цена на Healthy Origins, CoQ10 Gels ( Kaneka Q10 )$6.00

http://www.iherb.com/Healthy-Origins-CoQ10-Gels-Kaneka-Q10-100-m … -60-Softgels/4134

Червена боровинка на Нау с пробиотик $10.00:

http://www.iherb.com/Now-Foods-Cranberry-Mannose-Probiotics-24-P … ts-6-g-Each/41291

Мултивитамини:

http://www.iherb.com/SmartyPants

Тази седмица ми харесва  Simple Smile

Kод за $10 отстъпка  при първа поръчка над $40:    LAV475 

********************************************************************************

# 227
Пффф, не съм чела и писала от векове Whistling
Ама времето захладня и малкото се разсополиви и се светнах, че шкафчето с лекарствата се нуждае от подновяване  Crazy

От миналата зима черния бъз ми стои в уишлист-а. Това ли е панацеята за зимния сезон? Само при първоначални симптоми ли се дава или може и профилактично по някаква схема?

А някакви впечатления от Umcka?

Мисля и такава Ехинацея да взема...

# 228
  • София
кака Лара, черният бъз е много добър за грипния сезон, може да се използва както профилактично така и при първи симптоми . За Умка нищо не мога да кажа, седи си в шкафа, но досега не ми е трябвал.
Имай предвид , че в сиропа от черен бъз също има ехинацея. Тази, която си избрала е хубава, но не прекалявай с продължителен прием.

********************************************************************************

# 229
Бихте ли ми казали омегата от кофата по колко броя да се пие от 80г жена за високо кръвно.
Ще ходя през  уикенда при баба ми и тя ме помоли да й купя ленено семе, а аз се сетих че направо мога да и занеса моята опаковка омега, а аз после ще си купя друга. Благодаря ви много!

# 230
  • София
Бихте ли ми казали омегата от кофата по колко броя да се пие от 80г жена за високо кръвно.
Ще ходя през  уикенда при баба ми и тя ме помоли да й купя ленено семе, а аз се сетих че направо мога да и занеса моята опаковка омега, а аз после ще си купя друга. Благодаря ви много!

hris ti , по две капсули на ден.

# 231
От миналата зима черния бъз ми стои в уишлист-а. Това ли е панацеята за зимния сезон? Само при първоначални симптоми ли се дава или може и профилактично по някаква схема?

За моята дъщеря взех ТОЗИ, тъй като е без захар. Страхотен е. Обожава да го пие.  Heart Eyes Дава се както профилактично (основно зимата), така и по време на лечение. Точно като ми пристигна сиропчето, детето ми вдигна Т, без никакви други оплаквания. Умишлено не я заведох на лекар и давах само черен бъз, коластра и витамини Gummy Bears (всичко от iHerb). На третия ден спря да вдига Т. Дано именно имунната стимулация е помогнала.  Praynig Мисля да продължа да давам и трите цяла зима.

В тази връзка да попитам (и преди съм питала, но май никой не ми отг.) много ли е коластра+черен бъз+витаминиnewsm78

# 232
  • Бургас

За моята дъщеря взех ТОЗИ, тъй като е без захар. Страхотен е. Обожава да го пие.  Heart Eyes Дава се както профилактично (основно зимата), така и по време на лечение. Точно като ми пристигна сиропчето, детето ми вдигна Т, без никакви други оплаквания. Умишлено не я заведох на лекар и давах само черен бъз, коластра и витамини Gummy Bears (всичко от iHerb). На третия ден спря да вдига Т. Дано именно имунната стимулация е помогнала.  Praynig Мисля да продължа да давам и трите цяла зима.

В тази връзка да попитам (и преди съм питала, но май никой не ми отг.) много ли е коластра+черен бъз+витаминиnewsm78

Аз лично не смятам, че е много особено когато детето е болно.
Дори коластрата и витамините е препоръчително да се приемат през зимния сезон профилактично. Но по принцип смятам, че не е нужно и препоръчително да се форсира имунната система прекалено при здрав организъм, но всеки си преценя за себе си.

# 233
Да, но имунитетът през зимата отслабва и има нужда от "поддръжка". Simple Smile Миналата зима детенцето ми, което ходи на градина, боледува някъде 3-4 пъти. iHerb "открих" чак след нова година и съответно чак през март започнах да давам коластра (тогава само нея бях поръчала). За това сега искам да давам както нея, така и сиропа от бъз+витаминките през целия зимен сезон и да видя дали броят на боледуванията ще намалее.  Thinking

# 234
  • Бургас
Да, но имунитетът през зимата отслабва и има нужда от "поддръжка". Simple Smile Миналата зима детенцето ми, което ходи на градина, боледува някъде 3-4 пъти. iHerb "открих" чак след нова година и съответно чак през март започнах да давам коластра (тогава само нея бях поръчала). За това сега искам да давам както нея, така и сиропа от бъз+витаминките през целия зимен сезон и да видя дали броят на боледуванията ще намалее.  Thinking

Съгласна съм с теб. Затова и писах, че са ОК нещата, които даваш на детето. Най-малко всеки си познава детето най-добре и може да прецени какво и колко е необходимо да му дава, за да поддържа имунната му система в кондиция. Виж как ще се повлияе детенцето при тази комбинация - дано да изкарате зимата без боледувания  Hug

# 235
  • в 1001-та нощ
Миналата година, когато Калоян тръгна на ясла на 1г и 5 м, малко преди да започне - 1-2 седмици - започнах със сироп от бъз, коластра, вит.С .... и в интерес на истината - зимата не боледува, нито при тръгването, нито при адаптацията;

чак на пролет имахме подобни инциденти, разбира се - няколко месеца преди това не бях давала нищо  Peace

сега пак не съм започнала, но може би другия месец ще направя лека профилактика  Peace
всеки ден правим сок от моркови, портокали, цвекло, ябълки .... и др. подобни и той също пие с нас, за него напоследък с по-малко цвекло, че му е странно  Peace

Код за 10$ отстъпка POP824  Heart Eyes bowuu

# 236
Miss July, благодаря  Hug

Алена, думите ти ме окуражават! А и успокояват, че това, което съм замислила да давам не е прекалено.

Просто преди когато бях питала мога ли да давам примерно коластра+водорасли+витамини някой беше казал нещо от сорта "да не претоварвам организма й".  newsm78 Аз не считам 2-3 имуностимуланта, особено през зимата, за претоварване, но реших да питам и видя други мами как процедират. По някое време ще гледам да направя някаква пауза от примерно месец.  Thinking

# 237
  • в 1001-та нощ
ами ти можеш и да не ги даваш в пълни дози и постоянно, особено, ако сиропът съдържа и ехинацея  Blush

Код за 10$ отстъпка POP824  Heart Eyes bowuu

# 238
neba - щом от рибеното масло нещата се оправят, значи трябва да се намали приемът на омега-6. Защото от значение е не количеството изпито омега-3, а съотношението омега-6/омега-3. Говоря НЕ за маслото от пореч, а за олиото в кухнята. То е съставено от 70 % омега-6. И щом омега-3 ти е малко, значи омега-6 ти е много. Изхвърляш олиото и минаваш на зехтин (не съдържа омега-6)

И запомни - маслото от пореч е друга бира, не го бъркай с олиото. То се пие на друго основание.

И прибави към добавките коластра.

bg Код за 5 - 10 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 239
P.S. Днес получих пета острилка. Mr. Green

Пред митницата се разминах с млад мъж с дете, който носеше пакетче от айХърб. bowuu

Какво получих ли? Два буркана (голям и малък) Убихинол за жена ми.

Общи условия

Активация на акаунт