Отговори
# 360
Напоследък често се поръчва Sambucus.По аптеките го гледам на цени м/у 16 и 22 лв.

Само дето по аптеките е 120 мл.  Peace
Виж това пропуснах да погледна.Изказах се неподготвена  Blush

10$ отстъпка при първа поръчка OZA177

# 361
  • София
denis_d, благодаря! Напитка.
Убий ме не мога да си представя, че ще заменя удоволствието от напитката с някаква капсула.
А дали няма нещо насипно за запарка?

Сaps. се приемат за друго  Simple Smile - в тях кол-вото на катехините  е много голямо и се равнява на непосилни за изпиване чаши чай Simple Smile
Та за Безкофеиновия зелен чай - няма голям избор в сайта
Не зная защо ти е безкоф. зелен чай, но да ти спомена някой факти и сама да си решиш
Кафето съдържа  100-150мг кофеин, чаша зелен чай  /240мл/ -  около 25 мг кофеин, а безкоф. зелен чай -  5 мг.
Има 2 начина на декофеинизиране - чрез Етилацетат и въгл.двуокис. При Етилацетат - листата се накисват в разтвор от етилацетат- той се свързва с кофеина и заедно се изпаряват. При този метод се унищожават до 70% от Катехините - демек пиеш отвара от  'трева' . Ако е означено само – Естестен безкофеинов зелен чай – това означава, че е третиран с Етилацетат

При др. метод / с CO2/  Катехините се запазват до 90-95%/ и той е по-щадящ зеления чай Simple Smile
Добре е също да е  Китайски, защото Японския често го третират с флуорид.  

За запарването - предполагам знаеш как се прави / водата да не е вряла защото унищожава полезните в-ва/

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919    Безплатна доставка за суми над 40$

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 08:31 от denis_d

# 362
denis_d, благодаря за отговора.
Нашето семейство от години е любител на зеления чай и у дома се пие в индустриални количества.
Но за съжаление в последно време установих, че пиенето на чай след 16 часа, така ме ободрява, че няма заспиване после. Явно е от ЕГН-то. Ама не искам да се лишавам от това удоволствие и да пия чай само до обяд. В България хубавият безкофеинов чай е безбожно скъп, а от ибей не смея да купя, та затова имах надежда в сайта да продават.

# 363
Beautyholic, да, вярно, вазелин е. Не знам защо като различно го въприемах  Simple Smile. Всъщност това за околоочния контур и то е такъв тип.
denis_d,   bouquet. Вечер не ям обаче, на закуска става ли да ги взимам омегите?

Това за ВИП-а е много тъпо. Последно беше 300$ за 3 месеца. Ще взема да им пиша.

Забравих да кажа, че този папаин много ми харесва - http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Chewable-Papaya-Enzyme-Supple … -360-Tablets/7613. Не е мощен като този на Нау и доста бързо се топи в устата, но поне не е с мента, има си много приятен вкус на папая и е с фруктоза.

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка над 40$ и 5$ при по-малки суми в iHerb.com - HIV037

# 364
20% ДДС на митница ли се заплаща?Има ли значение цената на стоката за начисляване на мито и ддс?
 newsm78

# 365
  • София
20% ДДС на митница ли се заплаща?Има ли значение цената на стоката за начисляване на мито и ддс?
 newsm78

Ако сумата ти е над 30лв   - пратката отива на Митница и тогава се заплаща ДДС / 20% от сумата/ + Митническа такса 3,50лв / за Сф/
Сумата не трябва да надвишава 80$, но понякога пуска и при 90$   

Мито се плаща за пратки над 150Е
Много често на Митническото известие отбелязват, че трябва да се плаща ДДС, Мито и т.н. , но ти не се притеснявай, не е така и  ще се убедиш, когато отидеш да си вземеш пратката от Митницата

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919     Безплатна доставка за суми над 40$

# 366
denis_d Благодаря!!!Под 30 лева от пощенския клон  ли се получава?

# 367
  • София
.........denis_d,   bouquet. Вечер не ям обаче, на закуска става ли да ги взимам омегите?

........

Става / и аз не ям вечер Simple Smile/  - може да ги вземаш с най-обилното / мазно/ хранене за деня

# 368
  • София
denis_d Благодаря!!!Под 30 лева от пощенския клон  ли се получава?

Да ако е под 30 лв отива в Пощата, но сега има Безплатна доставка, ако поръчката е над 40$ или
вместо да пускаш 2 малки поръчки и да даваш 12$ за доставки,
пускаш 1 голяма и плащаш напр.
Поръчка 40$ - ДДС 8$ + 3,50лв - което е около 10$

# 369
Здравейте, това е първата ми поръчка и е на стойност около 170 долара. Дала съм си пощенския адрес и телефона. Не се ли доставя до адреса или трябва да се ходи до митницата? Какви разходи още да очаквам и добре ли е да си раздробя поръчката на по-малки? Много благодаря за отговорите.

# 370
  • София
"-Пратката може да бъде доставена на адрес (срещу допълнително заплащане) за София и областта, след като изпратите копие от поръчката по факс на (02)931-41-25. За подробности - (02)831-70-31. Това не е телефон за справки (дали пратката е пристигнала!)

За другите градове - попитайте в съответната митница."
Цитат на Пинко от стр 1, там има много полезна информация, която спестява питане на абсолютно еднакви въпроси през пет поста  Peace.

# 371
  • София
LejCherry , по-добре разпредели поръчката си на няколко, ако я направиш наведнъж ще ти я изпратят по DHL и ще си навлечеш доста главоболия и неприятности докато си я вземеш.
Направи си например 2-2 бр. поръчки за не повече от $80, внимавай и с килограмите да не надвишиш 1.840кг
Малко е пипкава работата ( ще слагаш и махаш от кошницата), но това е по-добрия вариант.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и $10 отстъпка при първа поръчка над $40:    LAV475 

# 372
  • София
Здравейте, това е първата ми поръчка и е на стойност около 170 долара. Дала съм си пощенския адрес и телефона. Не се ли доставя до адреса или трябва да се ходи до митницата? Какви разходи още да очаквам и добре ли е да си раздробя поръчката на по-малки? Много благодаря за отговорите.

Пусни 2-3  поръчки - ще отидат на Митница  - ще платиш ДДС /20% от сумата на всяка поръчка / + Митническа такса 3,50лв / на пратка/
Сложи си безплатна мостра  / по 1 бр. на пратка, но различни/
http://www.iherb.com/Free-Samples

Поръчките пускаш с

Global Mail by DHL

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919    Безплатна доставка за суми над 40$

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 16:23 от denis_d

# 373
Благодаря много!

# 374
Кога излизат новите промоции? Ако пуснат кокосово масло по 3долара, хич няма да им се разсърдя Grinning
Нещо не мога да напълня кошницата над 40 долара.

Препоръчайте ми хубав зимен крем. По възможност органик.

Отстъпка в iherb 10$ с код YEP784

Общи условия

Активация на акаунт