Отговори
# 210
zhole - quh958, нали?

Само че този трик го знаем всички, но има джентълменско споразумение да не го правим. Peace

Надявам се да се присъединиш. bowuu

Относно жълтата лепенка върху колета - няма нищо общо с митниците, това е индикация за благонадежност на изпращача. (демек вътре няма бомба!)

bg Код за 5 - 10 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 211
zhole - quh958, нали?

Само че този трик го знаем всички, но има джентълменско споразумение да не го правим. Peace

Надявам се да се присъединиш. bowuu

Какво значи генериран код и този какжа отстъпка дава по п-п? newsm78

# 212
desiniko - всички кодове са еднакви, правят отстъпка 5 - 10 долара при първа поръчка.

Само че - този код е скрит в линка към някой продукт и когато новодошъл форумец прави първа поръчка, кодът се натрапва автоматично и го лишава от нъзможността за избор.

В интерес на истината айХърб също го правят (ABC123 и др.)

# 213
# 214
"Select Your Shipping Method|"  Като избера -избираме International Airmail (за 4 долара*) и натискаме Select & Checkout

Иксам да пусна поръчкано за този вид пише ч4е е 6 $, тези пари към сумата на поръчката ли ще ми се прибавят?

# 215
"Select Your Shipping Method|"

Иксам да пусна поръчка тук какво трябвада отбележа?
International Airmail  Peace

# 216
  • София
"Select Your Shipping Method|"

Иксам да пусна поръчка тук какво трябвада отбележа?

Избери:

International Airmail:

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:       YUL919       в    www.iherb.com

# 217
desiniko - АйХърб постоянно променят условията за доставка или правят различни промоции.

Последно - цената за доставка в момента е 6 долара за поръчки до 40 долара и 4 долара за поръчки над тази сума.
Докога - не знам.

zholePeace

# 218
  • София
Може ли някой да предложи нещо за гастрит?
Код за отстъпка  OFE589

Гастритът /възпаление на лигавицата на стомаха/ си е сериозно заболяване и трябва да се лекува с лекарства / не с добавки/ - от лекар
Ако не си посетила Гастро-ентеролог - направи го, защото трябва да се разбере и каква е причината за проблема / бактерия и т.н./ и да ти се назначи адекватно лечение
Добавките няма да ти помогнат -  могат само да подтиснат в някаква степен симптомите и в последствие да настъпят усложнения.

/ чувала си за прогресията на  нелекувания гастрит ?!/

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:         YUL919     в     www.iherb.com

# 219
  • София
Разчитам на вашите препоръки. На 12г ми син изписаха за атопична кожа

SVR Topialyse (капсули - масло от пореч с вит.Е) Смятам да го заменя с
http://www.iherb.com/Now-Foods-Borage-Oil-1000-mg-120-Softgels/441

АТОЛИС ЕМУЛСИЯ ЗА АТОПИЧНА КОЖА 200 мл. LYSASKIN - оказа се с парабени.
Този лосион за тяло би ли бил добра алтернатива?
http://www.iherb.com/Acure-Organics-Ultra-Hydrating-Body-Lotion- … l-oz-240-ml/36244

И за къпане, душ гел без сапун. Нещо подходящо и щадящо кожата . Детето плува в басейн всеки ден.
А-ДЕРМА ПОЧИСТВАЩА ГЕЛ-ПЯНА С ОВЕСЕНО МЛЯКО 250 мл.- това е добро, но имате ли отзиви за  продукт от сайта.

Благодаря предварително!
Код за отстъпка при първа поръчка NEB242

# 220
  • София
"Select Your Shipping Method|"  Като избера -избираме International Airmail (за 4 долара*) и натискаме Select & Checkout

Иксам да пусна поръчкано за този вид пише ч4е е 6 $, тези пари към сумата на поръчката ли ще ми се прибавят?

Да, към сумата на поръчката накрая ще ти се добавят.

Kод за $10 отстъпка  при първа поръчка над $40:    LAV475 

********************************************************************************

# 221
neba - масло от пореч трябва да се пие заедно с рибено масло ( дълго е за обяснение...).

При кожни проблеми с неясна етиология, добре е да се включе мощен пробиотик, например:

http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CFU-s-60-Vcaps/19518

Вечер по едно.

# 222
Пинко, това ли е най-изгодният пробиотик за деца над 8 години?  Blush

neba, моят син (и мъж) е със същата диагноза и сме ползвали почти всички от цитираните продукти. Трябва да те уверя, че проблемът изчезна и то от момента, в който почна да пие рибеното масло (даже имам чувството, че само от него, защото не бях много редовна с маслото от пореч, което ползвах за мазане). Разбира се, трябва да смениш цялата му козметика и да спрете басейна (поне при мене обостряше и беше причина за доста кожни заболявания)....

Днес ми дойде поръчка от ай хърб, но са продукти, които сме обсъждали по 100 пъти. Искам също така да се похваля, че откакто почнах да пия добавки за кожа, лицето ми се изчисти и е в много добро състояние (с лека форма на розацея съм)....Благодаря на Денис и на всички, които помагате със съветите си.   bouquet

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 17:25 от mamaLina

# 223
Това е нй-мощният. Ако е прекалено мощен, разбъркваш го в кисело мляко и даваш половината, една трета и т.н.

За дете на 12 г - цяла капсула, на 8 г - половин (в кисело мляко и на два пъти).

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 224
mamaLina, kaкви добавки за кожа пиеш?

Ти ли се бореше с розацея или бъркам?  Thinking

При мен тя ми създава страхотни проблеми зимата. Ето сега, когато е още топло съм ОК, но само още малко да паднат температурите, вятър, смяната на топло-студено и ставам ужас  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт