Отговори
# 420
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес пристигна пратката ми от онзи ден,в която имаше и от хавайската спирулина на прах.http://www.iherb.com/Nutrex-Pure-Hawaiian-Spirulina-Pacifica-16- … 454-g-Powder/9942  Веднага я пробвах и,не знам как ще прозвучи,но до преди малко съм повръщала.Това нещо с вкус на тиня надмина по отврат и карамелизираната супа със зеле,която опитах в Лисабон.В чудо съм как да я комбинирам,за да претъпя острия вкус.
Половинката пък ме прати да торя палмите с нея.

# 421
  • София
Днес пристигна пратката ми от онзи ден,в която имаше и от хавайската спирулина на прах.http://www.iherb.com/Nutrex-Pure-Hawaiian-Spirulina-Pacifica-16- … 454-g-Powder/9942  Веднага я пробвах и,не знам как ще прозвучи,но до преди малко съм повръщала.Това нещо с вкус на тиня надмина по отврат и карамелизираната супа със зеле,която опитах в Лисабон.В чудо съм как да я комбинирам,за да претъпя острия вкус.
Половинката пък ме прати да торя палмите с нея.

Mоже да се е овлажнила и развалила. /Доста е опасно с тези водорасли - нежелани спори много лесно могат да попаднат в басейна /от въздуха напр. / и да създадат проблем/

Пиши на iHerb

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919     Безплатна доставка за суми над 40$

# 422
  • София
denis_d , Bobka, благодаря ви  Hug

А има ли смисъл да пия Омега 7 при положение, че пия и колаген с ХА? Дали да ги редувам?
Да не ми "натежи" на кожата и от прекалена хидратация да започне силно да се омазнява  Thinking

И преди съм писала, че зимата страшно много ми се обостря розацеята и отсега ме е хванала параноята  Embarassed Принципно нищо холистично не ми помага, единствено хубавото време, но продължавам да пробвам  Tired

И аз не мисля, че е много. Дадените добавки взаимно се допълват.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и $10 отстъпка при първа поръчка над $40:    LAV475 

# 423
  • София
denis_d , Bobka, благодаря ви  Hug

А има ли смисъл да пия Омега 7 при положение, че пия и колаген с ХА? Дали да ги редувам?
Да не ми "натежи" на кожата и от прекалена хидратация да започне силно да се омазнява  Thinking

И преди съм писала, че зимата страшно много ми се обостря розацеята и отсега ме е хванала параноята  Embarassed Принципно нищо холистично не ми помага, единствено хубавото време, но продължавам да пробвам  Tired

Хидратацията на кожата и омазняването са различни неща.
Хидратация ще рече задържане на вода в междуклетъчните пространства и НА ти я осигурява - дълбока тъканна хидратация
Омазняването на кожата е свързано с липидния слой и неговата функция
Авен имат много хубав крем за студено време

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919     Безплатна доставка за суми над 40$

# 424
  • Стара Загора
за тях е ден, когато тук е нощ  Peace ще я обработят, не се притеснявай  Peace в това време пък ти имаш възможност да я откажеш или промениш  Peace

Код за 10$ отстъпка POP824 и безплатна доставка при поръчки над 40$  bowuu Heart Eyes

Благодаря за успокоението , сега проверих , пратката вече е тръгнала .
За колко време пристигат поръчките с тази доставка :Global Mail от DHL?

# 425
  • в 1001-та нощ
едва ли някой е получил с нея, но аз съм ползвала DHL - пак е същото  Peace очаквам пак 2-3 седмици  Peace

Код за 10$ отстъпка POP824 и безплатна доставка при поръчки над 40$  bowuu Heart Eyes

# 426
  • Стара Загора
едва ли някой е получил с нея, но аз съм ползвала DHL - пак е същото  Peace очаквам пак 2-3 седмици  Peace

Какво имате предвид ? Да не би да е несигурна , или по-бавна ?

# 427
  • в 1001-та нощ
несигурна - в никакъв случай, не е и по-бавна, но комбинацията DHL до БГ и в БГ към пощите се предлага от скоро  Peace

мисля, че все още не са дошли поръчки с тази опция  Peace

# 428
  • Стара Загора
Ок! Ами ще видим кога ще пристигне , на и-мейла са ми писали че за около 1 седмица .

# 429
  • София
добро утро  Hugтози Vision Support  http://www.iherb.com/Natrol-Vision-Support-120-Capsules/42516 добър ли е като състав Rolling Eyes

denis_d кой е крема на Авен  Praynig

Благодаря предварително   bouquet

# 430
Здравейте, имам страничен и може би леко глупав въпрос. Искам да се регистрирам и ще ползвам картата на моя съпруг. На негово име ли трябва да регистрирам акаунта?

# 431
  • София
cveti__petkova, съставът е добър...хубаво щеше да бъде да има и астаксантин, но него може да си го купим отделно  Simple Smile

Мрън, за да ползваш кода за отстъпка при първа поръчка ти трябва друг акаунт(друг и-мейл) и  друга банкова карта. Адресът за доставка може да бъде същия.

# 432
Момичета, знаете ли дали в сайта се предлага спирала за мигли цвят брик ?
Аз не успях да намеря  newsm78

код TEY867

# 433
  • София
И аз не намирам точно брик, но гледам една цвят рок, която приближава малко(поне на снимката) до твоя цвят:

http://www.iherb.com/Mineral-Fusion-Lengthening-Mascara-Rock-0-5 … fl-oz-17-ml/36259

# 434
  • София
Мрън не е задължително да регистрираш мъжа си. Аз също поръчвам с картатa на мъжа ми, но с моите имeна.

Код за 10$ отстъпка ZOK345

Общи условия

Активация на акаунт