Отговори
# 465
  • София
Много моля зя малко помощ Hug
Искам днес да пусна поръчка и да включа Акай. Ще ми кажете ли кое е хубаво и колко мг. трябва да е, за да има  ефект сваляне на килограми.

Тези на Sambazon се водят за един от най-добрите:

http://www.iherb.com/Sambazon

Дозата е 3-6 гр. на ден. За отслабване при мен нямаше ефект.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и $10 отстъпка при първа поръчка над $40:    LAV475 

# 466
Bliss ти ме изненада Laughing И аз пия L тироксин сутрин, но след 1 час си пия и коластрата. Не можах да разбера от поста ти, защо до обяд не можеш или не трябва да пиеш други  добавки? Аз на обяд пия и спирулина и рибено масло. Не мисля, че има някакъв конфликт при пиенето на тези неща. Може би не съм права? Rolling Eyes

# 467
  • Бургас
Bliss ти ме изненада Laughing И аз пия L тироксин сутрин, но след 1 час си пия и коластрата. Не можах да разбера от поста ти, защо до обяд не можеш или не трябва да пиеш други  добавки? Аз на обяд пия и спирулина и рибено масло. Не мисля, че има някакъв конфликт при пиенето на тези неща. Може би не съм права? Rolling Eyes

И аз не мисля, че има проблем да се пият заедно. До колкото съм разбрала коластрата се пие на гладно, преди ядене /примерно 30м-час/. Пробиотиците се приемат с храната за по-добър резултат. Реално добавките не са с еднакво предназначение и не се взаимоизключват.

# 468
  • София
Bliss , добре е Омега-3 и Коензим Q10 да се визмат заедно при хранене. Коластрата и евентуално пробиотиците (виж етикета как се приемат) е добре да са заедно на гладно.

# 469
Bliss ти ме изненада Laughing И аз пия L тироксин сутрин, но след 1 час си пия и коластрата. Не можах да разбера от поста ти, защо до обяд не можеш или не трябва да пиеш други  добавки? Аз на обяд пия и спирулина и рибено масло. Не мисля, че има някакъв конфликт при пиенето на тези неща. Може би не съм права? Rolling Eyes

Да правилото е след 1 час. Но моят ендокринолог препоръча ако може и повече време да мине, затова и на мен не ми е проблем да ги пия на две порции - на обяд и вечер.

Bliss ти ме изненада Laughing И аз пия L тироксин сутрин, но след 1 час си пия и коластрата. Не можах да разбера от поста ти, защо до обяд не можеш или не трябва да пиеш други  добавки? Аз на обяд пия и спирулина и рибено масло. Не мисля, че има някакъв конфликт при пиенето на тези неща. Може би не съм права? Rolling Eyes

И аз не мисля, че има проблем да се пият заедно. До колкото съм разбрала коластрата се пие на гладно, преди ядене /примерно 30м-час/. Пробиотиците се приемат с храната за по-добър резултат. Реално добавките не са с еднакво предназначение и не се взаимоизключват.

Не е въпросът дали са с еднакво или различно предназначение. Тук съм чела, че някои добавки пречат на доброто усвояване на други (разбира се ставаше въпрос за други) и затов реших да си направя справка за моите, тъй като все пак не съм лекар или фармацефт, а и нямам време да ровя по въпроса...Тук знаещите дами винаги са били любезни.

Bobka благодаря   bouquet

# 470
Благодаря за предложенията.Идеята с празните капсули наистина ми мина през ума.Очаквах не особено приятен вкус,но чак такъв отврат... За друг може да не е чак толкова зле,но за себе си,истина не преигравам.В мляко с какао я добавих.
Денис,съвсем наред изглежда продукта.Добре опакован,запечатан,суха пудра.

Beautyholic, и  аз си поръчах на прах, само че Хлорела на NOW. Разтварям си я с малко вода. На мен не ми се вижда хич ужасна, малко ми мирише на спанак, но аз си падам по зеленилки, а на вкус е просто - никаква. Ако си запушиш носа, все едно пиеш вода. Аз съм много доволна. Мисля, че ще свикнеш. Иначе заради децата взех спирулината на таблетки, но другия път и нея ще я поръчам на прах.
На нас ни е за пръв път и първия ден имахме по-особени усещания с децата ( леко гадене и къркорене), но на втория вече нищо. Усещането за ситост обаче вече е факт. Дано изкараме леко и сезона.

Чудех се някоя от вас дава ли на деца ( 5-9г) и по колко. Аз давам по една таблетка спирулина, но за хлоралата не знам. Иначе на тях си пише, че са за възрастни.

# 471
tupunci - да, това, което ти е посочила и Bobbka. Освен това:

Цитат:

A small double-blind, placebo-controlled trial found that use of ginkgo extract at a dose of 120 mg daily for 8 weeks significantly improved vision in people with glaucoma. Ginkgo is thought to work by enhancing circulation.

didka_80 - дневната доза на вит. В 12 е 2-3 мкг. Обаче всички разфасовки започват от 500 мкг нагоре. Това е заради трудното усвояване.

Bliss - щом са на прах - разбърквай ги в кисело мляко.

Можеш да си комбинираш добавките, без проблем. Ко Q10 помага при кардиомиопатии.

bg Код за 5 - 10 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 472
denis_dbouquet. Анимал флексът определено има ефект. Още не съм изпила първата кутия и вече болките ми са значително по-слаби и по-нарядко. Много съм доволна, смятам да изпия още 1-2 кутии поне, преди да направя почивка.

Иначе да ви потам друго. Понеже искам да си направя сейтан, а съм чела, че го правят от vital wheat gluten (напр. http://www.iherb.com/Bob-s-Red-Mill-Vital-Wheat-Gluten-Flour-22-oz-623-g/11169), се чудех как точно го водят това нещо в България и има ли го. Наскоро подочух, че това всъщност бил пшеничен зародиш - той като консистенция е друг, обаче ако се смели, знам ли, може и да изглежда така. Някой има ли информация по въпроса?

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка над 40$ и 5$ при по-малки суми в iHerb.com - HIV037

# 473

Bliss - щом са на прах - разбърквай ги в кисело мляко.

Можеш да си комбинираш добавките, без проблем. Ко Q10 помага при кардиомиопатии.[/color]

Ако говориш за детето и пробиотиците - всичко пробвах... не ги иска и буквално плаче като ги види.

А иначе ко-ензима е точно за прекаран токсичен миокардит и сърдечна недостатъчност. Излекувани разбира се, но взимам предпазни мерки.

# 474
Bliss, a в храната ако сипваш пробиотик? Ние цялото семейство пием Лактофлор и на него пише, че няма значение със или без храна се приема.
Има дъвчащи, пробвай с тях. Биогая е доста скъп, но може да купшиш 1 блистер за проба  Peace

# 475
  • София
Много моля зя малко помощ Hug
Искам днес да пусна поръчка и да включа Акай. Ще ми кажете ли кое е хубаво и колко мг. трябва да е, за да има  ефект сваляне на килограми.

Този Акай е добър - като качество и е на изгодна цена.
Дозата е 3 гр. - съдържа 75 дози
Силен антиоксидант, подпомага функцията на различни органи и с-ми, оттам може да подобри метаболизма, но от него не се свалят кг.  Изпробвано е
Хубав продукт е и заслужава внимание Simple Smile

Кг се свалят лесно с режим на хранене, спорт и подходящи добавки

Код за 10$ при Първа поръчка:    YUL919     Безплатна доставка за суми над 40$

# 476
Bliss, a в храната ако сипваш пробиотик? Ние цялото семейство пием Лактофлор и на него пише, че няма значение със или без храна се приема.
Има дъвчащи, пробвай с тях. Биогая е доста скъп, но може да купшиш 1 блистер за проба  Peace

Всичко пробвах. Този който бях поръчала има един малинов цвят, който оцветява храната (кисело мляко, плодове, мюсли и т.н.) и само като го види и бяга. Затова търся или на сироп (пие без проблем) или дъвчащи (хрупа изопринозина без проблем Mr. Green).

# 477
  • София
Bliss  , виж ги и тези пробиотици:
http://www.iherb.com/Renew-Life-Flora-Bear-for-Kids-Natural-Oran … r-60-Tablets/7771
http://www.iherb.com/Childlife-Probiotics-with-Colostrum-Mixed-B … ble-Tablets/40210

fy4ko, от този ли Анимал флекс си доволна:
http://www.iherb.com/Universal-Nutrition-Animal-Flex-The-Complet … ck-44-Packs/27238 

# 478
  • Варна
Може ли да предложите нещо за камъни в бъбреците.
Намерих само Renatrol, който вече не се предлага.

# 479
Този селен дали е добър http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Selenium-200-mcg-60-Capsules/43823 ?Понеже никой не ми отговори да попитам пак.

Общи условия

Активация на акаунт