14-то Тортено предизвикателство

• 20 754
  • 402
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома
Дими, Блу, къде сте бе, подготвяте ли нещата?

тук съм, но само духом... засега  Mr. Green

нямам нищо против изтеглянето на началото с няколко дни  Peace силно се надявам и в това предизвикателство да съм в отбора, а не сред зрителите  Blush

# 76
  • София
Супер тогава! Много ви благодаря!  Hug
Ама как точно!? Сладка или солена благодарност предлагаш  Mr. Green Heart Eyes
За теб специално всякаква ще предоставя, но най ми се иска една горчива благодарност! Ще се нахвърля на живо да те целувам, целувам...  Mr. Green Mr. Green

# 77
  • Norge
Въх!  Shocked Ам' аз? Мен де ма остайхти! newsm78  Аз не съм по горчивото, ама на сладко нося.  Hug

# 78
  • София
Въх!  Shocked Ам' аз? Мен де ма остайхти! newsm78  Аз не съм по горчивото, ама на сладко нося.  Hug
Ma мноооого си далеч, на теб всякакви вкусове ще ти сервирам - солени сълзи, горчива целувка и слаааадка торта!!!  Hug

# 79
Готова съъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ м!

Аз нямам нищо против отлагането за 4-ти, но КАК ще опазя тортата да не я показвам до тогава? М?

Ужассссссссс!

Танче,
утре свалям снимките и ти ги пускам. Simple Smile

# 80
  • Norge
........... слаааадка .......!!!  Hug
Ти си сладка!!!  Flowers Bouquet
Множество възторжени прегръдки от цяла душа, слабост моя усмихната.  Heart Eyes Hug

Копривке, голям майтап с показването, викаш?  Joy А да видиш на мен какво ми е като ги държа по година... Laughing

Стоя и аз тука, действам по задачките, утре трябва да довърша може би кой знае.  newsm78

# 81
  • Vaudreuil Canada
Ma мноооого си далеч

Дискриминация  Naughty

# 82
И аз със едната съм почти готова,утре снимам готова и пращам.
А на другата скелета е готов ,утре ще видя какво ще се получи и дали ще си заслужи участие.
Готоваааааааааааааааа съм, newsm78и установих че нямам на Танчето имейла след проблемите със компа.

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 08:00 от ditsan

# 83
  • варненка от София
Ох, изтървала съм награбването, ама така е като съм по пътищата. Домъкнах си аз тортето до София и може някой днес да намаже и да го опита. Чакам с нетърпение неделята.  Heart Eyes

# 84
Танче,пратих ги.Дано всичко е наред.

# 85
  • София
Татитче, качих ги, надявам се читаво Simple Smile

# 86
  • София
Аз също нямам нищо против откриването да е в неделя, определено колкото повече са тортите, толкова по интересно е. Аз много се чудя дали да пускам и двете, че те и двете са правени по нощите и особено едната се поразмина с част от първоначалната ми идея Blush
Толкова съм зле с наличното време, че още не съм избрала снимки да пратя на Танчето  Tired нещо Дребка иска постоянно да е залепена за мен не иска да спи ако не съм в стаята изобщо веселба  Crazy

# 87
Малеее,каква тишина а аз вече нямам търпение.

# 88
  • варненка от София
И аз чакам да видим, дано има още тортета.

# 89
  • Vaudreuil Canada
Някакъв график има ли вече?
Аз работя по въпроса с тортата  Blush

На какъв мейл да пращам снимките????????????????????????????

Общи условия

Активация на акаунт