Лидл ::18::

• 87 297
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте,да се похваля с покупка от разпродажбата http://www.lidl.de/de/Jacken-Maentel/ESMARA-Damen-Mantel-2 (няма го в брошурата) за 19 лв.
Шприцът също много ми хареса,но отзиви чак като го изпробвам.

# 286
Като казахте за Плюс-а се сетих да ви напомня за Пени, сега в неделя минах през това в Разлог и на първо четене ми се видя по-евтин от Лидл-а, за аналогичните стоки, зърнестото сирене си е налично, даже за лев и малко го взех, беше на промоция, та който има под ръка Пени, да
не го забравя.
В "Пени" определено е по-евтино, и има от всички немски стоки в наличност.

# 287
  • Бургас
Момичета продаваха преди в Лидл тази детска кухня:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_17419.htm
взимал ли я е някой от вас? Има ли звуци и доволни ли сте останали?
Отсега се оглеждам за подаръци за Коледа и РД на малкия и се сетих за нея, евентуално ако е добра да отправя запитване и да си я поръчам  newsm78

# 288
 В мюслито ми се струва, че има захар.(Веднъж бях прочела на едно) Има ли?

# 289
  • София
В това от големите пакети няма.

# 290
В това от големите пакети няма.

Ей че сте...така ми се дояде сега  Confused

# 291
В мюслито ми се струва, че има захар.(Веднъж бях прочела на едно) Има ли?
Като остане много малко на дъното на съда, в който го съхранявам, последната "дозичка" има доста сладък вкус. За това ми се струва, че има някакво минимално количество добавена захар. Може би пудра, защото не се забелязва.  Peace

# 292
  • гр.Варна
Какво мислите за новия пасатор,дали си заслужава?  newsm78
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-5A8BC37A-FE811181/lidl_bg/hs … l/index_18955.htm

# 293
  • София
Мюслито е в целофанови пакети от по 1 кг, ето така изглежда

Пробвала съм всички цветове опаковки (оранжеви, сини, не помня още какви имаше) - всичките са хубави. Тези в кутиите не ми харесват, защото имат от корнфлейксовите люспи вътре.
Малеее, излъгах ви  ooooh! В оранжевия пакет ИМА корнфлейксови люспи, в синия НЯМА.

# 294
Малеее, излъгах ви  ooooh! В оранжевия пакет ИМА корнфлейксови люспи, в синия НЯМА.

Добре, че уточни, мразя корнфлейкс, за мен това е живо ГМО, химия  #2gunfire

# 295

Малко по-назад коментирахме.Много е добър.

# 296
  • Плевен
Мацки, може ли някой да ме осветли - в Лидл нещата , които са с етикет 30% намаление - на този рафт, където слагат намалени салами, млека и т.н. - към колко часа го зареждат за деня ?  Praynig  Praynig  Praynig

# 297
Мацки, може ли някой да ме осветли - в Лидл нещата , които са с етикет 30% намаление - на този рафт, където слагат намалени салами, млека и т.н. - към колко часа го зареждат за деня ?  Praynig  Praynig  Praynig

Постоянно има заредени.
Поне в нашия Лидл.

# 298
Купихме си ит бозата със захар -от 1,19лв.
Много е хубава  coolcool

# 299
  • London, baby
Някой да е виждал уред за ламиниране в някой от техните магазини? Или някой, ако има да каже отзиви, че много му се чудя. Писах им и чакам отговор.

Общи условия

Активация на акаунт