Лидл ::18::

• 87 292
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
gaber, за майонезата с дижонска горчица ли питаш? от френската седмица.
Ако е за нея, сигурно с щерката вече преполовихме шишето, страхотна е. ))))

# 331
Най-после купихме от сиренето Софа в кутията - много е хубаво!
И аз се чудя дали пистолета за сладки е добър. newsm78 Ако някой си го е купил би ли споделил отзиви а пък ако може и рецепта за такъв род сладки, защото на кутията няма рецепти. Wink  chef

# 332
  • в рaя
аз пък днес останах много разочарована Sad Никъде във Варна няма пасатора, а с такъв мерак го търсих Sad Дали утре ако звънна на националния им телефон ще го доставят или не се занимават?
Иначе мъжа ми харесва 3 в 1 то им.

# 333
Имам въпрос за Дижонската горчица с майонеза  newsm78  . На опаковката пише да се съхранява в хладилник след отваряне .
1 Не беше запечатана със фолио на капачката както например кетчупа .
Това не трябва да те притеснява, нищо и няма. Доста горчица се яде в къщи, никога не съм купувала запечатана с нещо друго освен с пластмасова капачка (говоря за тези които са в чаши  Peace, не в буркани с винт капачка). Не съм виждала кетчуп в пластмасово шише, който да е запечатан с фолио  Rolling Eyes. За майонезата нищо не мога да кажа, според мен на нея вече мястото и е в хладилника    Peace

# 334
Тази вечер правих от багетите с чесново масло...ммм...станаха много вкусни.
Днес взех от металните формички за сладки, много са сладурски...нямам търпение да направя коледни сладчици с тях. Някои кривеят обаче, не са супер изпипани, но за 7лв. са ОК. Някой да е срещал силиконовата форма мече, в слатинския я нямаше? Не видях търсения пасатор, имаше чопър-а  Peace

# 335
Маринованата херинга в буркан и хайверът от шаран много се харесаха в нашето семейство. Хайверът е особено вкусен.

Видяхте ли и новия течен перилен препарат Формил с марсилски сапун (7.99 лв. за 40 пранета)? Аз си купих от него, но не съм го пробвала още. Обаче мирише много хубаво.

# 336
  • софия
От маринованата херинга миналата седмица бяхме изтеглили късата клечка - беше развалена. Като отворих буркана рибата просто се разпадаше. Не я върнах, защото я бяхме купували отдавна и не пазех бележката. Съветът ми е като купувате да гледате течността да е прозрачна Peace
Не съм видяла този хайвер. Много обичаме морски храни. Другият път ще взема да опитаме.

# 337
  • София
В Изток от пасатора няма и следа.... Sad
Случайно взех някакъв йогурт с ягоди вътре и много ни хареса,пишеше около 9% плод и имаше Mr. Green.Досега  не го бях забелязала.

# 338
+ 1 за хайвера. Много рядко съм харесвала вкусен купен готов хайвер...да не кажа никога. Но този действително е страхотен! Два вида са, само от шаран с лук сме вземали. Другия път ще пробвам другия

Някой дегустирал ли е кетчупа?

# 339
  • София
Кетчуп Kania взех последния път, не е лош никак (по принцип купувам Heinz, но в Лидл не се предлага такъв).

# 340
 И аз взимам от Kania  Peace

# 341
+ 1 за хайвера. Много рядко съм харесвала вкусен купен готов хайвер...да не кажа никога. Но този действително е страхотен! Два вида са, само от шаран с лук сме вземали. Другия път ще пробвам другия

Някой дегустирал ли е кетчупа?
При кои продукти е подреден , цена ? Не съм забелязала до сега.

# 342
Никъде във Варна няма пасатора, а с такъв мерак го търсих Sad Дали утре ако звънна на националния им телефон ще го доставят или не се занимават?
Ще ти се обадят по телефона и ще те питат е кой магазин ти е удобно да ти го доставят /ако го има, а все някъде ще го има/
От четвъртък ще има халати, някой има ли отзиви?

# 343
Никъде във Варна няма пасатора, а с такъв мерак го търсих Sad Дали утре ако звънна на националния им телефон ще го доставят или не се занимават?
Ще ти се обадят по телефона и ще те питат е кой магазин ти е удобно да ти го доставят /ако го има, а все някъде ще го има/
От четвъртък ще има халати, някой има ли отзиви?

Ще се обадят за пасатора, на мен ми звъннаха за хлебопекарната след 2-3 дни, бях много изненадана, бях я отписала  Mr. Green
И аз се интересувам от халатите

# 344
Белла, около готовите салати е, при топените сирена. Там са и маринованите риби. От Русе съм и в единия магазин при нас е там. Цена ....  Thinking - лев и нещо.
Мерси за кетчупа, момичета  Hug ще взема със сигурност значи

Общи условия

Активация на акаунт