Лидл ::18::

• 87 333
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
да похваля червените ябълки, които са на промоция по лев и нещо. оня ден купих и снощи ги пробвах, страхотни са - сочни, сладки...ммм днес отивам за още, дано не са свършили Simple Smile
Да, разкошни са

# 511
колко струва този тиган?

п.с. вижте хелоуинските рецепти в сайта. Умрях от смях с "кървавата ръчичка"  Laughing  Нишестян крем, напълнен в ръкавица...много елементарно и оригинално!  малкия иска да носел на училище

# 512
Вчера взехме ананас, страхотен беше - сочен и сладък! Изядохме го целия.
Взех за проба зеленчуците по китайски - не съм очарована.

# 513
колко струва този тиган?

Тигана струва 22лв. На първо пробване (с омлети) добре се справя. Малко повече трябва да се остави за да зарее, че е по-дебел от тези, които съм ползвала до момента.

# 514
  • София
къде ги тези рецепти?

# 515
прецака ми се тефалски тиган и наистина имам нужда от нов.. ще ги огледам  Hug
Angel, рецептите са при играта. тръгваш да играеш и те се появяват отдолу, има и някакви шаблони за фенери

# 516
А за чорапите питах стават ли за 7,8 годишни деца- 33, 35 номер?

# 517
да похваля червените ябълки, които са на промоция по лев и нещо. оня ден купих и снощи ги пробвах, страхотни са - сочни, сладки...ммм днес отивам за още, дано не са свършили Simple Smile
Да, разкошни са
А стига де! До довечера ще свършат! Sunglasses

# 518
  • София
Amantes de la siesta! - не, до 30 номер са тези, пише си на сайта , като отвориш.

inka2001 - мерси, има интересни, но повечето са ми супер гнусарски Simple Smile

# 519
Мерси.Незнам дали някой е хвалил, но на мен ми харесват зелени маслинки без костилки във вакуумна опаковка- 70 стотинки май бяха...

# 520
  • Варна
Да, разкошни са
А стига де! До довечера ще свършат! Sunglasses
ей сега напълних три торби :Р отгоре обаче бяха останали по-дребни ябълки, затова най-нахално преместих касетката и си взех от долните хехе обаче имаше доста касетки, и не вярвам да свършат до довечера. след като промоцията е от няколко дни и все още има...
бтв точната цена е 1.25, струва ми се направо без пари за това качество

а понеже споменахте по-назад кисело мляко, но не разбрах марката, купих за проба едно Пилос 3,6%, и Чуден 4,5%, и двете ми харесаха

# 521
  • София
Киселото ние на пилос купуваме, хубаво е, обаче не малките(стандартни кофички, а взимаме една големичка, червено-бяла кофа с дръжчица)

# 522
  • Варна
Киселото ние на пилос купуваме, хубаво е, обаче не малките(стандартни кофички, а взимаме една големичка, червено-бяла кофа с дръжчица)
честно казано не я видях. 1кг. ли е? колко струва?
щото аз купувам такива кофички от Метро, 1кг със син етикет, на Габрово милк или нещо такова. вчера взех 5 броя, по 1.91лв.

# 523
  • София
ми, май 1 кг, пише натурално кисело мляко 3,6%, но за цената никак не обръщам внимание, а и нещо не мога да го намеря в брошурите... беше иначе  при сметаната, малко по-встрани от другите.

# 524
Да похваля и аз червените ябълки !
Сочни, от Полша ! Joy за цената са супер !

Общи условия

Активация на акаунт