72 ОДЗ Дървеница

• 10 304
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте, не срещнах тема за новото 72 одз в Дървеница, предлагам тук да коментираме новостите. Ето сайта http://www.odz72.com/bg/ . Малко по-късно моите коментари от 1-вия учебен ден....

# 1
  Здравейте! Моето дете (набор 2011г.) е записано в 72 ОДЗ. Все още не е тръгнал на ясла.Някой знае ли как ще бъдат разпределени децата в яслените групи? На мен ми казаха,че ще са три групи по 31-32 деца, като във всяка група ще има деца и от двата яслени набора (2010 и 2011г.). Не са ли много големи групите за толкова малки деца?

# 2
Здравейте, и ние тръгваме утре там. Ще пиша как е било.

# 3
Ние ходим от началото на седмицата (ако не се лъжа групата ни е "Гъбка"). С изключение на първия ден и безумието, което беше допуснато да започнат 13 нови деца, в момента нещата изглеждат наред. Групите все още са сборни. Децата са доста по-малко, по около 15 в група по мои наблюдения. Има и родители, които ги взимат на обяд. Все още незнам имената на персонала, но нашите "госпожи" изглеждат доста мили и адекватни.

# 4
Здравейте, дъщеря ми ходи от сряда на градина. 1А група е.... нямам цялостна преценка за нещата все още. Направо ме убива воденето до 9 ч. и ако закъснееш - край! Другото - някой знае ли защо не пускат родетели вътре, става една лудница при вземането на децата. Те са малки, не ги пускат сами да излизат, тамън тръгне лелята с някое към входа, взъннат за друго и тя се върне... и чакаш, чакаш....

# 5
vimoza,твоето детенце яслена група ли е? Наистина ли ще са по 30 деца в група? Докога ще са сборни групите знаеш ли?Пиши всичко ,което знаеш,е аз все още нищо не знам,а предстои да го пускам скоро да ходи и моят бебешор

# 6
Децата са доста по-малко, по около 15 в група по мои наблюдения. Има и родители, които ги взимат на обяд.
По принцип много рядко се събира пълния списъчен състав, но отделно от това, молбата на Директорката беше децата да се задържат поне до десети. Дори беше казала, че ще ги облекчим, ако децата тръгнат по-късно...

Знаете ли, че от днес започват родителските срещи?

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 09:06 от Az i ti

# 7
 rossi, ние сме набор 2010г. в яслена група, по принцип записаните дечица в една група са по 30, но реално наистина ходят доста по-малко. За сборните групи нямам идея, може би на родителската среща са дали повече информация по въпроса, но ние я пропуснахме. Би било чудесно ако някой от присъствалите сподели как е минало.
Ние си бяхме в къщи тази седница, защото хванахме някакво вирусче, но от понеделник сме на линия  и ще пиша.

# 8
vimoza, аз бях на родителската среща. По списък са 32 деца, отдолу са добавени с молив имената на още три. От понеделник започва да работи и третата група. На родителската се събираха пари за килими и за играчки- по 50-60лв. на дете. Четоха ни правилника и се запознахме с персонала-много са готини всички- и медицинските сестри и помощник-възпитателите. Само  дето децата са страшно много.

# 9
Ами да се надяваме, че няма всички да ходят всеки ден и така.... Поне парсонала да са адекватни, че какви неща съм чувала и чела. Все едно преди 20 години в градините - наказване до стената с вдигнати ръще, сам на пейката да стоиш и подобни... Аз на моята дъщеря както я уча че всичко и е позволено и сама да носи отговорност за действията си, незнам как ще се разберем ако възпитателките са такива, но ще видим...
Между другото ми направи впечатление, че нямат никакви играчки. Дано не им накупят някакви малоумни пластмасови боклуци... А правилника къде може да се намери, бих искала и аз да го прочета. Rossi, имаше ли много липсващи родители?

# 10
vimoza, част от правилника са го сложили на входната врата,казаха,че и на сайта го има. Имаше мн. родители на срещата. Не знам, дали е имало отсъстващи. Събирахме пари за  килими и играчки- по 50-60лв. на дете. Медицинските сестри ми се видяха много готини всичките. Вие в коя група сте? Ние сме във втора яслена-чайка. Играчките ще се купуват от родителското настоятелство,както и килимите.

# 11
https://www.facebook.com/Grupagabka?ref=stream
профилът на яслена група "Гъбка"

# 12
Чува ли се вече нещо за тържество с Дядо Коледа? (за Гъбка по-специално)

# 13
  • Временно
На 14.12 ще има Коледно тържество,но не е уточнен часа за всяка група поотделно.

# 14
  • София
Записвам се! Peace

Общи условия

Активация на акаунт