Son Yaz Balkanlar -1912 с Хазал Кая по Atv *Тема 2*

• 35 037
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  Еси   bouquet  bouquetай вясвай се по често  Hug Hug Hugто е вярно,че студентския живот е важен...ама ние си те обичаме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes то това езиково затъмнение си е  Cry Cry Cry
 А по постовете..особено моите ще разбереш,че и технически провалят серияла  #2gunfire #2gunfire #2gunfireтези от АТВ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 616
  Еййй..имам едно предложение..Хазал да снима за канал ,в който е "Аджунмедия" Wink Wink Wink като не е около нея и работите..не са на добре  Joy Joy Joy

# 617
Еси, радвам се да те "видя". Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Канал Д спира "Лош път" и "Султан". Shocked  Почнаха ги подред. ooooh!

# 618
# 619
  Снежи при този рейтинг снощи  Shockedстранно...

# 620
  Снежи при този рейтинг снощи  Shockedстранно...

Не знам, "Султан" и той има хубав рейтинг. Shocked

# 621
Скрит текст:
Канал Д спира "Лош път" и "Султан". Shocked  Почнаха ги подред. ooooh!

Кво???  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 622
но ми се струва ПСБ не попаднаха на добър канал ooooh! ooooh!

newsm10 newsm10 newsm10

Здравей, Еси!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 623
Скрит текст:
Канал Д спира "Лош път" и "Султан". Shocked  Почнаха ги подред. ooooh!

Кво???  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Да, след 3 епизода ги свалят от екран. Peace

# 624
Снежи, за кой сериал говориш след 3 епизода?

# 625
Вече сигурна информация ли е за двата сериала??
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ужас.. човек не знае кое да захапе, та да стигне докрай!
Дано Балканите бъдат пощадени!

# 626
Снежи, за кой сериал говориш след 3 епизода?

За "Лош път" и "Султан". ooooh!

# 627
В крайна сметка, моля, някой да обясни утре вечер от 22 часа къде ще гостува Тарду? Thinking

Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinin fanları yarın akşam Yerli Dizi'de konuğum Tardu Flordun saat 22.00'de Bloomberg HT'deyiz bekleriz

# 628
Мери, Снежи, Гери,   love001 newsm51

Еси   bouquet  bouquetай вясвай се по често  Hug Hug Hugто е вярно,че студентския живот е важен...ама ние си те обичаме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes то това езиково затъмнение си е  Cry Cry Cry
 А по постовете..особено моите ще разбереш,че и технически провалят серияла  #2gunfire #2gunfire #2gunfireтези от АТВ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мери Heart Eyes и аз искам да се вясвам по-често, опитвам се, но заради часовата разлика ми е трудно да го гледам на живо с вас.
Иначе, разбрах за многото лютеница. Не се прави така, когато искаш да привлечеш нови зрители. Naughty #2gunfire #2gunfire Най-лошото е, че мисля,че на канала не му пука за ПСБ. Защото вече прокара 3 сериала в праймтайма и сега иска да спечели колкото се може повече пари от реклами по време на оставащите епизоди на ПСБ. Sick
А тази година е мн лоша за целия сектор. Вече няколко сериала са спряни, а Шоу ТВ няма пари да плаща на хората си.

В крайна сметка, моля, някой да обясни утре вечер от 22 часа къде ще гостува Тарду? Thinking

Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinin fanları yarın akşam Yerli Dizi'de konuğum Tardu Flordun saat 22.00'de Bloomberg HT'deyiz bekleriz
Така е написано, че и аз се обърках.
Пише: Фенове на ПСБ 2012, утре вечер Тарду Флордун ми е на гости в Yerli Dizi/ предаване по АТВ/ от 22 часа, чакаме ви в Bloomberg HT./това не знам какво е/

Лека нощ Hug

# 629
Благодаря, Есиbouquet

Лека нощ и от мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт